transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar tekrar yazıyorum ama benim karnımda kasıklarımda ağrı olmuyo. Dün bu saatlerde hafif adet olacakmışım hissi oldu. Ama bugün bu saate kadar bişey yok. Sizlerinde öylemi, yoksa sık sık ağrınız oluyo mu

Can'ım 11. Günüm bugün... inşallah bende hafif hamilelik yaşayanlardan olurum o zaman. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı nasip etsin inşallah
Aa benimde 11.günüm
Ne zaman tahlil yapmayı düşünüyorsun hiç idrarda baktınmı
Benimde ara ara sağ kasılta batmam ve devamlı çamaşırımın ıslanması dışında bişeyiim yok
6 7.günler karın ağrısı çektim öyle 5 dk kadar bide o

Can'ım ben 9. Günde baktırdım kanda hamd oldun pozitif. Asıl test günüm dündü dünde baktırdım oda iyiydi şükürler olsun. 5. Gün embriyosuysa seninkide çıkar inşallah. Rabbim gönlüne göre versin. İşte benim sancım olmuyo pek o yüzden soruyorum

Oh maşallah ohh çok şükür senin adına çok sevindim
Sen hamişin bana duası tutar dualarında unutma beni ne olur
Bende yarın baktırıcam 3.gün embriyosu benim

Oh maşallah ohh çok şükür senin adına çok sevindim
Sen hamişin bana duası tutar dualarında unutma beni ne olur
Bende yarın baktırıcam 3.gün embriyosu benim
Can'ım şimdi sen ve senin gibi bekleyen kardeşlerime de dua ettim. Tek tek isim olarak bilmiyorum tabi ama sonuçta buradayız. Rabbim kabul eylesin inşallah

Sakın o sigarayı hemen bırakkk
Bak ben 22 yıldır içiciydim hatta içmiyordum yiyordum transferimi yaptırdığım günden sonra ağzıma koymadım
lütfen Annesi onları zehirleme onlar senin için çok değerli ... Olumsuz hiçbirşey düşünme evet zor geçmek bilmiyor zaman
ama az kaldı sabır sonunda herşey çok güzel olacak...( bu arada onlar demişim İkizmi geliyor acep )

Cok sagol canim destegin icin haklisin icmemeli icim gidiyo icerken kendimden nefret ediyorum ama elimde degil. Tup bebek yaptirdigimj bilenler hep ikiz diyor rabbim insallah nasip eder

Amin insallah cok sagol destegin icin allah dualarimizi kabul eder insaAllah❤

Cok sagol canim destegin icin haklisin icmemeli icim gidiyo icerken kendimden nefret ediyorum ama elimde degil. Tup bebek yaptirdigimj bilenler hep ikiz diyor rabbim insallah nasip eder
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin ama lütfen sigarayı terket zehirleme onları

Arkdaslar allah sizlerden razi olsunnn.hamile olanlara bebislerini hayirla saglikla kucagina almayi.sonuc bekleyen arkadaslarada arbbim sevinecegi haber almayi nasip etsinn.ya elim titriyooo cokkk sukurrr.binnnnn sukurr.bu benim.icin imkansizdi.hamdolsun rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…