- 17 Kasım 2016
- 121
- 63
- 13
- 36
Amin Can'ım inşallah hepimize de :)Çok sevindim senin için, rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin inşallahhh
Hayirli olsun canım Rabbim tamamına erdirsin insallahKizlarrr hamdolsunn cikti pozitiffff.col sukur.binn sukurrŕr8
Can'ım 90 diyelim ona, cuma günkü testin minimum 180 olması lazım yani 2 günde bir çıkan test sonucunun 2 ye katlaması Lazım. Var mı kasık bel ağrın falanArkadaslar bi gun sonra tekrar test vermwmiz lazim ya.benim.89 .simid kac olmasi
Aminnn canimmm.rabbim herkeze yasatsin i slaahjHayirli olsun canım Rabbim tamamına erdirsin insallah
Canim bugun adet olacam zannettim.korkudan vcye girmedim.uzandimm.acayio bi agriydi.rahim filmi cekince olan agri gibi.bide afedersin akintim oldu.ben dedim.tamam adet oldumm.baya kotu oldum.hamdolsunnn rabbime.cuma tekrar gidecem insalahh guzel sonuc cikar.iyimi peki sonucum.dr mail.attim daha donmediCan'ım 90 diyelim ona, cuma günkü testin minimum 180 olması lazım yani 2 günde bir çıkan test sonucunun 2 ye katlaması Lazım. Var mı kasık bel ağrın falan
Can'ım onu ben bilemem şimdi ama kafana takma rakamı önemli olan güzel bir şekilde yükselmesi Allah ın izniyle. Bende de ağrı falan yok bugün hiç ya pozitifi gördük bin şükür hamd olsun ama hep bişeyler arıyorumCanim bugun adet olacam zannettim.korkudan vcye girmedim.uzandimm.acayio bi agriydi.rahim filmi cekince olan agri gibi.bide afedersin akintim oldu.ben dedim.tamam adet oldumm.baya kotu oldum.hamdolsunnn rabbime.cuma tekrar gidecem insalahh guzel sonuc cikar.iyimi peki sonucum.dr mail.attim daha donmedi
Sonucu guzel olsun.agrilar guzeldir.herseye katlanirim.yeterki kucagima hayirlisiyla alayimmCan'ım onu ben bilemem şimdi ama kafana takma rakamı önemli olan güzel bir şekilde yükselmesi Allah ın izniyle. Bende de ağrı falan yok bugün hiç ya pozitifi gördük bin şükür hamd olsun ama hep bişeyler arıyorum
Aynen bende ağrısın diye bekliyorum işteSonucu guzel olsun.agrilar guzeldir.herseye katlanirim.yeterki kucagima hayirlisiyla alayimm
Aynen valla Can'ım. Bende yarın tekrarlıcam inşallah testimi.Bizde tuhafiz ya.agrisa korkuyoruz.agrimasa yine korkuyoruz
Canim benimde oyle oluyordu bi adet olacak gibi agrim oluyor sonra butun gun tik yok ama cok sukur ki idrar testinde pozitifi gordum insallah yarinda kanda gorurum o yuzden stres yapma ve belirti arama benim hic belim agirmadi goguslerimde hassasiyet olmadi mesela sadece adet olacakmisim gibi sancilarim oldu ara araKızlar tekrar yazıyorum ama benim karnımda kasıklarımda ağrı olmuyo. Dün bu saatlerde hafif adet olacakmışım hissi oldu. Ama bugün bu saate kadar bişey yok. Sizlerinde öylemi, yoksa sık sık ağrınız oluyo mu
Canim hadi hayirli olsun rabbim saglikli sigatli kucagina almayida nasip etsin insallah rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallah bende yarin test yaptiracagim gerci idrar da pozitifi gordum ama yinede korkuyorumKizlarrr hamdolsunn cikti pozitiffff.col sukur.binn sukurrŕr8
Sonuc pozitif cikti ve cok net oyle silik falan degil insallah yarin kandada pozitifi goruruzsonuç ne çıktı canım benım evde vardı o erken gebelık testlerınden ama cesaret edemedim
İşte dün öğlen hafif vardı yine adet sancısı gibi. Ama o kadar bugün hiç olmadı. Rabbim hayırlısını versin yeter ki. İnşallah Can'ım idrar da çıktıysa kanda çıkması %100 e yakın oluyo zaten. Allah ım büyük hepimizin yüzünü güldürsün inşallah yolumuzu hayrıyla açık etsinCanim benimde oyle oluyordu bi adet olacak gibi agrim oluyor sonra butun gun tik yok ama cok sukur ki idrar testinde pozitifi gordum insallah yarinda kanda gorurum o yuzden stres yapma ve belirti arama benim hic belim agirmadi goguslerimde hassasiyet olmadi mesela sadece adet olacakmisim gibi sancilarim oldu ara ara
Aminn canim benimbende ilk idrarda yaptim hafif vardi.bugunde kan verdim.sende ver insalahh yarinda senin guzel haberlerini aliriz.ben inaniyorumCanim hadi hayirli olsun rabbim saglikli sigatli kucagina almayida nasip etsin insallah rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallah bende yarin test yaptiracagim gerci idrar da pozitifi gordum ama yinede korkuyorum
İnsallah canım bende vermeyı dusunuyorum kızlar dualarınıza ıhtıyacımız varBayanlar yarın kan vericem bana dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?