transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnşallah öyledir günde 6 tane fitil alıyorum uyku düzenim bozuldu sürekli acikiyorum sizin nasıl geçiyo kaçta fitil kulaniyosunuz
Ben fitil değil jel kullanıyorum vajinal olarak canım. Açlığımda yok pek henüz hatta iştahım kesilfi resmen.

Ah canım seni çok iyi anlarım 6.gün bugün iğne olalı. Dün transferde rica ettim de 3günde bir depo iğnesi verdi birde fitili. Fitilin bana bir zararı olmadı henüz şükürler olsun.
Bende kan testi icin gittigimde fitili bi sorcam doktoruma bakalim

:)) gözümde canlandırdım hakkaten çok komik ve çaresiz bir durumdayız. Kimimizin kuşu kimimizin poposu mahvoldu şu progesterondan:))
Ahahah kız kahkaha attırdın bana ama harbiden öyle kız. Kiminin kuşu acıt kiminin totosu morarır :))

Doei canim ben hemşireme sordum. Fitil kalintilarindan oyle hissediyorsun. Parmagini islatip yapabilirsin ama rahim ici yapisini bozacak seylerden kacin dedi. Hic sorun olmaz dert etme dedi

Sor tatlım ben jel kullanıyorun fitil dediğiniz nasıl birşey?. Jel dediğinde çubuk gibi birşeyin içinde kremsi jel var onu sokup sıkıyosun
Bende iğneyi biliyorum fitilde buyuk ihtimal ilaci vajinaya itiyolar ole yaziyodular ama seninkide iyiymiş yani bence ikiside igneden daha iyi... Sıkntı oluyomu senin jel bi yan etkisi varmi yada acisi falan

Bende iğneyi biliyorum fitilde buyuk ihtimal ilaci vajinaya itiyolar ole yaziyodular ama seninkide iyiymiş yani bence ikiside igneden daha iyi... Sıkntı oluyomu senin jel bi yan etkisi varmi yada acisi falan
Valla hiç birşey hissetmiyorum canım. Sadece akıntı oluyor biraz ee haliyle. Hergün iğnedense ay razıyım kukudan jele :)))

Valla hiç birşey hissetmiyorum canım. Sadece akıntı oluyor biraz ee haliyle. Hergün iğnedense ay razıyım kukudan jele :)))
Aynen valla hem acısı hemde hergün saglik ocagina gitmek skntı 12 hafta cok uzun bi süre bilmiyorum valla siz baya sanslisinz acaba hastanelerden dolayi mi boyle yoksa hepsinin etkileri mi farkli

Aynen valla hem acısı hemde hergün saglik ocagina gitmek skntı 12 hafta cok uzun bi süre bilmiyorum valla siz baya sanslisinz acaba hastanelerden dolayi mi boyle yoksa hepsinin etkileri mi farkli

Kız neden şanslıyız bende 6gündğr iğbe vuruluyorum yeni 3günde bire başladım. Ben sağlık kabiniyle anlaştın eve hemşire geliyo şükür ben evden çıkmıyorum hiç

Kız neden şanslıyız bende 6gündğr iğbe vuruluyorum yeni 3günde bire başladım. Ben sağlık kabiniyle anlaştın eve hemşire geliyo şükür ben evden çıkmıyorum hiç
Benim mesafede cok fazla ya iyi olmuş anlasmanız hemşireyle ayagm aksakms gibi yuruyorum 15 gündür

Cuma günü iste bugun idrar testi yaptim silik bi 2 . cizgi cikti bakalim.. Simdi kan testini yaptirip memlekete döncem 12 saatlik yol
Hiçbişeycik olmaz Allahın izniyle canım. Kız 2 gün kalmış daha ne. Benimde haftaya cuma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…