- 20 Ekim 2016
- 17
- 9
- 1
- 37
ilk seferde canım çok zor bir yol allah sabrını veriyor inşallah herkese mükafatını da verir.RapunzelL.
Hayirli olsun darısı da başımıza inşallah kaçıncı da Tutu seninki
5.gündü canım benim 2 taneKaçıncı gün embriyosuydu senin cannm
BHayırlı olsun canım. Doktorum 12 gün sonra kan tahlilinde sonuç çıkar dedi bakalim. Günlerimi yatarak geçiriyorum sadece wc ve yemek yemek için kalıyorum. Senin nasıl geçiyo nelere dikkat ediyorsun
canim ben ilk gün sadece wc icin kalktim hep yattim..iki gündür uzaniyorum , yemegimi yapiyorum, kisa yürüyüsler yapiyorum..sadece agir kaldirma aya dikkat ediyorum.. bol bol su tüketmeye calisiyorum, tabiiiii olmazsa olmaz olan ananas, kivi ve kabak cegirdegini yemeyi ihmal etmiyorum.. Rabbim yüzümüzü güldürür Insaallah..Hayırlı olsun canım. Doktorum 12 gün sonra kan tahlilinde sonuç çıkar dedi bakalim. Günlerimi yatarak geçiriyorum sadece wc ve yemek yemek için kalıyorum. Senin nasıl geçiyo nelere dikkat ediyorsun
Can'ım günlerini birde test değerlerini yazabilir misin benim bugün 7. Günüydü sonuç 0 birde kanaman felan oldu mu hiç anlatabilir misin biraz15 gun
Merhaba canım ben de 26 Ekim de öğreneceğim kısmetse sonucumu ama 12 gün boyunca sürekli yatmanı önermem en azdan benim doktorum kan dolaşımı için iyi olmadığını söyledi sürekli yatmanın bir faydası olmadığını söyledi.Ben de bu süreçte ağır kaldırmıyorum elektrik süpürgesi gibi ağır iş yapmıyorum yani.Hayırlı olsun canım. Doktorum 12 gün sonra kan tahlilinde sonuç çıkar dedi bakalim. Günlerimi yatarak geçiriyorum sadece wc ve yemek yemek için kalıyorum. Senin nasıl geçiyo nelere dikkat ediyorsun
Âmin canım hepimizin İnşallah ben de senin gibi düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun Hayırlı olsun bu arada darısı başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .ben tedaviye başladığım andan itibaren hiç umudumu kaybetmedim ve hiç olumsuzu düşünmedim.bana hekes kendini kötüye de hazırla sonra tutmazsa çok büyük hüsrana uğrarsın dediler hepsini susturdum iyi düşünürsem iyi olur ben kötüyü çağırmam siz de aklınızdan çıkartın bunları diye.transferim olduktan sonra da ikisi de tutacak dedim rabbime bin şükür tuttu.şimdi herkes aman yat kalkma yerinden kımıldama uzat ayaklarını otur diyor.benim canım tez iş yapmadan duramam.her işimi görüyorum yavaş yavaş ta olsa yalnızca uzanmıyorum ve ağır kaldırmıyorum.sakınan göze çöp batar diyorum.inanıyorum derler ya bir şeyi 40 defa söylersen o olur diye ben her gün tekrarladım hep iyiy tekrarladım şimdi de inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum allahın izniyle.
demem o ki asla umutsuz olmayın en azından sonucu elinize alana kadar.
allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kucaklarımızı evlatsız bırakmasın..
Selam canım. Rabbim güzel haberler nasip etsin. Hiçte anormal değil. Ben 2gün önce yumurtalarımı topladım progestan ve dostinekse başladım beni benden aldılar. Hiç kalkmadan yatıyorum daha şimdiden. Transferden sonra hep yatmayı düşünüyorum açıkcasıKızlar benim de 5. Günüm, ilk deneme. 30 yasindayim. Hayırlısı olur inşallah. Çok düşünmemeye calisiyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz? Benim yanımda kalacak kimse yok.o yuzden yemeğimi filan yapıyorum. Evi topluyorum. SupurmuyoRum vecamasir asmiyorum. Onun haricinde sofra kurup kaldiriyorum. Yanlışı acaba?
Hafta sonu onemli bir is var gitmekle gitmemek arasındayım. Doktor ise bile gidebilirsin demişti ama yine de arabaya binerim, anibirfren olur filan diye bile korkuyorum. Ne dersiniz, çok mu abarti?
Benimde 4.günüm, benimde kimsem yaok yanimdaKızlar benim de 5. Günüm, ilk deneme. 30 yasindayim. Hayırlısı olur inşallah. Çok düşünmemeye calisiyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz? Benim yanımda kalacak kimse yok.o yuzden yemeğimi filan yapıyorum. Evi topluyorum. SupurmuyoRum vecamasir asmiyorum. Onun haricinde sofra kurup kaldiriyorum. Yanlışı acaba?
Hafta sonu onemli bir is var gitmekle gitmemek arasındayım. Doktor ise bile gidebilirsin demişti ama yine de arabaya binerim, anibirfren olur filan diye bile korkuyorum. Ne dersiniz, çok mu abarti?
5. gün 2 tane koydular canim.. sana kac tane koydular..İnşallah canim evet bende ananas badem fıstık ve su çok tüketiyoruum. Kaçtane embriyo koydular
Hayirli olsun.. sabirli beklemeler.. sonuclarimiz güzel olur InsaaAllahKızlar meraba bende transferimin 3.günündeyim yasm 30 ilk denememiz oncesinde 1 dogal gebelik ve dusugum var 1 de negatif asilamam 4 yillik evliyim
Amin canim insallah senin deÂmin canım hepimizin İnşallah ben de senin gibi düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun Hayırlı olsun bu arada darısı başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Canım ben yiyorum günde bir dilim ama ne kadar etkili bilmiyorum.. bana drum söylemedi ananas yediye.. bu topikte yazıldığı için bende ondan dolayı yedim.. tamamen psikolojik nasrettin hıca misali " ya tutarsa".. ama bazı aradaşların dr söylemiş.. yiyin diye ..Kızlar ananas badem kabak çekirdeği yemek iyi geliyor mu? Ben ananas transfer sonrasında zararlı, kuruyemiş de yemeyin diye okudum. O yüzden uzak durdum. O zaman ben de aldırayım ananas filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?