transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

16 gun oldu bilastokisti ama doktor sana gec yapisimis bebisin dedi daha yeni tutunmya basladadi dedi

Arkdaslar dunde yazmistim degerim carsamba 22 33 du bugun tekrar bakildi 29 77 cikmis siizce bebegim bana tutunmayami calisiyor acil cvp bekliyiyorum sizlerden
Cnm çok kendini kaptırma ama umutsuzda olma
Benim
8. Gün 30
10. Gün 35
12.gün 60
14.gün 137
18. Gün 740
21. Gün 940
24. Gün 240
Düşük yapıyorum malesef şuan ...8 ile 10. Gün zaten umudumu kaybetmiştim ben 2 kat artmadıkça çok sağlıklı ilerlemiyor .. yinede nadirde olsa olumlu örnekler var ama genel olarak olumsuz sonuçlanıyor ..

İdrarda test yaptım transfer gününü saymazsam 7. Gün maalesef negatif

İdrarda test yaptım transfer gününü saymazsam 7. Gün maalesef negatif
Olabilir canım üzme kendini..önemli olan kanda pozitif olması.. burda arkadaş idrarda 10. Gün negatif 15. Gün kanda pozitifi gördü.. kanda sonuc cıkmadan negatif diyemeyiz.. günlerinin tadını çıkar..

Evet Ümit ediyordum ama yarın test günüm 5 gün embriyosu olsa bugün idrarda çıkmazmıydı

Evet Ümit ediyordum ama yarın test günüm 5 gün embriyosu olsa bugün idrarda çıkmazmıydı
Canım cessa isimli üye arkadaşında 9. Gün idrarda negatif çıkmış onunda 5. Gün embriyoymuş , ama kanda pozitifi görmüş.. stress yapma İnşaAllah pozitif olur sonucun

Kaçıncı sayfada aradım bulamadım cessa yı
Canım dediğim kişinin yazdıkları """Selam kizlar 4,gün önce buraya yazmistim beta HCG degerimle ilgili iki tane 5. Gün empriyosu transferi edilmişti ve 9. Gün idrar testin de bariz negatifti biri basit testlerden diğeri önceden belli eden şu pahali testlerdendi. Gittim kan verdim 42 cikti 9. Günde bana az gibi gelmişti dun 12. Gunumdu yani test günüm ve değerin 304 olmuş idrarda da bu defa silikte olsa pozitif cikti. Size tavsiyem asla idrar testi yaomayin inaninki stresten başka hic bir ise yaramiyor ve herkeste erken cikmaiyir idrar test bazilqrinda idrara geç cikiyor. Bu arada sizce değerin nasil 3 gün içinde 42 sen 304 e yükselmiş fazla değil mi?

Teşekkürler moral oldu en azından yarına kadar çokta sancım var yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…