transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim 2. Denememde 5. Gün embriyosuydu belirtilerim 6-7. Günlerde başlamıştı onda pozitifi görmüştüm. Bugün benimde 5. Günüm
O pozitif nasıl sonuçlanmıştı sonra?
Ayy belirti falan takılmak istemiyorum
Olanları okuyuncada arayışa giriyorum
Öyle bi döngü işte
Hakkımızda hayırlısı inş
Acaba yarin bi kan testi yaptirsam mi cok merak ediyorum
Cnm sakın yapma daha çok erken

Can'ım kimyasal gebelik oldu maalesef, değerim güzel yükselmişti fakat sonradan düşmeye başladı. Bugün 6. Gün bende bi öncekinde ki belirtileri bekliyorum ama yok gibi.

Amin Can'ım. Rabbim güzel sonuç nasip etsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosu ve belirti yaşıyomusun ?
Canım 5. Gün embriyosu kaliteli 1 embriyo transfer edildi belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor saydam akıntım var bi kaç kere de rahimde kasılma yaşadım Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Bel ve kasık ağrın hergün oluyormu
Bendede az az saydam akıntım var
İlk 2 gün sol kasıkla belim aşırı ağrıyordu ama kayboldular
Bugün daha 6.günüm kafayı yemek üzereyim
Hadi inş yarın güzel haberini ver bize ve hamile hamile dua et bize inş.

Benimde 6. Günüm. 2 gündür sanki regl olacakmışım gibi alt karnımda ve göğüslerimde hafif hassasiyet var sağ kasık tarafımda da tuhaf ağrı diyebileceğim bişeyler var.benimde hem şeffaf hemde su gibi akıntım var. Sizlerde crınone jel kullanıyormusunuZ acaba o yüzden mi diyorum ben ? Aslında ben 6 ay önce belirti yaşadım ama tam da böyle değildi sanki insan unutuyo yada bilmiyorum hepimizin hakkında mübarek cuma günü hayırlısı inşallah Rabbim gönlümüzdekini ömrümüze hayırlı eyleyip nasip etsin Amin

Benim yarın 9. Günüm kızlar tahlil yapıcaz Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize dualarda buluşalım..
Benimde yarın 9. Günüm bende kanda baktiricam umarım güzel sonuçlar alırız bnde adet öncesi bel ağrısı var. 10 kasımda 3.gun embiryosu 1 tane transfer edildi. Snn nasıl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…