- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
benimki de 21 kasımda transfer yapıldı. inşallah tutunmuştur. eczaneden test almamak için zor tutuyorum kendimi. daha erken olduğunu düşünüyorum çünkü.Mrb canım bende 21 kasımda 2 tüp bebek transferim oldu bendede sadece kaşık ağrısı var inşallah tutunmustur bebislerimiz
Cok erken sakin yapip kendini yipratma cunki cikmaz kanda bile cikmaz cnm biraz daha sabir insallah guzel sonuclar alirsinbenimki de 21 kasımda transfer yapıldı. inşallah tutunmuştur. eczaneden test almamak için zor tutuyorum kendimi. daha erken olduğunu düşünüyorum çünkü.
Gunaydin cnm insallah kat kat katlanmistir degerlerinnnn hayir mubarek gun hayirli haberlerini bekliyoruzzzGunaydin arkaslar.bugun test verceklere rabbim.pozitif gormeyi nasip etsin nn
Bende bugun testi tekraliyacam insalahh dua edin degerim artmistir insalahhb.rabbim bu cumanin hatirina evlatsiz birakmasin hic birimizi.bu ugurdaki sonnn cefamiz olsunn insalahh
Aminnn canım inşallahKan verecekler tekrarlayacak olanlar inşallah daha da güzel haberllerle gelin inşallah..ben de 9.gün kan verdim 149 çıktı değer8m inşallah kucağımiza almak ta nasip olsun
Hiçbir zaman olumsuz düşünme güzel şeyler dusun suan kendine hamile gibi davranBenim ilki tutmuştu ama kan pıhtılaşması varmış oyuzden düştü bu seferde iğne kullaniyorum ya tutmazsa diye çok korkuyorum
Öyle düşünmeye çalışıyorum inşallah benimle birlikteler diye dönüşüyorum sizin var miHiçbir zaman olumsuz düşünme güzel şeyler dusun suan kendine hamile gibi davran
inşallah canım yaaaCok erken sakin yapip kendini yipratma cunki cikmaz kanda bile cikmaz cnm biraz daha sabir insallah guzel sonuclar alirsin
Benim bugün 10.günüm dün kan verdim yarın da vercem banim de 2 emriyo konuldu hayırlısı olsun hepimiz içinÖyle düşünmeye çalışıyorum inşallah benimle birlikteler diye dönüşüyorum sizin var mi
benim 3 emriyo konuldu kan sonucsonucun uz cik ti miBenim bugün 10.günüm dün kan verdim yarın da vercem banim de 2 emriyo konuldu hayırlısı olsun hepimiz için
Evet canım 5.gün emriyoları dün kan verdim 149 çıktı inşallah kucağıma almakta nasip olur buradaki herkesinbenim 3 emriyo konuldu kan sonucsonucun uz cik ti mi
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağınaEvet canım 5.gün emriyoları dün kan verdim 149 çıktı inşallah kucağıma almakta nasip olur buradaki herkesin
Canım ne olur üzme kendini inancını asla kaybetme kesinlikle olacak lütfen pes edip bebişlerinden vazgeçmeKocaman bir negatif
Arkadaşım bilmiyorum bu kaçıncı denemen ama ümitsiz olma inşallah olacak bak bu benim 3.denemen yilmak yok canimKocaman bir negatif
Buradaki bütün Anne adayları olarak hep dua ediyoruz size Rabbim elbet birimizi kabul edecek nolur üzme kendini canımCanım ne olur üzme kendini inancını asla kaybetme kesinlikle olacak lütfen pes edip bebişlerinden vazgeçme
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaArkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır takip ediyorum sessizce burayı tedavim bitti pozitif sonucu aldım Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun bu süreç inanılmaz zor ve sabır gerektiren süreç Rabbim bol sabır versin transferden sonra hep bir belirti bekledim ama hiçbir belirtim yoktu bolca yattım dinledim demem o ki bir belirti beklemeyin bol dua edin ben hep öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?