Aminnn İnşallah namazlarımda çok dua ediyorum sizlere Rabbim kabul eylesinCanım ne mutlu sana rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah hepiöize böyle guzel haberler alırıZ
Çokta belirti aramayın hiç belirtisi olmayanlar dada hamişş kalan çokAaa benimle hemen hemen ayni gun transfer olan arkadaslarin hicbirinde belirti yok.insalahh rabbim bizede guzel sonuc gormeyi nasip etsinn
Hoşgeldin aramıza Umutsuzluğa kapılma lütfen belirti olmayanlarda da hamişşler varArkadaslar ben araniza yeni katildim.bigun benim 5.gunum.ama hic bi belirti yok.umudumda kalmadibana hastane 9.gun tahlil yap demisti
Hosbuldumm bu aradaHoşgeldin aramıza Umutsuzluğa kapılma lütfen belirti olmayanlarda da hamişşler var
Sende varmiAaa benimle hemen hemen ayni gun transfer olan arkadaslarin hicbirinde belirti yok.insalahh rabbim bizede guzel sonuc gormeyi nasip etsinn
Senin kaçıncı gün cnmBenim 3. Gün 8 hucreli embriyo transfer edildi doktorum kaliteli demişti ama bende en ufak bile bi belirti yok olumlu olup belirti olan arkaşlar belirtileriniz kaçıncı gün başlamıştı
Benim 2. Denememde 5. Gün embriyosuydu belirtilerim 6-7. Günlerde başlamıştı onda pozitifi görmüştüm. Bugün benimde 5. GünümSenin kaçıncı gün cnm
Bugun 5. GunSenin kaçıncı gün cnm
Yarın 6. Günün olacak daha dimi. Çıkmaz canım hiç kan testi yaptırıp kendini durduk yere strese sokma derim ben. Benim bile 10. Günde idrarda negatif 11. Günde kanda pozitiftiAcaba yarin bi kan testi yaptirsam mi cok merak ediyorum
O pozitif nasıl sonuçlanmıştı sonra?Benim 2. Denememde 5. Gün embriyosuydu belirtilerim 6-7. Günlerde başlamıştı onda pozitifi görmüştüm. Bugün benimde 5. Günüm
Cnm sakın yapma daha çok erkenAcaba yarin bi kan testi yaptirsam mi cok merak ediyorum
Can'ım kimyasal gebelik oldu maalesef, değerim güzel yükselmişti fakat sonradan düşmeye başladı. Bugün 6. Gün bende bi öncekinde ki belirtileri bekliyorum ama yok gibi.O pozitif nasıl sonuçlanmıştı sonra?
Ayy belirti falan takılmak istemiyorum
Olanları okuyuncada arayışa giriyorum
Öyle bi döngü işte
Hakkımızda hayırlısı inş
Cnm sakın yapma daha çok erken
Amin Can'ım. Rabbim güzel sonuç nasip etsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosu ve belirti yaşıyomusun ?Benim yarın 9. Günüm kızlar tahlil yapıcaz Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize dualarda buluşalım..
Amin Canım İnşallah Rabbim herkese güzel sonuçlar nasip eylesinBenim yarın 9. Günüm kızlar tahlil yapıcaz Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize dualarda buluşalım..
Canım 5. Gün embriyosu kaliteli 1 embriyo transfer edildi belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor saydam akıntım var bi kaç kere de rahimde kasılma yaşadım Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.Amin Can'ım. Rabbim güzel sonuç nasip etsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosu ve belirti yaşıyomusun ?
Bel ve kasık ağrın hergün oluyormuCanım 5. Gün embriyosu kaliteli 1 embriyo transfer edildi belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor saydam akıntım var bi kaç kere de rahimde kasılma yaşadım Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Benimde 6. Günüm. 2 gündür sanki regl olacakmışım gibi alt karnımda ve göğüslerimde hafif hassasiyet var sağ kasık tarafımda da tuhaf ağrı diyebileceğim bişeyler var.benimde hem şeffaf hemde su gibi akıntım var. Sizlerde crınone jel kullanıyormusunuZ acaba o yüzden mi diyorum ben ? Aslında ben 6 ay önce belirti yaşadım ama tam da böyle değildi sanki insan unutuyo yada bilmiyorumBel ve kasık ağrın hergün oluyormu
Bendede az az saydam akıntım var
İlk 2 gün sol kasıkla belim aşırı ağrıyordu ama kayboldular
Bugün daha 6.günüm kafayı yemek üzereyim
Hadi inş yarın güzel haberini ver bize ve hamile hamile dua et bize inş.
Benimde yarın 9. Günüm bende kanda baktiricam umarım güzel sonuçlar alırız bnde adet öncesi bel ağrısı var. 10 kasımda 3.gun embiryosu 1 tane transfer edildi. Snn nasıl cnmBenim yarın 9. Günüm kızlar tahlil yapıcaz Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize dualarda buluşalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?