transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Selam kızlar..Bende 2. tüp bebek deneyimimi yaşıyorum.20 Kasımda transferim gerçekleşti. Sürekli kafamda kuruyorum ve çok korkuyorum.Kasıklarımda hafif ağrı var ama transferden sonra normalmiş netten okuduğum kadarı ile. Başka bir belirtide yok sanırım bu saferde olmadı....

Kizlar benim transferin 8. gunu kuyruk sokumum agrimaya basladi bi belirti olabilirmi ne dir bu agrinin sebe bi. bugun teste yapmistim negatifti ama bilemedim

Arkadaslar hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim allah razi olsun rabbim isteyen herkese en kisa zamanda bu mutlulugu nasip etsin doktorumla konustum 3,5 4 haftalik falan suanda ve muhtemelen cogul gebelik dedi on gun sonra kontrol var keseleri gorucez insallah

Daha cok erken belirti icin canim stres yapma kafana takma benim de 7.gune kadar hic belirtim yoktu 7. Gunden sonra sadece kasik sancim oldu

Daha cok erken belirti icin canim stres yapma kafana takma benim de 7.gune kadar hic belirtim yoktu 7. Gunden sonra sadece kasik sancim oldu

İnşallah hayırlısı olur hepimiz için. Teşekkür ederim.
Adet belirtilerim var ama çok erken daha psikolojik sanırım

Hımm. Can'ım önemli bir hormon tabi. Zaten progestan iğne ve jel onun için kullanıyoruz. Benden hep istiyorlar da, bende merak ettim
Canım ben günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum sabah akşam estrofem gece yatarken de folbiol ve D vitamini

Canım ben günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum sabah akşam estrofem gece yatarken de folbiol ve D vitamini
Anladım canım her doktorun farklı tedavisi var. Bende sabah akşam jel, progestan iğne günde 1 defa, sabahları 3 estrofem, folik asit, coraspirin ve clexcane iğne

Gunaydin arkaslar.bugun test verceklere rabbim.pozitif gormeyi nasip etsin nn
Bende bugun testi tekraliyacam insalahh dua edin degerim artmistir insalahhb.rabbim bu cumanin hatirina evlatsiz birakmasin hic birimizi.bu ugurdaki sonnn cefamiz olsunn insalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…