transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hayırlı olsun canım. Doktorum 12 gün sonra kan tahlilinde sonuç çıkar dedi bakalim. Günlerimi yatarak geçiriyorum sadece wc ve yemek yemek için kalıyorum. Senin nasıl geçiyo nelere dikkat ediyorsun
B
Hayırlı olsun canım. Doktorum 12 gün sonra kan tahlilinde sonuç çıkar dedi bakalim. Günlerimi yatarak geçiriyorum sadece wc ve yemek yemek için kalıyorum. Senin nasıl geçiyo nelere dikkat ediyorsun
canim ben ilk gün sadece wc icin kalktim hep yattim..iki gündür uzaniyorum , yemegimi yapiyorum, kisa yürüyüsler yapiyorum..sadece agir kaldirma aya dikkat ediyorum.. bol bol su tüketmeye calisiyorum, tabiiiii olmazsa olmaz olan ananas, kivi ve kabak cegirdegini yemeyi ihmal etmiyorum.. Rabbim yüzümüzü güldürür Insaallah..

Benim 10 gun idrar testinde silik cizgiyi gorum pazartesi kan testi yaptiridim 6 33 cikti doktor degerin dusuk ama gebelik gozukuyo gec tutunma olabiliyomus daha sonra carsamba günu kan verdim 12 77 cikti doktor degerin yukseliyor pozitif dusunuyorum dedi cuma gunu tekrar kan ve progestron istedi yarin kan veermeye gitcem

Merhaba canım ben de 26 Ekim de öğreneceğim kısmetse sonucumu ama 12 gün boyunca sürekli yatmanı önermem en azdan benim doktorum kan dolaşımı için iyi olmadığını söyledi sürekli yatmanın bir faydası olmadığını söyledi.Ben de bu süreçte ağır kaldırmıyorum elektrik süpürgesi gibi ağır iş yapmıyorum yani.

Âmin canım hepimizin İnşallah ben de senin gibi düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun Hayırlı olsun bu arada darısı başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Kızlar benim de 5. Günüm, ilk deneme. 30 yasindayim. Hayırlısı olur inşallah. Çok düşünmemeye calisiyorum.

Sizler neler yapıyorsunuz? Benim yanımda kalacak kimse yok.o yuzden yemeğimi filan yapıyorum. Evi topluyorum. SupurmuyoRum vecamasir asmiyorum. Onun haricinde sofra kurup kaldiriyorum. Yanlışı acaba?

Hafta sonu onemli bir is var gitmekle gitmemek arasındayım. Doktor ise bile gidebilirsin demişti ama yine de arabaya binerim, anibirfren olur filan diye bile korkuyorum. Ne dersiniz, çok mu abarti?

Selam canım. Rabbim güzel haberler nasip etsin. Hiçte anormal değil. Ben 2gün önce yumurtalarımı topladım progestan ve dostinekse başladım beni benden aldılar. Hiç kalkmadan yatıyorum daha şimdiden. Transferden sonra hep yatmayı düşünüyorum açıkcası

Benimde 4.günüm, benimde kimsem yaok yanimda esim sagolsun isten gelince elinden geldigi kadar yardim ediyor.. bende yemegimi yapiyorum, evi toparliyorum.. sadece agir isler yapmiyorum ve agir kaldirmiyorum..rabbime emanet bekluyorum.. emin ol sadece bir noktaya kadar koruyabilirsin kendini ondan sonradi takdiri ilahi.. benim dr da normal hayatina hemen dönebilirsin dedi..bende dügüne davetliyim.. yarin dügüne gitcem hemde uzak bir yere.. akisina birak sende

Kızlar meraba bende transferimin 3.günündeyim yasm 30 ilk denememiz oncesinde 1 dogal gebelik ve dusugum var 1 de negatif asilamam 4 yillik evliyim

Kızlar ananas badem kabak çekirdeği yemek iyi geliyor mu? Ben ananas transfer sonrasında zararlı, kuruyemiş de yemeyin diye okudum. O yüzden uzak durdum. O zaman ben de aldırayım ananas filan

Kızlar ananas badem kabak çekirdeği yemek iyi geliyor mu? Ben ananas transfer sonrasında zararlı, kuruyemiş de yemeyin diye okudum. O yüzden uzak durdum. O zaman ben de aldırayım ananas filan
Canım ben yiyorum günde bir dilim ama ne kadar etkili bilmiyorum.. bana drum söylemedi ananas yediye.. bu topikte yazıldığı için bende ondan dolayı yedim.. tamamen psikolojik nasrettin hıca misali " ya tutarsa".. ama bazı aradaşların dr söylemiş.. yiyin diye ..

Arkdaslar dunde yazmistim degerim carsamba 22 33 du bugun tekrar bakildi 29 77 cikmis siizce bebegim bana tutunmayami calisiyor acil cvp bekliyiyorum sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…