transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Siz anne sayılırsınız annelerin dua kabul olur sonuç bekleyenlere dua edin bol bol :) sonra da gelip halay çekeriz inşallah burda :)
İnşallah canım isteyen herkese Rabbim nasip etsin hepiniz güzel sonuçları haber verin halay başı olurum

Kızlar birde ricam var sizden bakın hepimiz peşpeşe hamişlik haberlerimizi alıyoruz.
Ondan sonra herkes ortadan kayboluyor lütfen terketmeyin topiği hep irtibatta olalım,
Hemde yeni gelen araştırma yapan arkadaşlarımıza umut ışığı oluruz.
Benimle aynı fikirde olanlar parmak kaldırsın

haklısın canım ben buralardan moral buldum hep başka kimseye demedim arkadaşlarımıza fşn burdaki arkadaşlarla dertleşiyoduk yani az da olsa insanın içi rahatlıyo

haklısın canım ben buralardan moral buldum hep başka kimseye demedim arkadaşlarımıza fşn burdaki arkadaşlarla dertleşiyoduk yani az da olsa insanın içi rahatlıyo
Yaşadıklarımızı maalesef herkes anlamıyor doğru düzgün kimseye dile getiremiyoruz en güzeli burada paylaşılanlar
eğer herkes ortadan kaybolursa paylaşım yapacak kimseler kalmıyor geriye

Kızlar ya benim ağrım olmuyo normal mi ki bu. Afedersiniz Sadece gaz varmış gibi karnımın içinde..

Offf arkadaslar tam 1 hafta gecti bugun ama sanki adet agrilari basladi karnim agriyo belim agriyo cok korkuyorum tutmadi diye test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum
Sakin ol gereksiz üzüp kasma kendini olağan şeyler inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Sabırla tahlil gününü bekle canım çıkmaz moralin bozulur üzülürsün dua et ve onunla konuş

Cok yipratici dönem su 12 gün. Ömrumden ömür gitti resmen. Onla konusmayi birak stress den ne dua edebiliyorum hic bisey yapamiyorum morelim okadar bozukki olmadi diye. Sigarayi birakmistim geri basladim okadar sucluyorum simdi kendimi tutmazsa sigaram sebep diycem dua etmedim ondan diycem ama elimde degil dayanamiyorum

Kizlarr dua edin ogleden sonra gidip kan verecem ne olurrr dua edinnnnn.bende anne olmak istiyorumm.hamilelerin duasi makbuldur banada dua edin.bu son olsunn ne olurr

Öncelikle hemen sigarayı elimden bırak
Ve al abdestini başla dualarına o zaman stresin yok olduğunu göreceksin
Sana stresi yaşatan şuan dua etmemene engel olan sadece şeytan yen onu bak gör için rahat opacak ve bebeğinin tutmasına odaklanacsksın sadece
Ama kararlı olman lazım
Herşey Allahın elinde değilmi
O ol derse olucak
O olma derse olmayacak
O yüzden Allaha yönel
Bak nette bu konu için dualar var bul ve oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…