transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

5. gün embriosu benim can'ım ama kromozom testine gittiği için donduruldu ve bir sonraki ay transfer edildi. Cumartesi test yapılacak beklemedeyiz Crinone jel, folbiol, coraspine, clamara ford ve claxene iğne kullanıyorum.
İnşallah sende güzel hayırlı haberi alırsın Can'ım. Ben aldım bugün hamd olsun.

Canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı kucağına al insallah darısı bizlere olsun

Canım gözün aydın inşallah güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Kizlar size bir sey soracagim 3. Gun ebriyosu 9.gunde idarar testinde cok net silik falan degil cikarsa 12. Gun kanda negatif cikarmi basina biyle bisey gelen varmi

Kizlar size bir sey soracagim 3. Gun ebriyosu 9.gunde idarar testinde cok net silik falan degil cikarsa 12. Gun kanda negatif cikarmi basina biyle bisey gelen varmi
Can'ım benim başıma gelmedi ama idrar testi mi yaptın. O zaman yarında yap bakalım ne çıkacak. Pozitif olan idrar testinde kanda da pozitif çıkar normalde

Canimm hayirli olsunnn.gerci ben gunler oncesi seni kutlamistim ama..cook sukur rabbim kucagina lamyida nasio etsinn.bana da dua et.yarin sira bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…