Bugün 2.günüm ama dün de vardı bu batma şeklinde saniyelik acı.Senin kaçıncı günün canm?Benim 5.günüm..Dün ve evelki gün sağ kasigimda batma vardı ama bugün yok.
Aynen benim de öyleydi.Bugün yok artık devam etmesi mi gerekiyordu bilmiyorum.Bir yandan belirtilere takılmayın diyorlar ama elde değil..:)Bugün 2.günüm ama dün de vardı bu batma şeklinde saniyelik acı.
Belki de hiç ilgisi yok eğilmekle kalkmakla ama olumsuz bir durumda kendimizi suçlamamak için tedbir alıyoruz işte kendimizce. Ne güzel yazmışsın, adet kanaması gibi kanama olmadıkça hayra alamet diye yazılmış hep forumlarda. İnsallah iyi haberlerini alırız en yakın haber verecek sensin aramızda. :)Benim de yarın 8. Gün olacak. Hafif kanama gördüm iki gün önce. Hayra yormaya çalışıyorum. ağrı oluyor biraz. İnşallah iyi bir sonuç olur ama ben ne kadar rahatlamaya çalışsam da, hatta normalde çok rahat bir insan olsam da, yüzümde sivilceler çıktı. Dizilerimi izliyorum, kitap okuyorum, haber filan bakmıyorum, yattığım yerden bana gelecek misafirlere menü hazırlıyorum, alışveriş listesiyle beraber, yemek tarifi bakıyorumpuzzle aldım ama onun başına eğilmek zararlı olır mu diye korktum arkadaşlar, bir şey olmaz de mi
Aslında yarın bakmayı çok istiyorum ama 12 günü bekleyeceğim. Olumsuz olursa moralimi bozmak istemiyorum. 12. Gün olumlu olumsuz hazırlarım artık kendimi.
İnşallah kısa zamanda böyle, sonra böyle , sonra böyle Oluruz arkadaşlar allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.
İki gün önce hafif kanama görmüşsün,bence o yerleşme kanaması. İnsallah güzel sonuçlar almak nasip olur.Benim de yarın 8. Gün olacak. Hafif kanama gördüm iki gün önce. Hayra yormaya çalışıyorum. ağrı oluyor biraz. İnşallah iyi bir sonuç olur ama ben ne kadar rahatlamaya çalışsam da, hatta normalde çok rahat bir insan olsam da, yüzümde sivilceler çıktı. Dizilerimi izliyorum, kitap okuyorum, haber filan bakmıyorum, yattığım yerden bana gelecek misafirlere menü hazırlıyorum, alışveriş listesiyle beraber, yemek tarifi bakıyorumpuzzle aldım ama onun başına eğilmek zararlı olır mu diye korktum arkadaşlar, bir şey olmaz de mi
Aslında yarın bakmayı çok istiyorum ama 12 günü bekleyeceğim. Olumsuz olursa moralimi bozmak istemiyorum. 12. Gün olumlu olumsuz hazırlarım artık kendimi.
İnşallah kısa zamanda böyle, sonra böyle , sonra böyle Oluruz arkadaşlar allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.
Benimde 8. Gün insan ne kadar biseylerle ugrassada akildan cikmiyo bende cok rahat bi insanim ama cok az kaldi sonucu ogrenmeye hakkimizda hayirlisiBenim de yarın 8. Gün olacak. Hafif kanama gördüm iki gün önce. Hayra yormaya çalışıyorum. ağrı oluyor biraz. İnşallah iyi bir sonuç olur ama ben ne kadar rahatlamaya çalışsam da, hatta normalde çok rahat bir insan olsam da, yüzümde sivilceler çıktı. Dizilerimi izliyorum, kitap okuyorum, haber filan bakmıyorum, yattığım yerden bana gelecek misafirlere menü hazırlıyorum, alışveriş listesiyle beraber, yemek tarifi bakıyorumpuzzle aldım ama onun başına eğilmek zararlı olır mu diye korktum arkadaşlar, bir şey olmaz de mi
çok teşekkürler canım ya çok yararlı oldu. umarım hamile kalırızda hepsine dikkaet ederiz :)
Arkadaşlar burada da beslenme ile ilgili bir kaç kolay tavsiye var belki yardımcı olur.
Canım bence kalmadan önce de dikkat edersek en azından bir zararını görmeyiz diye düşündüm. Olumlu düşünelim öyle olsun inşallah her birimiz için. Beklemek ne zor oluyormuş...çok teşekkürler canım ya çok yararlı oldu. umarım hamile kalırızda hepsine dikkaet ederiz :)
aynen beklemek çok zor.. sabırsızlıkl trnsfer günümü bekliyorum.. daha toplanma işlemi bile olmdı.. yrın çağırdılar. ğnelerim 6. günü yarın. biran önce olsa da hayırlısıylaCanım bence kalmadan önce de dikkat edersek en azından bir zararını görmeyiz diye düşündüm. Olumlu düşünelim öyle olsun inşallah her birimiz için. Beklemek ne zor oluyormuş...
Opu için henüz erken canım ama bugün yarın çatlatma iğneni olursun. Arada 36saat geçmeden opu olur. İnşallah güzel sonuçlar olacak :)aynen beklemek çok zor.. sabırsızlıkl trnsfer günümü bekliyorum.. daha toplanma işlemi bile olmdı.. yrın çağırdılar. ğnelerim 6. günü yarın. biran önce olsa da hayırlısıyla
inş yellu cum yaa sabırsızlanıyoru artık..Opu için henüz erken canım ama bugün yarın çatlatma iğneni olursun. Arada 36saat geçmeden opu olur. İnşallah güzel sonuçlar olacak :)
Doğrudur canım ama az kaldı zaten opudan sonra çoğu gidiyo çok azı kalıyo. Şimdiden sabretmeyr alış asıl opudan sonra hastaneden gelecek haberi beklemek bambaşka bir sabır gerektiriyo çünkü :))inş yellu cum yaa sabırsızlanıyoru artık..
Al benden de o kadar..Beklemek çokk zor. .Zaman geçmiyor sanki..Canım bence kalmadan önce de dikkat edersek en azından bir zararını görmeyiz diye düşündüm. Olumlu düşünelim öyle olsun inşallah her birimiz için. Beklemek ne zor oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?