canım bildiğim kadarıyla progesteron bebeğin rahme tutunması için rahmi hazırlayan hormon. aldığımız tüm ilaçların etkisi olabilir testlere. kan testi yaptırdın mıArkadaşlar progesteron ignesi idararda pozitif sonuç gösterir mi
Hayırlısını versin Allah kısmetin ne zamansa o zaman olacak inşallahSonuç kocaman bir 00000000
kaçıncı gününki? sakinleşmeye çalış önce canım biArkadaslar beta hcg degerim 6 77 di dun baktirdim 12 33 cikti allah askina biri bana akil versin kafayi yicem bu ne demek
dur bakalım doktorunu aradın mı ne dedi sana?15 gun oldu transfer olali
ee ozaman neden stres yapıp bebişin etkiliyosun canım benim sakinleşmeye güzel şeyler düşünmeye çalışDoktorum degerin yukseliyor pozitif dusunuuorum dedi cuma gunu tekrar progestron ve beta hcg ver dedi degere bklim değerlendirme yapalim dedi
herşey Allahtan önce bunu unutmamalısın. verdiğine vermediğine şükrederim hep ama zordur eminim ben ilk bebeğimi kaybettiğimde ne söyleseler anlamazdım.Elimde degil ya yarin degerim düşük cikrasa
Yükselmesi ne güzel.. yanlış düşğnmeni istemem ama bu form bi arkadaşın değeri 4,59 başlamış katlanarak artmaya devam etmiş. Ve Temmuz ayında oğlu olmuş.. üyenin ismini hatırlasaydım yazardım ama hatırlamıyorum.. benim durumum umut olsun arkadaşlara falan diye yazmıştı..en önemlisi değerin düzenli olarak artması.. seninkide artarak devam etsin İnşaAllahDoktorum degerin yukseliyor pozitif dusunuuorum dedi cuma gunu tekrar progestron ve beta hcg ver dedi degere bklim değerlendirme yapalim dedi
Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba hanımlar ben yeniyim burda 3 senelik evliyim 28 yaşındayım ikinci tüp bebegimi pazartesi yaptırdım haftaya perşembe sonuçları alicam allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Benimde ikinci transferim pazartesi olduMerhaba hanımlar ben yeniyim burda 3 senelik evliyim 28 yaşındayım ikinci tüp bebegimi pazartesi yaptırdım haftaya perşembe sonuçları alicam allah kimsenin kucağını boş birakmasin
İnşallah :)Merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Hayırlı olsun canım. Doktorum 12 gün sonra kan tahlilinde sonuç çıkar dedi bakalim. Günlerimi yatarak geçiriyorum sadece wc ve yemek yemek için kalıyorum. Senin nasıl geçiyo nelere dikkat ediyorsunBenimde ikinci transferim pazartesi olduama benim test tarihim ayin 31...coookk uzuuun.. InsaaAllah güzel sonuclar aliriz.. biseyler hissetmeye basladin mi?? Nasil degerlendiriyorszn günlerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?