Cnm çok kendini kaptırma ama umutsuzda olmaArkdaslar dunde yazmistim degerim carsamba 22 33 du bugun tekrar bakildi 29 77 cikmis siizce bebegim bana tutunmayami calisiyor acil cvp bekliyiyorum sizlerden
Bana da 2. Tane koydular canım inşallah iyi haber alırız5. gün 2 tane koydular canim.. sana kac tane koydular..
Olabilir canım üzme kendini..önemli olan kanda pozitif olması.. burda arkadaş idrarda 10. Gün negatif 15. Gün kanda pozitifi gördü.. kanda sonuc cıkmadan negatif diyemeyiz.. günlerinin tadını çıkar..İdrarda test yaptım transfer gününü saymazsam 7. Gün maalesef negatif
Canım cessa isimli üye arkadaşında 9. Gün idrarda negatif çıkmış onunda 5. Gün embriyoymuş , ama kanda pozitifi görmüş.. stress yapma İnşaAllah pozitif olur sonucunEvet Ümit ediyordum ama yarın test günüm 5 gün embriyosu olsa bugün idrarda çıkmazmıydı
Canım dediğim kişinin yazdıkları """Selam kizlar 4,gün önce buraya yazmistim beta HCG degerimle ilgili iki tane 5. Gün empriyosu transferi edilmişti ve 9. Gün idrar testin de bariz negatifti biri basit testlerden diğeri önceden belli eden şu pahali testlerdendi. Gittim kan verdim 42 cikti 9. Günde bana az gibi gelmişti dun 12. Gunumdu yani test günüm ve değerin 304 olmuş idrarda da bu defa silikte olsa pozitif cikti. Size tavsiyem asla idrar testi yaomayin inaninki stresten başka hic bir ise yaramiyor ve herkeste erken cikmaiyir idrar test bazilqrinda idrara geç cikiyor. Bu arada sizce değerin nasil 3 gün içinde 42 sen 304 e yükselmiş fazla değil mi?Kaçıncı sayfada aradım bulamadım cessa yı
Canım beta hcg degerleriyazalım gibi bi form sayfası var oraya bugün yazmış.. o sayfayA girersen okursunKaçıncı sayfada aradım bulamadım cessa yı
Canım benim tebrik ederim gözün aydınAllah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?