transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnsallah sende belirti varmi
Can'ım 3 gündür göğüs acım var, ilaçlardan diye düşünüyorum ama en son başladığım ilaçtır iğnedir 1 haftayı buldu yapacak olsa niye daha erken olmadı diyorum. Adet öncesinde de olurdu göğüs acım ama ilaçlar adet olmayı engelliyor. 5-6. Günler adet olacakmışım gibi hafif
Belirtim vardı. Bugün daha çok olsun diye bekledim ama aksina belirtim falan olmadı. Sanki arada sağ kasık bölgemde ağrı olucak gibi ama hemen geçiyo çok çok hafif. Onuda ben kendimi dinlediğim için farkediyorum. Uzun yazdım biraz kusura bakma canım

Benimde bugun 7. Gunum ve sag kasigimda hafif bi agri var sanki ama uzaninca fark ediyorum bilmiyorum psikolojik de olabilir goguslerimde agrida yok sen hangi ilaclari kullaniyorsun

Vakit gecmek bilmiyor ki bes gun nasil gececek ben 11 yillik evliyim bu 3. Denemem insallah artik son bulur arayislarimiz

Arkadaşlar carsamba gunu transferim oldu. 5.gun embriyosu 2 tane. Bugun transferi saymasak 3.gunum dünle bugun acayip rahmim kasılıyo sol bacagim sizliyo sizce bi belirtimi bu?
Benimde çok oldu kasılmam ve bacak ağrısı transfer den sonra
14.gün sonuç pozitif ama hala ağrıyor inşallah seninde pozitif olur

Benimde belirtileri aynıydı sonuç pozitif

Kızlar bugün 8. Günüm ama göğüs acımın dışında hiç bişey yok ne batma ne adet belirtisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…