transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

benimki de 21 kasımda transfer yapıldı. inşallah tutunmuştur. eczaneden test almamak için zor tutuyorum kendimi. daha erken olduğunu düşünüyorum çünkü.
Cok erken sakin yapip kendini yipratma cunki cikmaz kanda bile cikmaz cnm biraz daha sabir insallah guzel sonuclar alirsin

Gunaydin cnm insallah kat kat katlanmistir degerlerinnnn hayir mubarek gun hayirli haberlerini bekliyoruzzz

Kan verecekler tekrarlayacak olanlar inşallah daha da güzel haberllerle gelin inşallah..ben de 9.gün kan verdim 149 çıktı değer8m inşallah kucağımiza almak ta nasip olsun

Benim ilki tutmuştu ama kan pıhtılaşması varmış oyuzden düştü bu seferde iğne kullaniyorum ya tutmazsa diye çok korkuyorum

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır takip ediyorum sessizce burayı tedavim bitti pozitif sonucu aldım Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun bu süreç inanılmaz zor ve sabır gerektiren süreç Rabbim bol sabır versin transferden sonra hep bir belirti bekledim ama hiçbir belirtim yoktu bolca yattım dinledim demem o ki bir belirti beklemeyin bol dua edin ben hep öyle yaptım

Canım ne olur üzme kendini inancını asla kaybetme kesinlikle olacak lütfen pes edip bebişlerinden vazgeçme
Buradaki bütün Anne adayları olarak hep dua ediyoruz size Rabbim elbet birimizi kabul edecek nolur üzme kendini canım

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…