transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkes için pozitif sonuçlar diliyorum bende eylül ayında tüp bebek yöntemi ile pozitifi gördüm çok şükür öncesinde yumurta takibi bi aşılama ve negatif sonuçlar .. çok zor bi dönem di .. belirtilerimi paylaşmak istedim .. ilk zamanlarda iğne batması gibi ağrılarım oldu .. ilaçlardan dolayı göğüslerimde kasıklarım da hep ağrılar vardı .. havuç suyu içtim olabildiğince tutunmayı arttırdığını okumuştum .. 3. Gün embriyosuydu iki tane transfer edildi .. transferden sonra 4 ya da 5. Gün biraz yürüyüş olsun diye dışarı çıktım çünkü ciddi kabızlık ve karnımda kocaman bi şişlik olmuştu .. o gün bıçak saplanması gibi bi ağrı girdi kasığıma olduğum yere yığılacak gibi oldum hatta ben olmadı diye düşünüp üzülürken tutunma belirtisiymiş miniğimin .. ağrılarım ara ara hep devam etti adet olacakmışım gibi .. umudumu kaybetmişken çok şükür birinin tutunduğunun haberini aldık.. inşallah bekleyen isteyen herkes hayırlı pozitif haberleri tez zamanda alır ..

Can'ım ne güzel sen ilk 3 ayı bitirmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana ve benim gibi olanlar içinde günler haftalar geçiversin hayırlısıyla. Bekleyen kardeşlerime de pozitif haberler görmeyi nasip etsin Güzel Allah ım

Kızlar merhaba bugün tranferin 12. Günü beta HCG değeri 7 çıktı.boyle olup sonradan değeri yükselen varmi
Doktorun ne dedi bir topikte böyle değeri olup sonra katlayarak arttığını okumuştum inşallah seninde öyle olur sakın
moralini bozma...

Kızlar gerinme isteği sizde de oluyor mu? Birde benim gündüzleri hafif ağrım oluyor, geceleri geçiyo. Yani gün içinde geceye kadar sürekli olmuyor

Son düzenleme:
Kızlar gerinme isteği sizde de oluyor mu? Birde benim gündüzleri hafif ağrım oluyor, geceleri geçiyo. Yani gün içinde geceye kadar sürekli olmuyor
Bende uykumda ve sabahları çok oluyor aklıma gelince duruyorum çalıştığım için
pek ağrı anlayamıyorum ama gece hafif kasık ağrım devam ediyor

Bende uykumda ve sabahları çok oluyor aklıma gelince duruyorum çalıştığım için
pek ağrı anlayamıyorum ama gece hafif kasık ağrım devam ediyor
Şu an hiç bir şeyim yok mesela. Zaten benim kasık ağrım olmuyo gelip geçen hafif adet olacakmış gibi hissetmek benim ki.

Doktorun ne dedi bir topikte böyle değeri olup sonra katlayarak arttığını okumuştum inşallah seninde öyle olur sakın
moralini bozma...
Doktoru aradım kimyasal gebelik ilaçlarını kes dedi 2 ay ara ver tekrar denemek isterseniz şubatta gelin dedi.bilmiyorum ya ilk tedavim daha hayırlısı ne diyeyim

Doktoru aradım kimyasal gebelik ilaçlarını kes dedi 2 ay ara ver tekrar denemek isterseniz şubatta gelin dedi.bilmiyorum ya ilk tedavim daha hayırlısı ne diyeyim
Canım üzme kendini vardır bir hayır Rabbim inşallah 2.sinde sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin hepinize çok dua ediyorum...

Offf arkadaslar tam 1 hafta gecti bugun ama sanki adet agrilari basladi karnim agriyo belim agriyo cok korkuyorum tutmadi diye test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…