transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar merhaba öncelikle kasım tup bebek topigindeyim.umarim hepimiz pozitif sonuç alırız.rabbim hiçbirimizin emeğini duasını boşa cikarmasin.10 kasımda 3.gun embiryosu 1 adet transfer edildi.dun öğleden sonra belimde regl öncesi olan ağrıdan başladı.ara ara kasiktada sancı oluyor ama o transferden sonra hep vardı.bel ağrısı beni korkutuyor olumsuz bir durum yoktur değil mi .bide yarın kanda baktırmak istiyorum.erken değil dimi varsa gebelik çıkar herhalde

Amin inşallah dualarımız kabul olur. Can'ım 3. Gün embriyosu bu kadar erken belli olmaz normalde. 24-25 i gibi vermişlerdir sanıyorum sana test gününü. Biraz daha bekle derim boşu boşuna stres üzüntü yapma kendine. Tabi yine de sen bilirsin canım

10 gün sonra test yaptır dediler bana.aslinda pazartesi yaptıracağım ama bu bel ağrısı beni şüpheye dusurdu.icim hiç rahat değil.

Kızlar bu arada crınone jel kullanan var mı? Benim son iki gündür özellikle su gibi akıntım oluyo. Bu jeli kullanıp aynı şeyi yaşayan var mı ?

Ayy amin inşallah canım valla bende kafayı yicem tedavinin en zor kısmı beklemek ağrım ilk iki gün oldu sonra durdu hiç birşey hissetmedim 6. Ve 7. Gün çok ağrım oldu bi sağ kasığım ağrıyordu o duruyor sol kasığım başlıyordu belimde ağrı hafifte yanma gibi oluyordu adet olacakmışım gibi bugünde biraz ağrı oldu belimde ki yanma daha yoğundu üzme kendini herkeste farklı farklı olmuş hiç ağrısı belirtisi olmayan da tutmuş içi kapalı kutu Rabbim hakkımız da hayırlısını versin hepimize güzel güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin.

Benimde yarın 9. Günüm bende kanda baktiricam umarım güzel sonuçlar alırız bnde adet öncesi bel ağrısı var. 10 kasımda 3.gun embiryosu 1 tane transfer edildi. Snn nasıl cnm
Amin inşallah canım Benimde 10 kasımda 5. Gün embriyosu kaliteli 1 tane transfer edildi kasık ve bel ağrım benimde var canım

Kızlar bu arada crınone jel kullanan var mı? Benim son iki gündür özellikle su gibi akıntım oluyo. Bu jeli kullanıp aynı şeyi yaşayan var mı ?
Bende kullanıyorum crınone jel akıntım benimde var ama jel den dolayımı bilmiyorum ben crinone jelin içimde silikon gibi şeylerin birikmesinden şikayetçiyim sende de oluyor mu canım

Bende kullanıyorum crınone jel akıntım benimde var ama jel den dolayımı bilmiyorum ben crinone jelin içimde silikon gibi şeylerin birikmesinden şikayetçiyim sende de oluyor mu canım
Normal akıntı var da bu bildiğin su gibi bide. Can'ım hatta bugün içimde birikmiş birikmiş katı ve hafif sarı gibi bi renkte dışarıya attı bayağı. Onun dışında içimde bişeyler var hissi olmuyo bende Can'ım

Benim gibi 6. Gununu bitiren arkadaslar nerdesiniz hadi yazin bakalim belirtisi olan varmi bende halen tik yok

Benim gibi 6. Gununu bitiren arkadaslar nerdesiniz hadi yazin bakalim belirtisi olan varmi bende halen tik yok
Su gibi akıntı, 2 gündür hafiften göğüs acısı ki bu regl öncesinde de olurdu bende, bugün bir iki kez kasıkta hafif batma oldu sanki ara sırada regl olucakmışım gibi. Ama şu an göğüs acısı dışında bir şeyim yok Can'ım

Hayirlisi olsun senin test gunun ne zamandi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…