transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

olabilir belki canım Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla gelsin inşallah.. darısı bana ve evlat hasreti çeken herkese
Aminn canım inşallah buradaki herkese o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim hepinize bu sevinçleri tez zamanda yaşatsın inşallah

Amin Can'ım. Göğüs acısı var 3. Gündür çok nadir arada bir kasığım batar gibi oluyo bugün bu saate kadar bişey yok başka. Sen transfer sonrası namazını kılmaya devam ettin mi Can'ım
Evet canım ettim kılıyorum benimde göğüslerim halen acıyor ve çok şiş patlamaya hazır bomba gibi vallahi

Arkadaşlar carsamba gunu transferim oldu. 5.gun embriyosu 2 tane. Bugun transferi saymasak 3.gunum dünle bugun acayip rahmim kasılıyo sol bacagim sizliyo sizce bi belirtimi bu?

Merhaba kızlar benimde çarşamba günü 5.gun blastosist transferim oldu transfer gününü saymazsak bugün 3. günümdeyim göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor kasık ağrım hafif var bel ağrım da aynı şekilde bi de sağ bacagimla kasigin birleştiği yer sızlıyor böyle olup tutan varmı arkadaşlar?

Arkadaşlar carsamba gunu transferim oldu. 5.gun embriyosu 2 tane. Bugun transferi saymasak 3.gunum dünle bugun acayip rahmim kasılıyo sol bacagim sizliyo sizce bi belirtimi bu?
Benimde sizinle aynı gün transferim olmuş cnm kaç koyuldu

Benim 7.gunum ama hic bi belirti yok bende de.insalahh hepimiz hamis kaliriz.beklemek cok zor..heleki korkuyla bkelmek daha zorr

Benim 7.gunum ama hic bi belirti yok bende de.insalahh hepimiz hamis kaliriz.beklemek cok zor..heleki korkuyla bkelmek daha zorr

Aynen gunler gecmek bilmiyor her biseyi belirti sanmaktan kendimi yipratmaktan bisey yapmiyorum. Ilk gunlerde rahim kasilmasi filan oldumu sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…