- 17 Kasım 2016
- 121
- 63
- 13
- 36
İnşallah sende güzel hayırlı haberi alırsın Can'ım. Ben aldım bugün hamd olsun.5. gün embriosu benim can'ım ama kromozom testine gittiği için donduruldu ve bir sonraki ay transfer edildi. Cumartesi test yapılacak beklemedeyizCrinone jel, folbiol, coraspine, clamara ford ve claxene iğne kullanıyorum.
Canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı kucağına al insallah darısı bizlere olsunHamd olsun Allah ıma binlerce şükürler olsun. 9. Gün 207 çıktı sonucum. Tek belirgin göğüs acım vardı oda bugün azalmıştı sanki o yüzden yaptırdım bugün. Şükürler olsun şükürler olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim tüm bekleyen kardeşlerimin yüzünü güldürsün.
Amin Can'ım inşallah. Sana ve tüm kardeşlerime nasip etsin Allah ım hayırlısıylaCanım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı kucağına al insallah darısı bizlere olsun
Amin canım inşallah bende perşembe kan vercem 9.gün olacak bakalimAmin Can'ım inşallah. Sana ve tüm kardeşlerime nasip etsin Allah ım hayırlısıyla
Canım gözün aydın inşallah güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsınHamd olsun Allah ıma binlerce şükürler olsun. 9. Gün 207 çıktı sonucum. Tek belirgin göğüs acım vardı oda bugün azalmıştı sanki o yüzden yaptırdım bugün. Şükürler olsun şükürler olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim tüm bekleyen kardeşlerimin yüzünü güldürsün.
Dua ediyorum Can'ım inşallah güzel sonuçlar yazarsın sende burayaAmin canım inşallah bende perşembe kan vercem 9.gün olacak bakalim
Amin Can'ım inşallah. Cümlemizde hayırla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Canım gözün aydın inşallah güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Can'ım benim başıma gelmedi ama idrar testi mi yaptın. O zaman yarında yap bakalım ne çıkacak. Pozitif olan idrar testinde kanda da pozitif çıkar normaldeKizlar size bir sey soracagim 3. Gun ebriyosu 9.gunde idarar testinde cok net silik falan degil cikarsa 12. Gun kanda negatif cikarmi basina biyle bisey gelen varmi
Can'ım birşey sorucam. Bu adet ağrısı gibi sancı oluyo ya bugün sonucu öğrenince bende de oldu. Ama her dakka her saat olmuyo dimi ara ara gidip geliyoCanım gözün aydın inşallah güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Can'ım son bi 12 kişi falanız sanırım. 4 kişi olduk yanlış bilmiyorsam öğrenen. Bu arada sana da çok sevindim canım benim istersen yarın kanda baktır bi, sonrada asıl gününde baktırırsınSimdi kac kisi olduk sonuclari ogrenen
Aramıza hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKizlar dayanamayip bugun idrar testi yaptim keain sonuc verenlerden ve cok net bir sekilde iki cizgi cikti insallah persembe gunude kanda cikar
Canim cok tesekkur ediyorum insallah bekleyen herkesin yuzunu guldursun rabbim ama korkuyorum kanda cikmazsa diyeAramıza hoşgeldin hayırlı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kacinci gun idrarda gordun canim?Kizlar dayanamayip bugun idrar testi yaptim keain sonuc verenlerden ve cok net bir sekilde iki cizgi cikti insallah persembe gunude kanda cikar
9 gun ama 3. Gun embriyosuyduKacinci gun idrarda gordun canim?
İdrarda çıktıysa kanda da kesin çıkar canım az kaldı son 1 gün bol bol dua et canımCanim cok tesekkur ediyorum insallah bekleyen herkesin yuzunu guldursun rabbim ama korkuyorum kanda cikmazsa diye
Canimm hayirli olsunnn.gerci ben gunler oncesi seni kutlamistim ama..cook sukur rabbim kucagina lamyida nasio etsinn.bana da dua et.yarin sira bendeHamd olsun Allah ıma binlerce şükürler olsun. 9. Gün 207 çıktı sonucum. Tek belirgin göğüs acım vardı oda bugün azalmıştı sanki o yüzden yaptırdım bugün. Şükürler olsun şükürler olsun. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim tüm bekleyen kardeşlerimin yüzünü güldürsün.
Beninkisi 5 gun embriyosu gecen hafta carsamba transfer oldu idrar testinden cikarmi sizce9 gun ama 3. Gun embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?