Lekem hiç olmadı ama ben zaten menopozdaydım ondan olabilir benceYerlesme lekesi olmusmuydu sizde? Insallah rabbim tamamina erdirsin kucagina almahi nasip etsin
Öncelikle hayırlı olsun Can'ım inşallah güzel haberler alırsın. Kaçıncı gün embriyosuydu senin? Birde crınone jel yada progestan fitil kullanıyorsan sanırım onlar yapıyo su gibi akıntıyı bende ve bir kaç arkadaşda da ortak bu durum. Ben daha çok transferin 5-6. Günleri hissetmeye başladım akıntıyıMerhaba.bende bekleme sürecindeyim 3. Günüm.anladığım kadarıyla tutan arkadaşlarımızda hep su gibi akıntı olmuş.bu Akıntı ne Zaman başlıyo acaba?
Amin Can'ım. Transferin hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyosuydu senin birde crınone jel kullanıyormusunSelam kızlar, bende 2 düşükten sonra araştırılmaya gidilmesi sonucunda kan pıhtılaşması ve kromozom anomalisi teşhisi kondu ve tüp bebek yaptık. Şuan 5. günüm adet olucakmış gibi ağrım var ayrıca belim de 2 gündür ağrıyo. Su gibi akıntı dün başladı. İnşallah benim gibi bekleyen herkese testlerinde pozitif sonucu görmeyi nasip eder RabbimHakkımızda hayırlısı olsun
36 çıkıyo iğne de kullanıyorum neden sordun ki merak ettimKızlar bi ricam var. Eğer mümkünse normal vücut ısısını bilen ve progestan iğne kullanan arkadaşlar ateşlerini ölçebilirler mi?
Can'ım benim kendi vücut ısım 36.1 regl olacağım zaman hiç değişmez. Ancak transferden sonra ölçüyorum 36.8 e sabitlendi gibi. Ama prosgestan iğne kullandığım için yüksek olabilir diye düşündüm o yüzden. Senin hep 36 derecemidir ısın biliyomusun Can'ım. Aslında bu durum doğal hamile kalanlarda haklılık payı var. Benim ki sadece acabamı diye bir umut arayışı..Zaten ben az önce kan testi verdim normalde yarın ama bugün 9. Günüm varsa bişeyler çıkar sanırım36 çıkıyo iğne de kullanıyorum neden sordun ki merak ettim
Bende transferde sonra ölcmeye başladım bu sabah 35.15 cikti ama desisebiliyor sabit degil transferden önceki hiç bilmiyorum kaçıncı gün emriyosu ve kaç konuldu hadi inşallah güzel haberler alCan'ım benim kendi vücut ısım 36.1 regl olacağım zaman hiç değişmez. Ancak transferden sonra ölçüyorum 36.8 e sabitlendi gibi. Ama prosgestan iğne kullandığım için yüksek olabilir diye düşündüm o yüzden. Senin hep 36 derecemidir ısın biliyomusun Can'ım. Aslında bu durum doğal hamile kalanlarda haklılık payı var. Benim ki sadece acabamı diye bir umut arayışı..Zaten ben az önce kan testi verdim normalde yarın ama bugün 9. Günüm varsa bişeyler çıkar sanırım
Aynen canım 0.1-0.2 değişebiliyo sabahları hatta gün içinde 37 yi bile buluyo. 5. Gün embriyosu 2 tane Can'ım. Ama benim pek umudum yok gibi Rabbim den umut kesilmez tabi ama bundan öncekinde kimyasal gebelik yaşadım ondaki belirtileri arıyorum yok o yüzden böyle hissediyorum maalesef. Amin Can'ım inşallah Allah ım benim ve bütün bekleyen kullarının yüzünü güldürsün mucizeleriyle... senin kaçıncı günün embriyosu?Bende transferde sonra ölcmeye başladım bu sabah 35.15 cikti ama desisebiliyor sabit degil transferden önceki hiç bilmiyorum kaçıncı gün emriyosu ve kaç konuldu hadi inşallah güzel haberler al
Yukarı da 35 yazmışım 36.15 ateş. ..benim de 5. Gun 2 tane bende 4 ay önce ikizlerim oldu 17 haftalik kaybettim hiç belirtim olmamisti bunda da yok Rabbim hayirlisini versin amin canım benim bigün 6. GununAynen canım 0.1-0.2 değişebiliyo sabahları hatta gün içinde 37 yi bile buluyo. 5. Gün embriyosu 2 tane Can'ım. Ama benim pek umudum yok gibi Rabbim den umut kesilmez tabi ama bundan öncekinde kimyasal gebelik yaşadım ondaki belirtileri arıyorum yok o yüzden böyle hissediyorum maalesef. Amin Can'ım inşallah Allah ım benim ve bütün bekleyen kullarının yüzünü güldürsün mucizeleriyle... senin kaçıncı günün embriyosu?
Ahh Can'ım sen daha zorunu atlatmışsın. İşte kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. İnşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir evladını kucağına alırsın. Gerçekten ufacık bir belirtin bile olmadı mı? Kaşık batması göğüs hassasiyeti yada adet ağrısı falan. İnşallah bu sefer bende senin gibi bişey hissetmeden alırım güzel haberiYukarı da 35 yazmışım 36.15 ateş. ..benim de 5. Gun 2 tane bende 4 ay önce ikizlerim oldu 17 haftalik kaybettim hiç belirtim olmamisti bunda da yok Rabbim hayirlisini versin amin canım benim bigün 6. Gunun
Amin canım inşallah bu kez alacağız yavrularımizi kucaklarimiza belirti açıkça çok aramadım ama sabahlari çok fena bel ağrısı oluyordu bu kadar bun da da hafif var bakalım hayırlısı ben ağrıları progestan iğne için diyordum vurulan yer hariç bacakları kadar iniyor agriAhh Can'ım sen daha zorunu atlatmışsın. İşte kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. İnşallah bu sefer Rabbim tamamına erdirir evladını kucağına alırsın. Gerçekten ufacık bir belirtin bile olmadı mı? Kaşık batması göğüs hassasiyeti yada adet ağrısı falan. İnşallah bu sefer bende senin gibi bişey hissetmeden alırım güzel haberi
Amin Can'ım. Transferin hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyosuydu senin birde crınone jel kullanıyormusun
Aynen canım 0.1-0.2 değişebiliyo sabahları hatta gün içinde 37 yi bile buluyo. 5. Gün embriyosu 2 tane Can'ım. Ama benim pek umudum yok gibi Rabbim den umut kesilmez tabi ama bundan öncekinde kimyasal gebelik yaşadım ondaki belirtileri arıyorum yok o yüzden böyle hissediyorum maalesef. Amin Can'ım inşallah Allah ım benim ve bütün bekleyen kullarının yüzünü güldürsün mucizeleriyle... senin kaçıncı günün embriyosu?
Aminnnn canım karamsarlığa kapılma inşallah seninde hayırlı haberlerini alırızAynen canım 0.1-0.2 değişebiliyo sabahları hatta gün içinde 37 yi bile buluyo. 5. Gün embriyosu 2 tane Can'ım. Ama benim pek umudum yok gibi Rabbim den umut kesilmez tabi ama bundan öncekinde kimyasal gebelik yaşadım ondaki belirtileri arıyorum yok o yüzden böyle hissediyorum maalesef. Amin Can'ım inşallah Allah ım benim ve bütün bekleyen kullarının yüzünü güldürsün mucizeleriyle... senin kaçıncı günün embriyosu?
Hamd olsun Allah ıma binlerce şükürler olsun. 9. Gün 207 çıktı sonucum. Tek belirgin göğüs acım vardı oda bugün azalmıştı sanki o yüzden yaptırdım bugün. Şükürler olsun şükürler olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim tüm bekleyen kardeşlerimin yüzünü güldürsün.Aminnnn canım karamsarlığa kapılma inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız
Harika gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin kucağımıza da alalım inşallahHamd olsun Allah ıma binlerce şükürler olsun. 9. Gün 207 çıktı sonucum. Tek belirgin göğüs acım vardı oda bugün azalmıştı sanki o yüzden yaptırdım bugün. Şükürler olsun şükürler olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim tüm bekleyen kardeşlerimin yüzünü güldürsün.
Amin Can'ım Amin. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla inşallah cümlemizdeHarika gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin kucağımıza da alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?