transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canimm hayirli olsunnn.gerci ben gunler oncesi seni kutlamistim ama..cook sukur rabbim kucagina lamyida nasio etsinn.bana da dua et.yarin sira bende
Can'ım benim dualarım siZlerle hepimizle inşallah. Evet Rabbim sana yazdırdı benim için önceden. İnşallah Şen'de yarın güzel haberler yazarsın buraya. Arka arkaya seviniriz inşallah

gebe olan arkadaşlar bugun benım reglım gecelı yedıncı gun kan degerım ıkı katı artmıştı ılk yaptırdığımda sonra tekrarlamadım
ctesı ultrasona gırecegım bısey sormak ıstıyorum heyecanlanınca yada bıseye kafayı takınca kasıklarınızda kasılıor mu
yoksa ben dusunce gucu ıle yanlış bısey mı yapıorum bebeğime
alakasız bır konu ıcın kendı canımı sıktım ve sankı heyecandan cişim gelmiş gibi devamlı gergin kasıklarım

Benim de cumartesi günü transferim oldu. 2 tane 5. gün embriyosu. Hayırlısı... Bu 3. denemem. Bugüne kadar pozitif görmedim maalesef. Yine ciddi bir belirtim yok ve yine hüzünlüyüm. Yine boynu büküğüm. Ne yapacağımı bilmeden vakit geçirmeye çalışıyorum. Dua eder misiniz benim için de

Bence kullandığımız ilaçlarında büyük etkisi var ama psikolojik olarak bir çok şeyi abartıyoruz bence ben hapşurdum bebeğim düşecek diye ağladım kocama 10 gündür araba kullanmayı zehir ettim çukurlara girme çok hoplatma karnımı kaşıyorum benim canım acıyor özürdilerim annecim canın acıdımı diye karnımla konuşuyorum v.s.v.s daha bir sürü örnek verebilirim ve benzerlerini de sizlerde yaşıyorsunuzdur

al bende de o kadar tatlım
aynı seylerı bende yapıorum
rabbım diğer tedaviye başlamış sonuçları bekleyen arkadaşlarında yüzüne gulsun.
hepimiz ne ugraslar vermısıdır kımseyı evlat hasretı ıle sınamasın
herkesın hakkındakını hayırlısını yasatsın allahım

aramızda transfer gunu olarak bır gun var galıba bende 247 gundeyım
3 kasım transferımdı senın degerlerın ne cıktı
kaçıncı gun yaptırdın teslerını canım

Aminnn canımmm

aramızda transfer gunu olarak bır gun var galıba bende 247 gundeyım
3 kasım transferımdı senın degerlerın ne cıktı
kaçıncı gun yaptırdın teslerını canım
İnan bunu doktoruma bile sormadım ama hesaplarımıza göre 5.gündü 5 kasımda da transfer oldu netten gebelik testi yaptığımda transfer günü yazınca tahmini doğum tarihi bu çıktı 28 kasımda randevum var doktorla herşey o zaman belli olacak inşallah canım

Can'ım Rabbim hayırlı eylesin öncelikle. Benimde bu 3. Denememdi. 2. De de pozitifi gördüm fakat devamı gelmedi onda belirtim vardı. Fakat bunda İnan doğru düzgün belirtim olmadı 5. Günde başlayan göğüs acım vardı ve 9. Günde o bile azalmıştı. Bol bol dua Can'ım inşallah güzel olur herşey.

BENIMDE 26 KASIM CTESI RANDEVUM ULTRASON ICIN

Hayırlısı olsun senin adına çok sevindim kaçıncı gün embriyosuydu?

Teşekkür ederim canım. Umut oldun bana. İnşaallah hepimizin sonucu günün birinde pozitif çıkar. Rabbim her isteyene hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Sen de sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaallah. Öper, koklarsın...

Güzel niyetlerin için teşekkür ederim canım Amin inşallah. Sende içini rahat tut. Allah ıma sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…