- 31 Ekim 2016
- 108
- 58
- 13
- 38
İnsallah canim sanirim senin 5. Gun embriyosuyduBende 7 yi bitirdim ama benim test günüme son 3 gün. İnşallah hepimiz arka arkaya mutlu haberler veririz ne güzel olur
Aynen canım dondurulmuş 5. Gün embriyosu.İnsallah canim sanirim senin 5. Gun embriyosuydu
Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin insallahAynen canım dondurulmuş 5. Gün embriyosu.
Amin Amin inşallah Güzel Allah ım nasip etsin. sanırım aktif olarak yazan bi 9 kişiyiz galiba. 9 dan 2 si hamiş haberini aldı. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 9 da 9 olalım inşallahRabbim cabalarimizi bosa cikarmasin insallah
İnsallah sende belirti varmiAmin Amin inşallah Güzel Allah ım nasip etsin. sanırım aktif olarak yazan bi 9 kişiyiz galiba. 9 dan 2 si hamiş haberini aldı. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 9 da 9 olalım inşallah
Can'ım 3 gündür göğüs acım var, ilaçlardan diye düşünüyorum ama en son başladığım ilaçtır iğnedir 1 haftayı buldu yapacak olsa niye daha erken olmadı diyorum. Adet öncesinde de olurdu göğüs acım ama ilaçlar adet olmayı engelliyor. 5-6. Günler adet olacakmışım gibi hafifİnsallah sende belirti varmi
Benimde bugun 7. Gunum ve sag kasigimda hafif bi agri var sanki ama uzaninca fark ediyorum bilmiyorum psikolojik de olabilir goguslerimde agrida yok sen hangi ilaclari kullaniyorsunCan'ım 3 gündür göğüs acım var, ilaçlardan diye düşünüyorum ama en son başladığım ilaçtır iğnedir 1 haftayı buldu yapacak olsa niye daha erken olmadı diyorum. Adet öncesinde de olurdu göğüs acım ama ilaçlar adet olmayı engelliyor. 5-6. Günler adet olacakmışım gibi hafif
Belirtim vardı. Bugün daha çok olsun diye bekledim ama aksina belirtim falan olmadı. Sanki arada sağ kasık bölgemde ağrı olucak gibi ama hemen geçiyo çok çok hafif. Onuda ben kendimi dinlediğim için farkediyorum. Uzun yazdım biraz kusura bakma canım
Benimde bugun 7. Gunum ve sag kasigimda hafif bi agri var sanki ama uzaninca fark ediyorum bilmiyorum psikolojik de olabilir goguslerimde agrida yok sen hangi ilaclari kullaniyorsun
Etrofem folikplus progestan fitil clexcane igne ve progestan igneEstrofem, coraspirin, folik asit ve crınone jel...birde clexcane ve progestan iğne. Sen Can'ım?
Aynılarını kullanıyoruz Can'ım ben tek fazla coraspirin kullanıyorum oda clexcane iğne gibi kan sulandırıcıEtrofem folikplus progestan fitil clexcane igne ve progestan igne
Bana vermedi doktor gerek gormedi herhaldeAynılarını kullanıyoruz Can'ım ben tek fazla coraspirin kullanıyorum oda clexcane iğne gibi kan sulandırıcı
Bana da devam dediler kesmediler bu sefer. 2. Tedavimde sacede clexcane kullanmıştım.Bana vermedi doktor gerek gormedi herhalde
Benimde 3. Denemem. 2. De tutmuştu ama kimyasal gebelik yaşadım. 2 senemiz bitti bizimVakit gecmek bilmiyor ki bes gun nasil gececek ben 11 yillik evliyim bu 3. Denemem insallah artik son bulur arayislarimiz
Benimde çok oldu kasılmam ve bacak ağrısı transfer den sonraArkadaşlar carsamba gunu transferim oldu. 5.gun embriyosu 2 tane. Bugun transferi saymasak 3.gunum dünle bugun acayip rahmim kasılıyo sol bacagim sizliyo sizce bi belirtimi bu?
Benimde belirtileri aynıydı sonuç pozitifMerhaba kızlar benimde çarşamba günü 5.gun blastosist transferim oldu transfer gününü saymazsak bugün 3. günümdeyim göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor kasık ağrım hafif var bel ağrım da aynı şekilde bi de sağ bacagimla kasigin birleştiği yer sızlıyor böyle olup tutan varmı arkadaşlar?
İnşallah cnmyaBenimde çok oldu kasılmam ve bacak ağrısı transfer den sonra
14.gün sonuç pozitif ama hala ağrıyor inşallah seninde pozitif olur
Benimde çok oldu kasılmam ve bacak ağrısı transfer den sonra
14.gün sonuç pozitif ama hala ağrıyor inşallah seninde pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?