transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

selamlar ben de yeni üyeyim. 3 gün önce 4. gün embriyosu transfer yapıldı. 1 aralıkta testim var. 40 yaşındayım. ilk denemem bu. tutar mı tutmaz mı endişesi yaşıyorum. benimle aynı durumda olup da pozitif sonucu yaşayanlar var mı aranızda

Canım bende 42 yaşındayım ilk denemem pozitif sonuç oldu ama ondan öncesi çok uğraştım tedavi süreci epey zorladı beni

Kıxlar hamileyimmmmmmmmmm fegerim 1602.1 scaba cogul gebelik mi lütfrn cevap verin
Can'ım senin 3. Gün embriyosuydu dimi bide bugün kaçıncı gün? Maşallah Rabbim korusun. İdrar da çıkmasından belliydi zaten :) progesteron testi de yaptırdın mı o kaç çıktı? Birde çoğul gebelik olabilir sanki. Rabbim büyük o bilir inşallah her şeyin en hayırlı olanını nasip eder sana bana cümlemize inşallah

Evet 3.gun embriyosuydu bugun 12.gun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kıxlar hamileyimmmmmmmmmm fegerim 1602.1 scaba cogul gebelik mi lütfrn cevap verin
Canım hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin değer çok yüksek çoğul gibi duruyor
ama 14.gün değerinede bir bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…