Hayirli olsun canım hepimize insallahArkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır takip ediyorum sessizce burayı tedavim bitti pozitif sonucu aldım Rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun bu süreç inanılmaz zor ve sabır gerektiren süreç Rabbim bol sabır versin transferden sonra hep bir belirti bekledim ama hiçbir belirtim yoktu bolca yattım dinledim demem o ki bir belirti beklemeyin bol dua edin ben hep öyle yaptım
Bana gaviskon vermişti Dr mide yanması için iyi geliyordu hamileler için...soğuk süt icebilirsin yudum yudumBugün ben çok kötüyüm daha önce gastrit ve reflüm vardı
Hamilelikte iyice tetikledi
Dünden beri midem o kadar kötü ki bildiğiniz yanıyor
İlaçta kullanamıyorum pazartesi doktora gidene kadar işkence vallahi
Saol canım hoşbuldukHayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
Amin canım inşallahBen hep hamile gördüğüm zaman derdim ki nolur dua et çünkü hamilelerin duası kabul olurmuş şuanda tüm herkese dua ediyorum Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun
Canim rabbim kendi hazinesinden sana nasip etsinn..insalahh olurrKocaman bir negatif
Kan verecekler tekrarlayacak olanlar inşallah daha da güzel haberllerle gelin inşallah..ben de 9.gün kan verdim 149 çıktı değer8m inşallah kucağımiza almak ta nasip olsun
Amin canım inşallah
Canim sakin uzulme saglik olsun hayirlisi boyle imis yine denersin vakti gelmemis demekki ben 11 yil boyunca ugrastim artik hic umidim kalmamisken simdi cogul gebelik yasiyorum rabbim sana da en kisa zamanda guzel haberler almayi nasip etsin yilma moralini bozmaKocaman bir negatif
Korkma sakin ol stres yapma hatta hic takma normal hayatina devam et tabi kendini zorlamadan benimde 3. Denemem di ve bu defa hic umursamadim normal hayatima devam ettim burda okuyunca belirti aradim kendimde ara sira ama onuda yapma sen cunki kisiden kisiye degisiyor senin kacinci gun embriyosuydusalı günü transferim gerçekleşti , 3. denemem kızlar korkuyorum ..
Ben hep hamile gördüğüm zaman derdim ki nolur dua et çünkü hamilelerin duası kabul olurmuş şuanda tüm herkese dua ediyorum Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun
Korkma hep olacağını düşün Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin insallahsalı günü transferim gerçekleşti , 3. denemem kızlar korkuyorum ..
Merhaba kizlar. 6 deneme sonucu diyorum ki tutup tutmama konusunda belirti aramayin. Herkesde farkli oluyor. Rahatiniza bakin sadece.
3. gundu cnm bu sefer düşünmemeye çalışıyorum evde ugrasacak biseyler ariyorum sürekli ins olur nasip kısmetKorkma sakin ol stres yapma hatta hic takma normal hayatina devam et tabi kendini zorlamadan benimde 3. Denemem di ve bu defa hic umursamadim normal hayatima devam ettim burda okuyunca belirti aradim kendimde ara sira ama onuda yapma sen cunki kisiden kisiye degisiyor senin kacinci gun embriyosuydu
Yok. Daha test gunumu bekliyorum. Ama ilk iki denemem tutmustu. Ilk denememde kalbi durdu, ikincisinde kimyasal oldu. Digerleri olmadi. Ama hepsi degisik belirtilerdi. Kisacasi uzmeyin kendinizi.Sizin tuttu sanırım. Kaçıncı gün. kaç tane ve kaç hücreli embriyo transfer edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?