transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşlar progesteron ignesi idararda pozitif sonuç gösterir mi
canım bildiğim kadarıyla progesteron bebeğin rahme tutunması için rahmi hazırlayan hormon. aldığımız tüm ilaçların etkisi olabilir testlere. kan testi yaptırdın mı

Arkadaslar beta hcg degerim 6 77 di dun baktirdim 12 33 cikti allah askina biri bana akil versin kafayi yicem bu ne demek

Doktorum degerin yukseliyor pozitif dusunuuorum dedi cuma gunu tekrar progestron ve beta hcg ver dedi degere bklim değerlendirme yapalim dedi

Doktorum degerin yukseliyor pozitif dusunuuorum dedi cuma gunu tekrar progestron ve beta hcg ver dedi degere bklim değerlendirme yapalim dedi
ee ozaman neden stres yapıp bebişin etkiliyosun canım benim sakinleşmeye güzel şeyler düşünmeye çalış

Yükselmesi ne güzel.. yanlış düşğnmeni istemem ama bu form bi arkadaşın değeri 4,59 başlamış katlanarak artmaya devam etmiş. Ve Temmuz ayında oğlu olmuş.. üyenin ismini hatırlasaydım yazardım ama hatırlamıyorum.. benim durumum umut olsun arkadaşlara falan diye yazmıştı..en önemlisi değerin düzenli olarak artması.. seninkide artarak devam etsin İnşaAllah

Merhaba hanımlar ben yeniyim burda 3 senelik evliyim 28 yaşındayım ikinci tüp bebegimi pazartesi yaptırdım haftaya perşembe sonuçları alicam allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Merhaba hanımlar ben yeniyim burda 3 senelik evliyim 28 yaşındayım ikinci tüp bebegimi pazartesi yaptırdım haftaya perşembe sonuçları alicam allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Benimde ikinci transferim pazartesi oldu ama benim test tarihim ayin 31...coookk uzuuun.. InsaaAllah güzel sonuclar aliriz.. biseyler hissetmeye basladin mi?? Nasil degerlendiriyorszn günlerini?

Benimde ikinci transferim pazartesi oldu ama benim test tarihim ayin 31...coookk uzuuun.. InsaaAllah güzel sonuclar aliriz.. biseyler hissetmeye basladin mi?? Nasil degerlendiriyorszn günlerini?
Hayırlı olsun canım. Doktorum 12 gün sonra kan tahlilinde sonuç çıkar dedi bakalim. Günlerimi yatarak geçiriyorum sadece wc ve yemek yemek için kalıyorum. Senin nasıl geçiyo nelere dikkat ediyorsun

ben tedaviye başladığım andan itibaren hiç umudumu kaybetmedim ve hiç olumsuzu düşünmedim.bana hekes kendini kötüye de hazırla sonra tutmazsa çok büyük hüsrana uğrarsın dediler hepsini susturdum iyi düşünürsem iyi olur ben kötüyü çağırmam siz de aklınızdan çıkartın bunları diye.transferim olduktan sonra da ikisi de tutacak dedim rabbime bin şükür tuttu.şimdi herkes aman yat kalkma yerinden kımıldama uzat ayaklarını otur diyor.benim canım tez iş yapmadan duramam.her işimi görüyorum yavaş yavaş ta olsa yalnızca uzanmıyorum ve ağır kaldırmıyorum.sakınan göze çöp batar diyorum.inanıyorum derler ya bir şeyi 40 defa söylersen o olur diye ben her gün tekrarladım hep iyiy tekrarladım şimdi de inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum allahın izniyle.
demem o ki asla umutsuz olmayın en azından sonucu elinize alana kadar.
allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kucaklarımızı evlatsız bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…