Din gece bende hiç uyuyamadım kızlar ilaçlardan sanırımCrn, Hepimize dua ediyorum Bu durumu yaşayandan başkası anlamayı bırak, tahmin bile edemez. Ben hiç iyi uyuyamıyorum, bölük pörçük. Siz uyuyabiliyor musunuz kızlar?
Hemen kalktım suyun içine 2 kayısı attım bende. Sabah hem suyunu içer hemde kayısıları yerim. Saolun vallaKızlar ben sabah 2-3 kayısı ile birlikte 1 bardak kayısı suyu içiyordum kabız olunmuyor öyle tavsiye ederm
Allah razı olsun cnm kesinlikle anlayamaz bilemez değişik psikoloji Uyku düzenim normal rüyalarım değil ama ...Crn, Hepimize dua ediyorum Bu durumu yaşayandan başkası anlamayı bırak, tahmin bile edemez. Ben hiç iyi uyuyamıyorum, bölük pörçük. Siz uyuyabiliyor musunuz kızlar?
Ah sorma, rüyalarım çok acaip hayra yoralım değil mi?Allah razı olsun cnm kesinlikle anlayamaz bilemez değişik psikoloji Uyku düzenim normal rüyalarım değil ama ...
Bence sabah yapma, transferden gelince yap. O pozisyonda ishal olursan gergin olursun. Sakın wc ye kalkmayın, sonda da taktırmayın, mikrop kapmamak için kesinlikle sürgü kullanın. Transfere girerken idrara sıkışık olman gerekiyor biliyorsun, kabızlık sorunun yoksa bir de ishal olup onunla uğraşma. Allah yardımcın olsun. Ben transfer esnasında gözyaşlarımı tutamadım çok ilginç bir his...Şu su içine kayısıyla inciri deneyeyim en iyisi dediğin gibi. Ben hiç yaşamam kabızlık o yüzden çok değişik ve zor geliyor. Sebzeyi bol tüketiyorum ama bana diyetsiyenimde bu doktorumda bol protein tüket dedi. Haftada 2kez balık yiyorum et yemeye çalışıyorum. Annemler evde yoğurt yaptık onu tüketiyorum. Birde arkadaşlardan duyduğum ananas yiyorum hergün ince dilim. Bugün tuzsuz kabak çekirdeği ve organik nar suyu aldık kendim uğraşmayayyım diye. Gün içinde bende hep ceviz incir ve kayısı tüketiyorum. Transferim henüz yarın sabah olacak :) çok heyecanlıyım.
Canim bence sen transfer günü cokrahat olmaya bak ve bence tuvaletin varsada yap öyle gir transfere cünkü zaten transferden sonra tuvaletin geliyor gibi hissediyorsun birde üstüne sıkışık girmek sancı yapar rahatsız olursun.Ben kızımda tuvalete girdim çıktım rahatladım öyle girdim transfere çok şükür kızım 3 yaşında.Şimdi yine hamileyim geçen hafta belli oldu sonucum ondada tuvalete girip çıktım öyle transfer yaptırdım 30 dk uzandım transferlerden sonra kalkıp teyzemle bir cafede oturdum sonrada 1 saatlik yol geldim.Bence bu tuvalet olayı felan degil kısmet kader Allah hepimizin kalbine göre versin.Şu su içine kayısıyla inciri deneyeyim en iyisi dediğin gibi. Ben hiç yaşamam kabızlık o yüzden çok değişik ve zor geliyor. Sebzeyi bol tüketiyorum ama bana diyetsiyenimde bu doktorumda bol protein tüket dedi. Haftada 2kez balık yiyorum et yemeye çalışıyorum. Annemler evde yoğurt yaptık onu tüketiyorum. Birde arkadaşlardan duyduğum ananas yiyorum hergün ince dilim. Bugün tuzsuz kabak çekirdeği ve organik nar suyu aldık kendim uğraşmayayyım diye. Gün içinde bende hep ceviz incir ve kayısı tüketiyorum. Transferim henüz yarın sabah olacak :) çok heyecanlıyım.
Aksi düşünülemex iyi düşünelm iyi olsunAh sorma, rüyalarım çok acaip hayra yoralım değil mi?
Canımsın çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Dediğin gibi gelince içip yiyeyim. Sürgü nasıl oluyorys? Giderken su içmeye başlayacağım zaten yolumuz 1 saat. İlaçlar yüzünden çok sık idrara çıkıyorum zaten :)Bence sabah yapma, transferden gelince yap. O pozisyonda ishal olursan gergin olursun. Sakın wc ye kalkmayın, sonda da taktırmayın, mikrop kapmamak için kesinlikle sürgü kullanın. Transfere girerken idrara sıkışık olman gerekiyor biliyorsun, kabızlık sorunun yoksa bir de ishal olup onunla uğraşma. Allah yardımcın olsun. Ben transfer esnasında gözyaşlarımı tutamadım çok ilginç bir his...
Ee ama idrara sıkışık olman gerekmiyor mu? Öyle tabi Rabbim ol dediyse olurCanim bence sen transfer günü cokrahat olmaya bak ve bence tuvaletin varsada yap öyle gir transfere cünkü zaten transferden sonra tuvaletin geliyor gibi hissediyorsun birde üstüne sıkışık girmek sancı yapar rahatsız olursun.Ben kızımda tuvalete girdim çıktım rahatladım öyle girdim transfere çok şükür kızım 3 yaşında.Şimdi yine hamileyim geçen hafta belli oldu sonucum ondada tuvalete girip çıktım öyle transfer yaptırdım 30 dk uzandım transferlerden sonra kalkıp teyzemle bir cafede oturdum sonrada 1 saatlik yol geldim.Bence bu tuvalet olayı felan degil kısmet kader Allah hepimizin kalbine göre versin.
Sürgü plastik bir araç, netten resimlerine bakabilirsin. Yattığın odada mutlaka vardır. Trafiğe çok güvenme derim, biraz sıkışık olsan yeterliymiş dün öyle dedi dr. Hadi inşallah güzel geçer yarınınCanımsın çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Dediğin gibi gelince içip yiyeyim. Sürgü nasıl oluyorys? Giderken su içmeye başlayacağım zaten yolumuz 1 saat. İlaçlar yüzünden çok sık idrara çıkıyorum zaten :)
Ne olur ne olmaz 2 saat önce çıkıyoruz zaten canım. Malum istanbul ve pazartesi. Ay bakayım şunun resimlerine merak ettim. İnşallah canım benim çok çok saol. Aramızda çok az zaman var ardıardına güpgüzel haberler vericez inşallahSürgü plastik bir araç, netten resimlerine bakabilirsin. Yattığın odada mutlaka vardır. Trafiğe çok güvenme derim, biraz sıkışık olsan yeterliymiş dün öyle dedi dr. Hadi inşallah güzel geçer yarının
Ay ne mutlu elinde fotoları var :))) eve girerken mecburi 2kat merdiven var o yüzden yapcak bişey yok. Rabbim yardımcı olur elbet. Bizde yarım saat dinlendiriliyor sanırım öyle biliyorum. Çok çok heyecanlıyımya. Yarın itibariyle anne adayıyım:)))Ben dondurulmuş embriyolar ile tedavi görüyorum. Embriyolog resimlerini verdi dün, onlara bakıyorum motivasyon oluyor, sana da verirlerse al ve bak :) Ben iki saat dinlendirildim ve sürgü kullandım. Sonra eve dönerken de araçta ön koltuğa otur ve hafif yatar pozisyonda git derim. Transfer sonrası merdivene dikkat et ani hareket yapma ilk saatlerde özellikle. Allah yardımcın olsun haberleri paylaşırız elbette:)
Merdivenleri dura dura çık o halde. Allah tamamına erdirsin buradaki tüm arkadaşların da insallahAy ne mutlu elinde fotoları var :))) eve girerken mecburi 2kat merdiven var o yüzden yapcak bişey yok. Rabbim yardımcı olur elbet. Bizde yarım saat dinlendiriliyor sanırım öyle biliyorum. Çok çok heyecanlıyımya. Yarın itibariyle anne adayıyım:)))
Senin kaçıncı günün canm?Benim 5.günüm..Dün ve evelki gün sağ kasigimda batma vardı ama bugün yok.Bu arada belirti olarak bende, kasıklarımda ara ara batma şeklinde acı oluyor saniyelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?