- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
MaşaAllah canım Rabbim daim etsin..Kızlar çok mutluyum transfer gününü saymazsak 8.gün değerim 90 çıktı Allah'ıma şükür
Transfer günü sayılmıyor diye biliyorum canım. Eğer sen öylr sayıyorsan 7.güne göre çok iyi değerin. Kat kat artması dileğiyleSizlerde ilk transfer gününü saymıyormusunuz birde 5 gün embriyosu
Ben çok şükür iyiyim mutluluktan uçuyorum hatta. Pazrtesi tranferim netleşti Allaha çok şükür. Sonra bende sayıma başlayacağım laylalalaylayAmin inşallah sizler nasılsınız
Canım iyi düşünmeye çalış belki yerleşme kanamasıdır. Umarım güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar, bun 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Dün akşam kahverengi akıntı oldu. Bu sabah da açık pembe. Ödüm patladı. Gerginim yaümi. Hayırlısı olsun.
Doktor bana yatmana gerek yok demişti. Ben de o yüzden devamlı yatmadım. Günlük hayatıma kısmen devam ettim. Dışarı filan çıkmıyorum ama evde yemek yaptım, evi topladım filan. Bu sabah basit işler yapıp yattım. Bundan sonrasını biraz daha dinlenerek geçireceğim. Doktoru aradım, progestan iğne verdi. Eğer kanama olursa vurduracağım. Hayırlısı olsun artık.
Mide bulantısı ilaçlardandır ama ağrının olması güzel belirti olsa gerek :)Hanimlar bugun bir hafta oldu tam transfer sonrasi... tuhaf bir karin ağrım var.. ve midem bulaniyor.... ne dersinizzz???
Canım kendini yorma benimde aynı şekilde oldu 8.günü 9.güne bağlayan gece pembe kahve arası bir leke geldi adet mi oluyorum acaba diye düşündüm fakat saatler geçti ardı gelmedi yattım dinlendim ve mutlu oldum tutunmaya işaret kabul ettim ve öyle oldu. Inşaallah sende gebesin canım :)Arkadaşlar, bun 6. Günüm, 5. Gün embriyosu. Dün akşam kahverengi akıntı oldu. Bu sabah da açık pembe. Ödüm patladı. Gerginim yaümi. Hayırlısı olsun.
Doktor bana yatmana gerek yok demişti. Ben de o yüzden devamlı yatmadım. Günlük hayatıma kısmen devam ettim. Dışarı filan çıkmıyorum ama evde yemek yaptım, evi topladım filan. Bu sabah basit işler yapıp yattım. Bundan sonrasını biraz daha dinlenerek geçireceğim. Doktoru aradım, progestan iğne verdi. Eğer kanama olursa vurduracağım. Hayırlısı olsun artık.
İnşaallah cnm güzel haberin kan testiyle de kesinleşirHanimlar bugun 8. Günüm. Idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.. kan testine kadar kesin sonuc icin bekleyecegim ama insallaaahhhh dogrudur sonuc... cok heyecanlandimmm :)
Teşekkürler. Insallaahhİnşaallah cnm güzel haberin kan testiyle de kesinleşir
Canım benim ne güzel konuşmuşsun. Ohya umut dolu biri daha :) ben mesela olumlu olacak biliyorum. Rabbim utandırmayacak bu sefer. Ama sağlıklı olmayacaksada zaten nasip etmemiştir. Bu arada kabız olmamak için napıyosunya? Ne yaptıysam kuru incir kuru kayısı bana mısın demedi. Dün akşam duphalac içtim birazcık o rahatlattıKızlar öncelikle her birinize ve kendime hayırlısı ile hayırlı haberler diliyorum. Bu durumu sadece yaşayan bilir. Sevineyim diyorsunuz sonra henüz erken,biraz daha geçsin zaman diyorsunuz. Zaman geçiyor...İsim düşünsem mi? Kan testi ile mi baktırsam idrar testi ile kendim mi baksam? Kan gelirse doktoru mu arasam? Ananas yesem mi yemesem mi? Sanki fazla eğildim acaba düştüler mi? Ya kanda olumlu olup kimyasal gebelik olursa? Vs. Vs...Mümkün mü umutlanmamak? O kadar iğne, ilaç, hormon, emek, para, zaman...Benim sağlık durumum pek iç açıcı değil ve bakalım sonuç ne olacak...Dün transferim yapıldı, kabız olmamaya dikkat ediyorum ve uzanıyorum, tuvalet ihtiyacı dışında kalkmayı düşünmüyorum ilk üç gün hepsi bu. Gerçi annelerimiz hamile olduğunu bilmeden ne işler yaptılar ve yatmadılar? Ya da en fakir ilkel toplumlardaki üreme olayına bakın. Ne dengeli beslenmesi? Açlıktan kırıldıkları halde hamile kalıyorlar. Bence tamamen kader, kısmet ve şans..,Bu mesaj burada kalsın belki lazım olur. Çünkü eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir diyerek umut dağıtmak istiyorum ileride. Ümitli olacağız, kötü düşünmeyeceğiz herkesin bedeni birbirinden farklı, belirtileri de. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlar
amin cnm çok haklısın ....Kızlar öncelikle her birinize ve kendime hayırlısı ile hayırlı haberler diliyorum. Bu durumu sadece yaşayan bilir. Sevineyim diyorsunuz sonra henüz erken,biraz daha geçsin zaman diyorsunuz. Zaman geçiyor...İsim düşünsem mi? Kan testi ile mi baktırsam idrar testi ile kendim mi baksam? Kan gelirse doktoru mu arasam? Ananas yesem mi yemesem mi? Sanki fazla eğildim acaba düştüler mi? Ya kanda olumlu olup kimyasal gebelik olursa? Vs. Vs...Mümkün mü umutlanmamak? O kadar iğne, ilaç, hormon, emek, para, zaman...Benim sağlık durumum pek iç açıcı değil ve bakalım sonuç ne olacak...Dün transferim yapıldı, kabız olmamaya dikkat ediyorum ve uzanıyorum, tuvalet ihtiyacı dışında kalkmayı düşünmüyorum ilk üç gün hepsi bu. Gerçi annelerimiz hamile olduğunu bilmeden ne işler yaptılar ve yatmadılar? Ya da en fakir ilkel toplumlardaki üreme olayına bakın. Ne dengeli beslenmesi? Açlıktan kırıldıkları halde hamile kalıyorlar. Bence tamamen kader, kısmet ve şans..,Bu mesaj burada kalsın belki lazım olur. Çünkü eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir diyerek umut dağıtmak istiyorum ileride. Ümitli olacağız, kötü düşünmeyeceğiz herkesin bedeni birbirinden farklı, belirtileri de. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlar
Crn, Hepimize dua ediyorum Bu durumu yaşayandan başkası anlamayı bırak, tahmin bile edemez. Ben hiç iyi uyuyamıyorum, bölük pörçük. Siz uyuyabiliyor musunuz kızlar?amin cnm çok haklısın ....
Şu su içine kayısıyla inciri deneyeyim en iyisi dediğin gibi. Ben hiç yaşamam kabızlık o yüzden çok değişik ve zor geliyor. Sebzeyi bol tüketiyorum ama bana diyetsiyenimde bu doktorumda bol protein tüket dedi. Haftada 2kez balık yiyorum et yemeye çalışıyorum. Annemler evde yoğurt yaptık onu tüketiyorum. Birde arkadaşlardan duyduğum ananas yiyorum hergün ince dilim. Bugün tuzsuz kabak çekirdeği ve organik nar suyu aldık kendim uğraşmayayyım diye. Gün içinde bende hep ceviz incir ve kayısı tüketiyorum. Transferim henüz yarın sabah olacak :) çok heyecanlıyım.Selam Yellu. Kabızlık benim kaderim. İlk ameliyatımdan beri kabızım ve yapılabilecek her şeyi yaptım bu kadar yıl içinde. En sonunda akşamdan içme suyuna iki kayısı koyuyorum bir su bardağına, sabah kalkınca ilk onu içiyorum. Başkası yapsa ishal olur beni bu ancak wc ye çıkarıyor. İncir de koyabilirsin bir tane. Uğraşamam diyorsan Activia'nın incir ve cevizli yoğurdunu yiyebilirsin. Gün içinde de fındık, ceviz, badem yiyorum, ekmek, börek ve poğaça yememeye çalışıyorum. Brokoli, havuç ve karnıbahar haşla, yoğurtla tüket o da iyi geliyor. Armut ye şimdi mevsimi. Senin hangi gün oldu transfer? İnsallah iyi haberlerimizi vereceğiz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?