Tmm Can'ım. Benimde öyle günde 2-3 defa hissediyorum.Evet canım ara ara gidip geliyor ağrı bnm 12. Gün hala ağrım oluyor bel ve kasıklarımda
Can'ım ne güzel sen ilk 3 ayı bitirmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bana ve benim gibi olanlar içinde günler haftalar geçiversin hayırlısıyla. Bekleyen kardeşlerime de pozitif haberler görmeyi nasip etsin Güzel Allah ımMerhaba arkadaşlar öncelikle herkes için pozitif sonuçlar diliyorum bende eylül ayında tüp bebek yöntemi ile pozitifi gördüm çok şükür öncesinde yumurta takibi bi aşılama ve negatif sonuçlar .. çok zor bi dönem di .. belirtilerimi paylaşmak istedim .. ilk zamanlarda iğne batması gibi ağrılarım oldu .. ilaçlardan dolayı göğüslerimde kasıklarım da hep ağrılar vardı .. havuç suyu içtim olabildiğince tutunmayı arttırdığını okumuştum .. 3. Gün embriyosuydu iki tane transfer edildi .. transferden sonra 4 ya da 5. Gün biraz yürüyüş olsun diye dışarı çıktım çünkü ciddi kabızlık ve karnımda kocaman bi şişlik olmuştu .. o gün bıçak saplanması gibi bi ağrı girdi kasığıma olduğum yere yığılacak gibi oldum hatta ben olmadı diye düşünüp üzülürken tutunma belirtisiymiş miniğimin .. ağrılarım ara ara hep devam etti adet olacakmışım gibi .. umudumu kaybetmişken çok şükür birinin tutunduğunun haberini aldık.. inşallah bekleyen isteyen herkes hayırlı pozitif haberleri tez zamanda alır ..
Doktorun ne dedi bir topikte böyle değeri olup sonra katlayarak arttığını okumuştum inşallah seninde öyle olur sakınKızlar merhaba bugün tranferin 12. Günü beta HCG değeri 7 çıktı.boyle olup sonradan değeri yükselen varmi
Bende uykumda ve sabahları çok oluyor aklıma gelince duruyorum çalıştığım içinKızlar gerinme isteği sizde de oluyor mu? Birde benim gündüzleri hafif ağrım oluyor, geceleri geçiyo. Yani gün içinde geceye kadar sürekli olmuyor
Şu an hiç bir şeyim yok mesela. Zaten benim kasık ağrım olmuyo gelip geçen hafif adet olacakmış gibi hissetmek benim ki.Bende uykumda ve sabahları çok oluyor aklıma gelince duruyorum çalıştığım için
pek ağrı anlayamıyorum ama gece hafif kasık ağrım devam ediyor
Doktoru aradım kimyasal gebelik ilaçlarını kes dedi 2 ay ara ver tekrar denemek isterseniz şubatta gelin dedi.bilmiyorum ya ilk tedavim daha hayırlısı ne diyeyimDoktorun ne dedi bir topikte böyle değeri olup sonra katlayarak arttığını okumuştum inşallah seninde öyle olur sakın
moralini bozma...
Genelde cikiyor canim acikcasi ben hic umutlu degildim cikmaz diye dusunuyordum ama cikti ama o pahali garantili testleeden alip yaptimkızlar merhaba benimde 11.gün bugün idrar testinde çıkarmı yapmaya çok korkuyorum
ben varım ben ben :) sabah kan verdim güzel sonuçlar alırız inşallah :)Yarin sonucu belli olacak kimler var benim son bir gunum kaldi
ben varım ben ben :) sabah kan verdim güzel sonuçlar alırız inşallah :)
amin canım inşallah dua edin bol bol :)canım testın hayırlı olsun güzel haberler ver bize inşallah
sonuç ne çıktı canım benım evde vardı o erken gebelık testlerınden ama cesaret edemedimGenelde cikiyor canim acikcasi ben hic umutlu degildim cikmaz diye dusunuyordum ama cikti ama o pahali garantili testleeden alip yaptim
Hadi hayırlısı inşallah. Güzel sonuçlarla dön Can'ımben varım ben ben :) sabah kan verdim güzel sonuçlar alırız inşallah :)
amiiiin canım amin :) kalbim ağzımdan çıkçak gibi atıyoHadi hayırlısı inşallah. Güzel sonuçlarla dön Can'ım
Canım üzme kendini vardır bir hayır Rabbim inşallah 2.sinde sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin hepinize çok dua ediyorum...Doktoru aradım kimyasal gebelik ilaçlarını kes dedi 2 ay ara ver tekrar denemek isterseniz şubatta gelin dedi.bilmiyorum ya ilk tedavim daha hayırlısı ne diyeyim
Hadi hayırlısı 4 gözle bekliyoruzben varım ben ben :) sabah kan verdim güzel sonuçlar alırız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?