transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Dr ne zaman yap dedi canım? Ayy hadi hayırlısı ben de heycanlandım :)

Ayyy insallah canım böyle pozitif seyler okuyorum ya icim kipir kipir oluyo darisi hepimizin basina. benim de blast 5. gun embriyosuydu donmus ama. dun yaptim idrar testi tek cizgi

Insallah benim de senin gibi olur sonucum cok saol icime su serpildi

Test gunum yarindı ama hastaneden yanlıs soylemisler aradilar yaptirdim 11.gun
Allah her şeyin en iyisini en güzelini versin. Ben 41 gün Meryem suresi okudum regl olduğumda birine okuttum. Her gün 707 ya varis çektim. Zekeriya peygamberin Allaha duasını okudum. Hem rahatlattı hem pozitif sonuç aldım elhamdülillah

Mrb kizlar aranizda yeniyim benim transferim persembe gunu yapildi bugun 9. Gunumm dun dayanamayip idrar testi yaptim negatifdi bugun dee cok sicak basmalari basladiii sizde boyle bisey varmi

Mrb kizlar, ben de sizdenim. P.tesi gunu iki embriyo transferi yapildi. Ara ara gelip giden agrilarim var, gerginlik, sizlama, sanci da eslik ediyor ...
Her yonuyle saglikli bir bebe icin dualarim.
Bu benim ikinci denemem bu arada. Ilki tutmustu, ohss olmustum hatta. Epey zor uc ay gecirmistim. Dusuk yaptim gecen yil maalesef ki. Bebek kalp hastasi idi. 18.hafta kalbi durdu

Bende vArim kizlar ikinci denemem,,tek embriyi dondurulmus transfer oldum, ,transferi saymazsak bugun ikinci,gunum, ,rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemize amin

Kızlar ben artık kafayı yicem benim blast embriyoydu 9. gunumde idrarda negatifti. bugun 10. gunum ve hic bi belirtim yok. benim kanamam lekelenmem falan da olmadi. boyle idrarda negatif cikip kanda pozitifi gören var mi allah askina bisey soyleyin bana

Canm hiç belirtisi olmayan kişilerde oluyomus ta kan testi neden yaptrmadn 5.gün embriyosuyduysa kanda çıkması lazm

Canm hiç belirtisi olmayan kişilerde oluyomus ta kan testi neden yaptrmadn 5.gün embriyosuyduysa kanda çıkması lazm
Kan testine cesaret edemedim erken olur diye. bugun saglik ocagina gittim ama yapmiyolarmis o yuzden kaldi yine artik 12. gun yaparim zaten ya negatif cikarsa diye korkuyorum. ilk baslarda kasiklarim agriyodu sonra sonra gecti. simdi de bikac gundur goguslerim hassaslasti ama onun disinda bisey yok bi de idrarda da negatif cikinca iyice moralim bozuldu

canim benim degerim 100 küsür biseydi tam hatırlayamıyorum idrar testinde 2. cizgi cok silik çıkıyordu. yani seninde 100den küçük bi degerse mesela 50 filan ondan negatif cikabilir. her testin hassasiyeti dogru olmayabilir

Canm sen ne durumdasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…