- 17 Kasım 2016
- 121
- 63
- 13
- 36
Can'ım Allah ımmı söyletti sana bunu. Benim 7. Günüm bugün bende beklemedeyim. Bugün de göğüs acım dışında birşey hissetmiyorum aksine. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün?Pitipiti28 canim seninde hayirli.olsun.rabbim.kucagina almayi nasip etsin ..cok sevindimm.bana da dua ett
2 tane embriyo sizin?Benimde sizinle aynı gün transferim olmuş cnm kaç koyuldu
Canimmm insalahh olurr ben seni hamis zannettim.insalahh hamissindir.benim 7.gunum 5.gun dondurulmus briyo transfer edildi.benim bi belirtim yok.hafif gogus agrisi var.yarin adet gunum..insalahh hamiss oluruzzCan'ım Allah ımmı söyletti sana bunu. Benim 7. Günüm bugün bende beklemedeyim. Bugün de göğüs acım dışında birşey hissetmiyorum aksine. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün?
Canim bi gun oldu.ama.bence psikolojikti benim.resmen agri ariyorumm..tuhaf oldum yaAynen gunler gecmek bilmiyor her biseyi belirti sanmaktan kendimi yipratmaktan bisey yapmiyorum. Ilk gunlerde rahim kasilmasi filan oldumu sende ?
Canım Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinAyyy çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin hep güzel sonuçlar alalım inşallah
Can'ım bende cumartesi İzmir smyrna da oldum benim de dondurulmuş 2 tane embryo transfer edildi. Bugün yarın aynen benimde adet günüm hatta 5-6. Günlerde hafif adet olucakmışım gibi belirtilerim vardı 3 gündür göğüs acım var su gibi akıntım oluyo ara ara ama jelden olduğunu düşünüyorum. Bugün daha fazla belirti beklerken göğüs hariç bişeyim olmadı benimde. Ama kullandığımız ilaçlar adet görmemizi zaten engelliyor. Progestan iğne kullanıyomusun hiç ateşini ölçtün mü Can'ımCanimmm insalahh olurr ben seni hamis zannettim.insalahh hamissindir.benim 7.gunum 5.gun dondurulmus briyo transfer edildi.benim bi belirtim yok.hafif gogus agrisi var.yarin adet gunum..insalahh hamiss oluruzz
Canim hayirli olsun saglikla sihatle alirsin kucagina insallah insallah hepimiz senin gibi guzel haberler alirizKızlarrrrr
12.gün 201,29
14.gün 629,98
Acaba ikiz olabilir mi şoktayım...
Canim hayirli olsun cok sevindim rabbim hepimizi sevindirsin insallah ne guzel bugun hep pozitif haberler aliyoruzKızlaaarr 9. Günüm 259 çıktı tek embriyo ne dicemi bilmiyorum Rabbim bekleyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin
Bende jel kullaniyorum.tek embriyo benim.afedersin su gibi benimde akintim oldu.sadece gogus agrim var.adet oncwsi benim.hep olur.igne vermedi bana..artik belirti aramiyacam.aradikca icim tuhaf oliyorCan'ım bende cumartesi İzmir smyrna da oldum benim de dondurulmuş 2 tane embryo transfer edildi. Bugün yarın aynen benimde adet günüm hatta 5-6. Günlerde hafif adet olucakmışım gibi belirtilerim vardı 3 gündür göğüs acım var su gibi akıntım oluyo ara ara ama jelden olduğunu düşünüyorum. Bugün daha fazla belirti beklerken göğüs hariç bişeyim olmadı benimde. Ama kullandığımız ilaçlar adet görmemizi zaten engelliyor. Progestan iğne kullanıyomusun hiç ateşini ölçtün mü Can'ım
Göğüs ağrın kaç gündür var peki Can'ımBende jel kullaniyorum.tek embriyo benim.afedersin su gibi benimde akintim oldu.sadece gogus agrim var.adet oncwsi benim.hep olur.igne vermedi bana..artik belirti aramiyacam.aradikca icim tuhaf oliyor
Amin canım tüm isteyenlere Rabbim nasip etsinAyyy çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin hep güzel sonuçlar alalım inşallah
Çok saol canım belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor kafana takma hayırlı sonuçlar alırız inşallahCan'ım tebrikler rabbimtamamına erdirsin inşallah. Benimde 7. Günüm ama bugün hiç birşey hissetmiyorum ben
Saol canım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinCanim hayirli olsunnn cook sevindimm.darisi basimizzaaaa
Dunden beri ama oyle cok degil.bide arada midem.bulaniyo ama.o ilaclardan.cunku ilac aldiktan sonra basliyo ve geciyo.off ya herseyden bi belirti cikariyoruz.ne tuhaf yaGöğüs ağrın kaç gündür var peki Can'ım
Öyle Can'ım ama ben bundan öncekin de de pozitif sonuç aldığım için aynı belirtileri arıyorum o yüzden. İnşallah yarın daha umut dolu olur benim ve herkes için deÇok saol canım belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor kafana takma hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Benim 3 gündür var. Ben estrofem, coraspirin folik asit kullanıyorum hap olarak. Bana dokunmuyo artık ilaçlarDunden beri ama oyle cok degil.bide arada midem.bulaniyo ama.o ilaclardan.cunku ilac aldiktan sonra basliyo ve geciyo.off ya herseyden bi belirti cikariyoruz.ne tuhaf ya
Saol canım Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinCanim hayirli olsun cok sevindim rabbim hepimizi sevindirsin insallah ne guzel bugun hep pozitif haberler aliyoruz
Bende 7 yi bitirdim ama benim test günüme son 3 gün. İnşallah hepimiz arka arkaya mutlu haberler veririz ne güzel olurKizlar benim gibi 7. Gunu bitirenler nerdesiniz test gunune son bes gun bun cok guzel haberler Aldik insallah tum bekleyenler boyle guzel haberlerle senlendiririz burayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?