transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Can'ım 90 diyelim ona, cuma günkü testin minimum 180 olması lazım yani 2 günde bir çıkan test sonucunun 2 ye katlaması Lazım. Var mı kasık bel ağrın falan
Canim bugun adet olacam zannettim.korkudan vcye girmedim.uzandimm.acayio bi agriydi.rahim filmi cekince olan agri gibi.bide afedersin akintim oldu.ben dedim.tamam adet oldumm.baya kotu oldum.hamdolsunnn rabbime.cuma tekrar gidecem insalahh guzel sonuc cikar.iyimi peki sonucum.dr mail.attim daha donmedi

Can'ım onu ben bilemem şimdi ama kafana takma rakamı önemli olan güzel bir şekilde yükselmesi Allah ın izniyle. Bende de ağrı falan yok bugün hiç ya pozitifi gördük bin şükür hamd olsun ama hep bişeyler arıyorum

Sonucu guzel olsun.agrilar guzeldir.herseye katlanirim.yeterki kucagima hayirlisiyla alayimm

Canim benimde oyle oluyordu bi adet olacak gibi agrim oluyor sonra butun gun tik yok ama cok sukur ki idrar testinde pozitifi gordum insallah yarinda kanda gorurum o yuzden stres yapma ve belirti arama benim hic belim agirmadi goguslerimde hassasiyet olmadi mesela sadece adet olacakmisim gibi sancilarim oldu ara ara

İşte dün öğlen hafif vardı yine adet sancısı gibi. Ama o kadar bugün hiç olmadı. Rabbim hayırlısını versin yeter ki. İnşallah Can'ım idrar da çıktıysa kanda çıkması %100 e yakın oluyo zaten. Allah ım büyük hepimizin yüzünü güldürsün inşallah yolumuzu hayrıyla açık etsin

Canim hadi hayirli olsun rabbim saglikli sigatli kucagina almayida nasip etsin insallah rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallah bende yarin test yaptiracagim gerci idrar da pozitifi gordum ama yinede korkuyorum
Aminn canim benimbende ilk idrarda yaptim hafif vardi.bugunde kan verdim.sende ver insalahh yarinda senin guzel haberlerini aliriz.ben inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…