transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sırt yatmaktan ağrıyo baby, uzanınca da gerinmek istiyoruz kedi gibi, karnımızı germemek için gerinmiyoruz da. Şimdilik kasıklarımda bir şey yok. Dinleme kendini bence. Ananas işini araştırdım, kan sulandırdırdığı için rahmin de iyi kanlanmasını sağlıyormus ama zaten coraspin aldığımız için extradan kullanmıyorum ben.

Ay haklısın kendimi dinlemiyorum det bana :) ya evet yata yata tarafımda büyüdü zaten sırt ağrımasında napsın :))) ay ben ananası zaten çok severim o yüzden yerim :)

Bugün ikinci transferimin beşinci günü. Yazılanlardan ilham alıp bi idrar testi de ben yaptım tek cizgi. Blastokist embriyoydu. Çıkmaz miydi?

Selam kızlar ben yeni üye oldum transferimin 10.günü adet sancısı ve karın guruldaması başladı neden olabilir

Selam arkadaslar benim de bugun 6. günüm ve 2. gunden bu yana olan agrilarim bugun kesildi. aranizda boyle olanlar var mi insallah hepimizin bebisleri sımsıkı tutunur

Selam arkadaslar benim de bugun 6. günüm ve 2. gunden bu yana olan agrilarim bugun kesildi. aranizda boyle olanlar var mi insallah hepimizin bebisleri sımsıkı tutunur
Slm benimde aynı gün agrılarım kesildi 3-4 gün ve ben umudumu kestim tutmadı diye 15. Kam testinde hamile oldugumu ögrendim ama 2 tane 2. Gün embryosuydu biri tutmuş.merak etme 10. Günden sonra geri başlar agrıların

Selam kizlar benimde bugun transfer sonrası 5. günüm 3 kasim test günüm ve ne hissedecegimi dahi bilemiyorum bu heyecanli bekleyişten dolayi

Kızlar yazmıştım blast embriyoydu beşinci gün tek cizgiydo sonra bi çizgi belirdi yanında. Bu sabah altıncı gün yaptım hemen silik ikinci çizgi. Çok heyecanliyim. Yazarlardı inanmazdim kan vermeye cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…