transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Pitipiti28 canim seninde hayirli.olsun.rabbim.kucagina almayi nasip etsin ..cok sevindimm.bana da dua ett
Can'ım Allah ımmı söyletti sana bunu. Benim 7. Günüm bugün bende beklemedeyim. Bugün de göğüs acım dışında birşey hissetmiyorum aksine. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün?

Canimmm insalahh olurr ben seni hamis zannettim.insalahh hamissindir.benim 7.gunum 5.gun dondurulmus briyo transfer edildi.benim bi belirtim yok.hafif gogus agrisi var.yarin adet gunum..insalahh hamiss oluruzz

Pitipiti sen hangi hastanede transfer oldun.ayni gun olmusuz.ben gecen cumartesi memoriilde oldum.9.gun test yap dediler.bi tauhaflik.yokmu

Canimmm insalahh olurr ben seni hamis zannettim.insalahh hamissindir.benim 7.gunum 5.gun dondurulmus briyo transfer edildi.benim bi belirtim yok.hafif gogus agrisi var.yarin adet gunum..insalahh hamiss oluruzz
Can'ım bende cumartesi İzmir smyrna da oldum benim de dondurulmuş 2 tane embryo transfer edildi. Bugün yarın aynen benimde adet günüm hatta 5-6. Günlerde hafif adet olucakmışım gibi belirtilerim vardı 3 gündür göğüs acım var su gibi akıntım oluyo ara ara ama jelden olduğunu düşünüyorum. Bugün daha fazla belirti beklerken göğüs hariç bişeyim olmadı benimde. Ama kullandığımız ilaçlar adet görmemizi zaten engelliyor. Progestan iğne kullanıyomusun hiç ateşini ölçtün mü Can'ım

Bende jel kullaniyorum.tek embriyo benim.afedersin su gibi benimde akintim oldu.sadece gogus agrim var.adet oncwsi benim.hep olur.igne vermedi bana..artik belirti aramiyacam.aradikca icim tuhaf oliyor

Çok saol canım belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor kafana takma hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Öyle Can'ım ama ben bundan öncekin de de pozitif sonuç aldığım için aynı belirtileri arıyorum o yüzden. İnşallah yarın daha umut dolu olur benim ve herkes için de

Dunden beri ama oyle cok degil.bide arada midem.bulaniyo ama.o ilaclardan.cunku ilac aldiktan sonra basliyo ve geciyo.off ya herseyden bi belirti cikariyoruz.ne tuhaf ya
Benim 3 gündür var. Ben estrofem, coraspirin folik asit kullanıyorum hap olarak. Bana dokunmuyo artık ilaçlar

Kizlar benim gibi 7. Gunu bitirenler nerdesiniz test gunune son bes gun bun cok guzel haberler Aldik insallah tum bekleyenler boyle guzel haberlerle senlendiririz burayi

Kizlar benim gibi 7. Gunu bitirenler nerdesiniz test gunune son bes gun bun cok guzel haberler Aldik insallah tum bekleyenler boyle guzel haberlerle senlendiririz burayi
Bende 7 yi bitirdim ama benim test günüme son 3 gün. İnşallah hepimiz arka arkaya mutlu haberler veririz ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…