Benimde belirtiler aynı idi ama degerlerim başta düzenli artmadı sonra baya güzel arttı ama gecen hafta sancım oldu kanamam arttı malesef kimyasal oldu kısmette yokmuş demekki 2. Tüp bebekten bi kızım oldu embriyo kalitesi aynı ama bu tutmadı nasip demekten başka bşy gelmiyor eldenArkadaslar Merhaba. Benim malesef 3. Denemede negatif.
11. Gün 6 gibi bideger çıkmış.
Belirti işi de hikaye. 5 inci günden beri adet olacakmış gibi ciddi kasik ağrısı, Bel ağrısı , su gibi akıntı, göğüslerde acıma vardı daha önceki denemelerde hiç belirti olmayınca umitlenmistim. Allah ol demeyince olmuyor. Vardır bunda da bi Hayır
İnşallah kötü bişey yoktur kaçıncı gün?Kızlar benim hafif lekeli akıntım oldu yarın test yaptır dedi doktor nolur dua edin
Bugün 6. Günüm çok ağrım var yaİnşallah kötü bişey yoktur kaçıncı gün?
Bende
Bende aralıkta tekrar düşünüyorum inşallah o zaman olumlu sonuç alırız benim tek transferde ama 3,.Gün 8 hücreliydi çok hızlı gelişiyordu Dr bomba transfer dedi ama olmadı nasip değilmiş heralde
Inşaallah gebesindir canım benimde 9.gün öyle oldu sonra bir daha birşey gelmedi tutunma kanamasiymis Rabbim kucağında göstersin dileyen herkesin inşaallahKızlar benim hafif lekeli akıntım oldu yarın test yaptır dedi doktor nolur dua edin
Arkadaslar Merhaba. Benim malesef 3. Denemede negatif.
11. Gün 6 gibi bideger çıkmış.
Belirti işi de hikaye. 5 inci günden beri adet olacakmış gibi ciddi kasik ağrısı, Bel ağrısı , su gibi akıntı, göğüslerde acıma vardı daha önceki denemelerde hiç belirti olmayınca umitlenmistim. Allah ol demeyince olmuyor. Vardır bunda da bi Hayır
Benimd 7. Gün lekelenmem olmuştu ve ağrılarım test gününe kadar sürdü sonuç çok k şükür pozitif oldu inşaalllaaahhh seninde öyle olurBugün 6. Günüm çok ağrım var ya
İnşallah Can'ım kan verdim bekliyorumBenimd 7. Gün lekelenmem olmuştu ve ağrılarım test gününe kadar sürdü sonuç çok k şükür pozitif oldu inşaalllaaahhh seninde öyle olur
Kaçıncı gün embriyosuydu senin cannmInşaallah gebesindir canım benimde 9.gün öyle oldu sonra bir daha birşey gelmedi tutunma kanamasiymis Rabbim kucağında göstersin dileyen herkesin inşaallah
Canım çok üzüldüm ama Rabbim hayırlısını versin zor bir durum dün de ben bu kötü haberi aldım ama elden gelen bişey yok Rabbim en iyi olanı bilir.Adet oldun mu? Ben hala adet olmayı bekliyorum.
Sonuç kocaman bir 00000000
Yok tatlım olmadım daha zaten önceki olumsuz denemelerde de 1 hafta sonra falan olmuştum. Sanırım bu da öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?