transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Crn, Hepimize dua ediyorum Bu durumu yaşayandan başkası anlamayı bırak, tahmin bile edemez. Ben hiç iyi uyuyamıyorum, bölük pörçük. Siz uyuyabiliyor musunuz kızlar?
Din gece bende hiç uyuyamadım kızlar ilaçlardan sanırım

Kızlar ben sabah 2-3 kayısı ile birlikte 1 bardak kayısı suyu içiyordum kabız olunmuyor öyle tavsiye ederm

Crn, Hepimize dua ediyorum Bu durumu yaşayandan başkası anlamayı bırak, tahmin bile edemez. Ben hiç iyi uyuyamıyorum, bölük pörçük. Siz uyuyabiliyor musunuz kızlar?
Allah razı olsun cnm kesinlikle anlayamaz bilemez değişik psikoloji Uyku düzenim normal rüyalarım değil ama ...

Bence sabah yapma, transferden gelince yap. O pozisyonda ishal olursan gergin olursun. Sakın wc ye kalkmayın, sonda da taktırmayın, mikrop kapmamak için kesinlikle sürgü kullanın. Transfere girerken idrara sıkışık olman gerekiyor biliyorsun, kabızlık sorunun yoksa bir de ishal olup onunla uğraşma. Allah yardımcın olsun. Ben transfer esnasında gözyaşlarımı tutamadım çok ilginç bir his...

İyi akşamlar hepinizin tedavisi hayirli uğurlu olsun,Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah..Benim de transferimin 5.günü..Zaman çok yavaş geçiyor..

Canim bence sen transfer günü cokrahat olmaya bak ve bence tuvaletin varsada yap öyle gir transfere cünkü zaten transferden sonra tuvaletin geliyor gibi hissediyorsun birde üstüne sıkışık girmek sancı yapar rahatsız olursun.Ben kızımda tuvalete girdim çıktım rahatladım öyle girdim transfere çok şükür kızım 3 yaşında.Şimdi yine hamileyim geçen hafta belli oldu sonucum ondada tuvalete girip çıktım öyle transfer yaptırdım 30 dk uzandım transferlerden sonra kalkıp teyzemle bir cafede oturdum sonrada 1 saatlik yol geldim.Bence bu tuvalet olayı felan degil kısmet kader Allah hepimizin kalbine göre versin.

Ben çok önceden üye olmuştum, çalışma hayatı hiç zaman bulup yazamadım kaç yıldır. Şimdi de zaman geçmiyor sanki. Puzzle aldım onu yapıyorum, sevdiğim filmleri izliyorum dram hariç. Haberleri okumuyorum izlemiyorum. Tablet elimde bir kaç oyunum var onu oynuyorum, arada herşeyi bırakıp bebitolarla konuşuyorum, bir yere gitmesinler bana sıkı sıkı tutunsunlar diye dua ediyorum, ibadet ediyorum, ağlıyorum sonra hemen kendime geliyorum sakin ol diyorum. Hakkaten beklemek çok zor. İlaç takvimime uyuyorum coraspin, estrofem, progestan ve folbiol kullanıyorum.

Canımsın çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Dediğin gibi gelince içip yiyeyim. Sürgü nasıl oluyorys? Giderken su içmeye başlayacağım zaten yolumuz 1 saat. İlaçlar yüzünden çok sık idrara çıkıyorum zaten :)

Ee ama idrara sıkışık olman gerekmiyor mu? Öyle tabi Rabbim ol dediyse olur

Sürgü plastik bir araç, netten resimlerine bakabilirsin. Yattığın odada mutlaka vardır. Trafiğe çok güvenme derim, biraz sıkışık olsan yeterliymiş dün öyle dedi dr. Hadi inşallah güzel geçer yarının

Ne olur ne olmaz 2 saat önce çıkıyoruz zaten canım. Malum istanbul ve pazartesi. Ay bakayım şunun resimlerine merak ettim. İnşallah canım benim çok çok saol. Aramızda çok az zaman var ardıardına güpgüzel haberler vericez inşallah

Ben dondurulmuş embriyolar ile tedavi görüyorum. Embriyolog resimlerini verdi dün, onlara bakıyorum motivasyon oluyor, sana da verirlerse al ve bak :) Ben iki saat dinlendirildim ve sürgü kullandım. Sonra eve dönerken de araçta ön koltuğa otur ve hafif yatar pozisyonda git derim. Transfer sonrası merdivene dikkat et ani hareket yapma ilk saatlerde özellikle. Allah yardımcın olsun haberleri paylaşırız elbette:)

Ay ne mutlu elinde fotoları var :))) eve girerken mecburi 2kat merdiven var o yüzden yapcak bişey yok. Rabbim yardımcı olur elbet. Bizde yarım saat dinlendiriliyor sanırım öyle biliyorum. Çok çok heyecanlıyımya. Yarın itibariyle anne adayıyım:)))

Bu arada belirti olarak bende, kasıklarımda ara ara batma şeklinde acı oluyor saniyelik...

Merdivenleri dura dura çık o halde. Allah tamamına erdirsin buradaki tüm arkadaşların da insallah

Bu arada belirti olarak bende, kasıklarımda ara ara batma şeklinde acı oluyor saniyelik...
Senin kaçıncı günün canm?Benim 5.günüm..Dün ve evelki gün sağ kasigimda batma vardı ama bugün yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…