Dr ne zaman yap dedi canım? Ayy hadi hayırlısı ben de heycanlandım :)Kızlar yazmıştım blast embriyoydu beşinci gün tek cizgiydo sonra bi çizgi belirdi yanında. Bu sabah altıncı gün yaptım hemen silik ikinci çizgi. Çok heyecanliyim. Yazarlardı inanmazdim kan vermeye cesaret edemiyorum
Insallah benim de senin gibi olur sonucum cok saol icime su serpildiSlm benimde aynı gün agrılarım kesildi 3-4 gün ve ben umudumu kestim tutmadı diye 15. Kam testinde hamile oldugumu ögrendim ama 2 tane 2. Gün embryosuydu biri tutmuş.merak etme 10. Günden sonra geri başlar agrıların
Tabi ki doktor 12 gün sonra dediDr ne zaman yap dedi canım? Ayy hadi hayırlısı ben de heycanlandım :)
Kan verdim eşime ve kendime verdiğim sözü tutamayıpTabi ki doktor 12 gün sonra dedi
Kaçıncı günün ki canım?Benim için bir tup bebek macerası daha son bulmuştur
Allah her şeyin en iyisini en güzelini versin. Ben 41 gün Meryem suresi okudum regl olduğumda birine okuttum. Her gün 707 ya varis çektim. Zekeriya peygamberin Allaha duasını okudum. Hem rahatlattı hem pozitif sonuç aldım elhamdülillahTest gunum yarindı ama hastaneden yanlıs soylemisler aradilar yaptirdim 11.gun
Aminn inşallahBende yaptim aynilarinı ama nasıp kısmet sağ salim kucağina alırsın inşaallah
Canm hiç belirtisi olmayan kişilerde oluyomus ta kan testi neden yaptrmadn 5.gün embriyosuyduysa kanda çıkması lazmKızlar ben artık kafayı yicem benim blast embriyoydu 9. gunumde idrarda negatifti. bugun 10. gunum ve hic bi belirtim yok. benim kanamam lekelenmem falan da olmadi. boyle idrarda negatif cikip kanda pozitifi gören var mi allah askina bisey soyleyin bana
Kan testine cesaret edemedim erken olur diye. bugun saglik ocagina gittim ama yapmiyolarmis o yuzden kaldi yine artik 12. gun yaparim zaten ya negatif cikarsa diye korkuyorum. ilk baslarda kasiklarim agriyodu sonra sonra gecti. simdi de bikac gundur goguslerim hassaslasti ama onun disinda bisey yok bi de idrarda da negatif cikinca iyice moralim bozulduCanm hiç belirtisi olmayan kişilerde oluyomus ta kan testi neden yaptrmadn 5.gün embriyosuyduysa kanda çıkması lazm
canim benim degerim 100 küsür biseydi tam hatırlayamıyorum idrar testinde 2. cizgi cok silik çıkıyordu. yani seninde 100den küçük bi degerse mesela 50 filan ondan negatif cikabilir. her testin hassasiyeti dogru olmayabilirKızlar ben artık kafayı yicem benim blast embriyoydu 9. gunumde idrarda negatifti. bugun 10. gunum ve hic bi belirtim yok. benim kanamam lekelenmem falan da olmadi. boyle idrarda negatif cikip kanda pozitifi gören var mi allah askina bisey soyleyin bana
Canm sen ne durumdasncanim benim degerim 100 küsür biseydi tam hatırlayamıyorum idrar testinde 2. cizgi cok silik çıkıyordu. yani seninde 100den küçük bi degerse mesela 50 filan ondan negatif cikabilir. her testin hassasiyeti dogru olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?