transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaslar Merhaba. Benim malesef 3. Denemede negatif.
11. Gün 6 gibi bideger çıkmış.
Belirti işi de hikaye. 5 inci günden beri adet olacakmış gibi ciddi kasik ağrısı, Bel ağrısı , su gibi akıntı, göğüslerde acıma vardı daha önceki denemelerde hiç belirti olmayınca umitlenmistim. Allah ol demeyince olmuyor. Vardır bunda da bi Hayır

Benimde belirtiler aynı idi ama degerlerim başta düzenli artmadı sonra baya güzel arttı ama gecen hafta sancım oldu kanamam arttı malesef kimyasal oldu kısmette yokmuş demekki 2. Tüp bebekten bi kızım oldu embriyo kalitesi aynı ama bu tutmadı nasip demekten başka bşy gelmiyor elden

Erken idrar testi hangi gun dogru sonuc verir acaba. 12. Gun kan testi yapacagim ama erken predictorleri ne zaman kullanmaliyim?

Hanimlar ctesi transferim oldu. Dünden beri ara ara sol bacagimin ust kisminda cekilme kasilma hissi oluyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu??? Herseyi paranoyakca buna baglamak istemiyorum ama merak ettim.

Hanimlar ctesi transferim oldu. Dünden beri ara ara sol bacagimin ust kisminda cekilme kasilma hissi oluyor. Boyle bir durum yasayan oldu mu??? Herseyi paranoyakca buna baglamak istemiyorum ama merak ettim.

Arkadaşlar genetik tahlil yapılıyor pihtilasma sorunu hsg ve rahim filmi isteniyor soruna göre bunları mutlaka dr.sorun benim tuplerimde sıvı vardı ameliyat oldum sonra 3 kez denedim umitlerim bitmişti dr. Başka dr.gittim rahim filmi istedi şok oldum sıvı dolu bir tup açık ve sıvı rahime sızıyor tekrar laparoskopi oldum diğer ameliyat başarısız olmuş şimdiki denemem tuttu hamd olsun ama çok yıprandım araştırılsın mutlaka Rabbim en kısa zamanda Evlatlarimiza kavuştursun. ..

Kızlar benim hafif lekeli akıntım oldu yarın test yaptır dedi doktor nolur dua edin
Inşaallah gebesindir canım benimde 9.gün öyle oldu sonra bir daha birşey gelmedi tutunma kanamasiymis Rabbim kucağında göstersin dileyen herkesin inşaallah

Canım çok üzüldüm ama Rabbim hayırlısını versin zor bir durum dün de ben bu kötü haberi aldım ama elden gelen bişey yok Rabbim en iyi olanı bilir.Adet oldun mu? Ben hala adet olmayı bekliyorum.

KIZLAR MEDİCANA ÇAMLICA ÖMER FARUK VANLIOĞLUNDA TEDAVİ GÖRMÜŞ OLAN VAR MI ? LÜTFEN ACİL TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN ÇOK ÖNEMLİ

Canım çok üzüldüm ama Rabbim hayırlısını versin zor bir durum dün de ben bu kötü haberi aldım ama elden gelen bişey yok Rabbim en iyi olanı bilir.Adet oldun mu? Ben hala adet olmayı bekliyorum.

Yok tatlım olmadım daha zaten önceki olumsuz denemelerde de 1 hafta sonra falan olmuştum. Sanırım bu da öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…