olabilir belki canım Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla gelsin inşallah.. darısı bana ve evlat hasreti çeken herkeseKızlarrrrr
12.gün 201,29
14.gün 629,98
Acaba ikiz olabilir mi şoktayım...
Can'ım değerlerden belli olmaz o ama çok güzel yükselmiş maşallah. Rabbim gönlüne göre hayırlısını versinKızlarrrrr
12.gün 201,29
14.gün 629,98
Acaba ikiz olabilir mi şoktayım...
Aminn canım inşallah buradaki herkese o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim hepinize bu sevinçleri tez zamanda yaşatsın inşallaholabilir belki canım Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıkla gelsin inşallah.. darısı bana ve evlat hasreti çeken herkese
Amin canım sanada nasip etsin Rabbim tez zamandaCan'ım değerlerden belli olmaz o ama çok güzel yükselmiş maşallah. Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin
Allah razı olsun canım inşallah inşaalah...Aminn canım inşallah buradaki herkese o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim hepinize bu sevinçleri tez zamanda yaşatsın inşallah
Amin Can'ım. Göğüs acısı var 3. Gündür çok nadir arada bir kasığım batar gibi oluyo bugün bu saate kadar bişey yok başka. Sen transfer sonrası namazını kılmaya devam ettin mi Can'ımAmin canım sanada nasip etsin Rabbim tez zamanda
Evet canım ettim kılıyorum benimde göğüslerim halen acıyor ve çok şiş patlamaya hazır bomba gibi vallahiAmin Can'ım. Göğüs acısı var 3. Gündür çok nadir arada bir kasığım batar gibi oluyo bugün bu saate kadar bişey yok başka. Sen transfer sonrası namazını kılmaya devam ettin mi Can'ım
Allah kabul etsin Can'ım. Bende transferden sonra kılmadım, başlayayım inşallah.Evet canım ettim kılıyorum benimde göğüslerim halen acıyor ve çok şiş patlamaya hazır bomba gibi vallahi
İnan şu an duaya daha çok ihtiyacımız var ihmal etme ılık bir duş al hemen başla kötü birşey hiç düşünmeAllah kabul etsin Can'ım. Bende transferden sonra kılmadım, başlayayım inşallah.
Ayyy çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin hep güzel sonuçlar alalım inşallahKızlaaarr 9. Günüm 259 çıktı tek embriyo ne dicemi bilmiyorum Rabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin
Can'ım tebrikler rabbimtamamına erdirsin inşallah. Benimde 7. Günüm ama bugün hiç birşey hissetmiyorum benKızlaaarr 9. Günüm 259 çıktı tek embriyo ne dicemi bilmiyorum Rabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin
Can'ım tebrikler rabbimtamamına erdirsin inşallah. Benimde 7. Günüm ama bugün hiç birşey hissetmiyorum ben
Canim hayirli olsunnn cook sevindimm.darisi basimizzaaaaKızlaaarr 9. Günüm 259 çıktı tek embriyo ne dicemi bilmiyorum Rabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin
Benimde sizinle aynı gün transferim olmuş cnm kaç koyulduArkadaşlar carsamba gunu transferim oldu. 5.gun embriyosu 2 tane. Bugun transferi saymasak 3.gunum dünle bugun acayip rahmim kasılıyo sol bacagim sizliyo sizce bi belirtimi bu?
Benim 7.gunum ama hic bi belirti yok bende de.insalahh hepimiz hamis kaliriz.beklemek cok zor..heleki korkuyla bkelmek daha zorrMerhaba kızlar benimde çarşamba günü 5.gun blastosist transferim oldu transfer gününü saymazsak bugün 3. günümdeyim göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor kasık ağrım hafif var bel ağrım da aynı şekilde bi de sağ bacagimla kasigin birleştiği yer sızlıyor böyle olup tutan varmı arkadaşlar?
Benim 7.gunum ama hic bi belirti yok bende de.insalahh hepimiz hamis kaliriz.beklemek cok zor..heleki korkuyla bkelmek daha zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?