transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ay insallah hayirli haberler versin burdan herkes.. gün yaklastikca heyecan basıyo
Yahu bi bende mi yok bu telaş ben çok rahatım Allaha çok şükür. Normalde çok sabırsızımdır. Sanırım ben kendimi şimdiden hamile saydığımdan:) tadını çıkartıyorum napimmm

Yahu bi bende mi yok bu telaş ben çok rahatım Allaha çok şükür. Normalde çok sabırsızımdır. Sanırım ben kendimi şimdiden hamile saydığımdan:) tadını çıkartıyorum napimmm
En güzeli insallah hissetigin gibi olur.. Transferden sonra doktorum o kadar mutluyduki bana da cok iyi dedi bende ilk gunden beri kendimi hamile hissediyordum

En güzeli insallah hissetigin gibi olur.. Transferden sonra doktorum o kadar mutluyduki bana da cok iyi dedi bende ilk gunden beri kendimi hamile hissediyordum
Çok gizel bir duygu dimi:) Rabbim rüyamızı da gerçekleştirsin inşallah tatlım. Benim doktorumda çok güzel 2 tane embriyo dedi. Bitince canın yanmadı dimi diye yanağımı sevdi tabi ben ağlayışlarda :)))

Valla cok guzel duygu :))

Doei canim ben hemşireme sordum. Fitil kalintilarindan oyle hissediyorsun. Parmagini islatip yapabilirsin ama rahim ici yapisini bozacak seylerden kacin dedi. Hic sorun olmaz dert etme dedi
Sonra düşününce acaba kalıntılardan mı? demiştim ama emin olamamıştım. Çok teşekkür ederim arkadasım sağol:)

Olumlu düşünmenin gücü:)

Olumsuz düşününce ve sonuc da olumsuz olunca bu defa: İçten istemedim ki inanmadım ki olsun... Deme ihtimalimiz var değil mi? Olumlu düşünüp minnoşlara iyi enerji gönderelim gerisi Allah'ın takdiri:))

Mesajı hemen beğendim, yetmedi yazayım da dedim:) Sen çok yaşa emi:)) Kadın uzman jinekolog:)))) Islatın dedi de inanmadık bak tıp bilimi bile sıkışınca ıslat diyormus:)))
Ahahahah napcam bacım tıpta çare tükenmez :))) eski yöntemlere bile dönülebilir:) sende çok yaşa yahu:))

Heh aynen öyle. Olumsuz olursa zaten üzülmeyecek miyiz arkadaş. Tadını çıkaralım bu zamanların. Oh mis 9gün kaldı bebişlerim 3 gündir annelerinde :)))

Arada o gonderdiğim linke bak napıyorlar içeride diye?:))
Yalnız bişey sorcam olumsuz olursa 10.gün falan mı kanama oluyor? Yani kanama kaçıncı gün başlıyor trasnferden sonra 5.gün embriyosu için?

Arada o gonderdiğim linke bak napıyorlar içeride diye?:))
Yalnız bişey sorcam olumsuz olursa 10.gün falan mı kanama oluyor? Yani kanama kaçıncı gün başlıyor trasnferden sonra 5.gün embriyosu için?
Bakıyorum hergün bikaç kereki :))) valla bilmiyorumki canım. Çünkü ben reglimden önce test yapacağım. Yani şöyleki 7si günüm 4 ü test günüm. Günüm7si olsada benim hep ileri atar. Yani benim kanamam olmaz sanırım negarifi anca teste görürüm ama görmeyrceğim Allahın izniyle

Ben dondurulmuşlarla tedavideyim, zaten 3 Temmuz'dan beri de iğne ile menapozdaydım. 3.10.2016 adetimin birinci günü kabul edildi. Şimdi uzmanlar burdayken sorayım :))) 3 Ekim adet günü olan birisi için ikinci adet hangi gün olacak? 28 günde bir regl oluyorsam 25 Ekim regl günüm olmaz mı?Yani dün müydü? Bilen beri gelsin allah rızası için.

28günde bir oluyorsan adet günün 31i olmazmı ben mi yanlış hesaplıyom:) ama bisürü ilaç kullanıyorum olmayadabiliriz. Ayrıca nerden çıktı bu konu alla alla adet mi olcaz sanki. Hani olumlu düşünce kızıyorum amaaa

Yok kız eğer dünse ve olmadımsa sevineyim demiştim.:))) Ben tam bir idiot oldum kafam asla çalışmıyor. Bu ilaçlar benim hafızamı sıfırladı. En basit işlemleri yapamıyorum. Hamilelik testi gününde b12 vitaminime de baktıracağım. İlacımı içip, içtim mi diye tablet sayıyorum iyice balık hafıza oldum yemin ederim. Merdane de pek yakışmış eline:)))

He iyi ozaman yoksa geliyodu valla merdane :))) bana eşim deftere hergünün tarihini attı sabah öğle akşam yazdı her vakitte alınacak ilaçların isimlerini yazdı. İçtikçe üzerlerini karalıyorum kafamda karışmıyo bu şekilde tavsiye ederim. Ama b12ine baktır tabisi tatlım. Adet olmayıfa kafandan çıkar taammııı

Benim çizelgem olduğu halde bu durumdayım şaka değil. :)) Artık içerken selfie çekeceğim:))) Sağol kuzum ya

Benim çizelgem olduğu halde bu durumdayım şaka değil. :)) Artık içerken selfie çekeceğim:))) Sağol kuzum ya
Ahahah çok iyisinya güldürdün beni. Ya ne dicem benim kasıklarım geriliyo bugün bide sırtım ağrıyo garip sende de olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…