Heh çok şükür biri çıktı:)Hanımlar bir sorum var.. progestan fitil kullanıyorum. Bir iki gündür sanki fitili kullanırken parmağımla iç yapının değiştiğini hissediyorum.. bunu yasayan var mi??? Bugun 9. Günüm testlerim pozitif....
Ben de bir gariplik sezdim gibi ama bana öyle geldiğini düşündüm..Bilemiyorum..Heh çok şükür biri çıktı:)
Sanki daha dar gibi hissediyorum eskiden daha kolay itiyordum sanki? Ben iki gündür böyle hissediyorum sende de öyle mi?
Kesinlikle! :) kivrimlardan nasil ilerletecegimi sasiriyorumHeh çok şükür biri çıktı:)
Sanki daha dar gibi hissediyorum eskiden daha kolay itiyordum sanki? Ben iki gündür böyle hissediyorum sende de öyle mi?
Evet evet kıvrımlı sanki.Daha önce direkt gidiyordu.Benim ki crinojel..Yanılıyor da olabiliriz tabi..Kesinlikle! :) kivrimlardan nasil ilerletecegimi sasiriyorum
Sizde gebelik var mi test yaptiniz mi? Ben pozitif cikinca gebelikten mi ilactan mi bilemedim.. ayni seyleri yasiyoruz umarim gebeliktendirEvet evet kıvrımlı sanki.Daha önce direkt gidiyordu.Benim ki crinojel..Yanılıyor da olabiliriz tabi..
allahım neler oluyo kızlar daha nelerle karşılaşıcaz :)Evet evet kıvrımlı sanki.Daha önce direkt gidiyordu.Benim ki crinojel..Yanılıyor da olabiliriz tabi..
Çok şaşırdım üçümüz de tesadüfen aynı şeyi yaşıyor olabillir miyiz? Ben 17 Ekim'den beri kullanıyorum günde üç kez. Ardından da iki dk. yeter dedi hemşire gerçi daha uzun süre yatıyoruz şu aralar.Kesinlikle! :) kivrimlardan nasil ilerletecegimi sasiriyorum
Çok şaşırdım üçümüz de tesadüfen aynı şeyi yaşıyor olabilir miyiz? Ben 17 Ekim'den beri kullanıyorum günde üç kez. Ardından da iki dk. yeter dedi hemşire gerçi daha uzun süre yatıyoruz şu aralar.
Benim transferimin 6.günü..Gebelikten olur muki? İnşallah hepimiz hamiş olalım. .Sizde gebelik var mi test yaptiniz mi? Ben pozitif cikinca gebelikten mi ilactan mi bilemedim.. ayni seyleri yasiyoruz umarim gebeliktendir
Bence de ağızdan daha iyidir ama drum jel verince bişey diyemedim.allahım neler oluyo kızlar daha nelerle karşılaşıcaz :)
ben aşılama yapmıştım önceden progestan ı ağızdan alıyodum.. ama gerçi o da ellerimde beynimde uyuşma yapmıştı. bi anda gözlerim karrıyodu saniyelikti dr vajinadan al o zaman demişti ama ağızdan daha iyi diyince yine de ağızdan alıyoum ben..
Ben ben! :)Kızlar artık bu progestan tableti vajina içine ilerletmekte çok zorlanıyorum, resmen kapandı sanki giriş:)) Böyle olan var mı hala?
Ah canım seni çok iyi anlarım 6.gün bugün iğne olalı. Dün transferde rica ettim de 3günde bir depo iğnesi verdi birde fitili. Fitilin bana bir zararı olmadı henüz şükürler olsun.Ya herkes bu progestan ı fitil olarak kullaniyo yok mu igne kullanan fitil se dua edin benim her yerim şuan mosmor
Fitilin belki yan etkisidir canım. Birde adetin yaklaştığı için vücut adet olacakmışsın gibi hissediyor. Adetken vajina nasıl hassassa fitilde ondan zorluyordur canımKızlar ben progestan fitilini kulandigim zaman sancılaniyorum sizinde öyle oluyomu. Transferimin 8 inci günü bugün adet sancisi gibi
Napalım dersin? Sıcak kompres yapıp buhar falan verip mi soksak anacım:)Ben ben! :)
İnşallah öyledir günde 6 tane fitil alıyorum uyku düzenim bozuldu sürekli acikiyorum sizin nasıl geçiyo kaçta fitil kulaniyosunuzFitilin belki yan etkisidir canım. Birde adetin yaklaştığı için vücut adet olacakmışsın gibi hissediyor. Adetken vajina nasıl hassassa fitilde ondan zorluyordur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?