- 17 Kasım 2016
- 121
- 63
- 13
- 36
Maslahh canim gozun aydin olsun.rabbim kucgina almayi nasip etsinn.cogul gebelik galiba...kac embriyo transfer edilmistiKıxlar hamileyimmmmmmmmmm fegerim 1602.1 scaba cogul gebelik mi lütfrn cevap verin
Ben hiç ölçtürmedim neden önemlimi ki doktorum da istemediGüzel sonuç alan arkadaşlar. Progesteron değerleriniz kaç çıktı peki ?
Hımm. Can'ım önemli bir hormon tabi. Zaten progestan iğne ve jel onun için kullanıyoruz. Benden hep istiyorlar da, bende merak ettimBen hiç ölçtürmedim neden önemlimi ki doktorum da istemedi
Daha cok erken belirti icin canim stres yapma kafana takma benim de 7.gune kadar hic belirtim yoktu 7. Gunden sonra sadece kasik sancim olduSelam kızlar..Bende 2. tüp bebek deneyimimi yaşıyorum.20 Kasımda transferim gerçekleşti. Sürekli kafamda kuruyorum ve çok korkuyorum.Kasıklarımda hafif ağrı var ama transferden sonra normalmiş netten okuduğum kadarı ile. Başka bir belirtide yok sanırım bu saferde olmadı....
Daha cok erken belirti icin canim stres yapma kafana takma benim de 7.gune kadar hic belirtim yoktu 7. Gunden sonra sadece kasik sancim oldu
3 tane 8 hucreli 3.gun embriyosu transfer edilmisti canimMaslahh canim gozun aydin olsun.rabbim kucgina almayi nasip etsinn.cogul gebelik galiba...kac embriyo transfer edilmisti
İnşallah Can'ım çok sevindim. Allah ım hayırlı etsinSelam kızlar, 8. günümdeyim ve dayanamayıp idrar testi yaptım. Silik de olsa çift çizgi çıktı
umarım kan testinde de pozitifi görürüm
Canım ben günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum sabah akşam estrofem gece yatarken de folbiol ve D vitaminiHımm. Can'ım önemli bir hormon tabi. Zaten progestan iğne ve jel onun için kullanıyoruz. Benden hep istiyorlar da, bende merak ettim
Anladım canım her doktorun farklı tedavisi var. Bende sabah akşam jel, progestan iğne günde 1 defa, sabahları 3 estrofem, folik asit, coraspirin ve clexcane iğneCanım ben günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum sabah akşam estrofem gece yatarken de folbiol ve D vitamini
Selam kızlar..Bende 2. tüp bebek deneyimimi yaşıyorum.20 Kasımda transferim gerçekleşti. Sürekli kafamda kuruyorum ve çok korkuyorum.Kasıklarımda hafif ağrı var ama transferden sonra normalmiş netten okuduğum kadarı ile. Başka bir belirtide yok sanırım bu saferde olmadı....
Insallahhh cnm benim ikinci denemem okadar cok korkuyorumki yine kocaman bir negatif gorcem diyeMrb canım bende 21 kasımda 2 tüp bebek transferim oldu bendede sadece kaşık ağrısı var inşallah tutunmustur bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?