- 31 Ekim 2016
- 108
- 58
- 13
- 38
Canim uzulme hayirlisi olsun rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursunBenim negatif
Koca bi 0.0 aldım çarptım yüzüme
Nolur üzme kendini demekki zamanı değilmiş lütfen pes etme Rabbim tez zamanda sana da nasip eylesin pozitif sonuç görmeyi inşallah..Benim negatif
Koca bi 0.0 aldım çarptım yüzüme
Canım bende 42 yaşındayım ilk denemem pozitif sonuç oldu ama ondan öncesi çok uğraştım tedavi süreci epey zorladı beniselamlar ben de yeni üyeyim. 3 gün önce 4. gün embriyosu transfer yapıldı. 1 aralıkta testim var. 40 yaşındayım. ilk denemem bu. tutar mı tutmaz mı endişesi yaşıyorum. benimle aynı durumda olup da pozitif sonucu yaşayanlar var mı aranızda
Henuz hastaneye gitmedim bir saate kadar alacagim sonucuT tubakayaci canım ne oldu sonucunnn
Ben çalıştığım için hiç gitmedim direk online çıktı aldımHenuz hastaneye gitmedim bir saate kadar alacagim sonucu
test değerleri ile ilgili bilgim yok ama gözünaydın. hayırlı olsun gebeliğin. darısı tüm isteyenlerin başınaKıxlar hamileyimmmmmmmmmm fegerim 1602.1 scaba cogul gebelik mi lütfrn cevap verin
Can'ım senin 3. Gün embriyosuydu dimi bide bugün kaçıncı gün? Maşallah Rabbim korusun. İdrar da çıkmasından belliydi zaten :) progesteron testi de yaptırdın mı o kaç çıktı? Birde çoğul gebelik olabilir sanki. Rabbim büyük o bilir inşallah her şeyin en hayırlı olanını nasip eder sana bana cümlemize inşallahKıxlar hamileyimmmmmmmmmm fegerim 1602.1 scaba cogul gebelik mi lütfrn cevap verin
Evet 3.gun embriyosuydu bugun 12.gun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCan'ım senin 3. Gün embriyosuydu dimi bide bugün kaçıncı gün? Maşallah Rabbim korusun. İdrar da çıkmasından belliydi zaten :) progesteron testi de yaptırdın mı o kaç çıktı? Birde çoğul gebelik olabilir sanki. Rabbim büyük o bilir inşallah her şeyin en hayırlı olanını nasip eder sana bana cümlemize inşallah
hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın inan cok sevindim canım :)Kıxlar hamileyimmmmmmmmmm fegerim 1602.1 scaba cogul gebelik mi lütfrn cevap verin
Canım hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin değer çok yüksek çoğul gibi duruyorKıxlar hamileyimmmmmmmmmm fegerim 1602.1 scaba cogul gebelik mi lütfrn cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?