transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bugün ben çok kötüyüm daha önce gastrit ve reflüm vardı
Hamilelikte iyice tetikledi
Dünden beri midem o kadar kötü ki bildiğiniz yanıyor
İlaçta kullanamıyorum pazartesi doktora gidene kadar işkence vallahi

Hayirli olsun canım hepimize insallah

Bana gaviskon vermişti Dr mide yanması için iyi geliyordu hamileler için...soğuk süt icebilirsin yudum yudum

Ben hep hamile gördüğüm zaman derdim ki nolur dua et çünkü hamilelerin duası kabul olurmuş şuanda tüm herkese dua ediyorum Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun

Kocaman bir negatif
Canim sakin uzulme saglik olsun hayirlisi boyle imis yine denersin vakti gelmemis demekki ben 11 yil boyunca ugrastim artik hic umidim kalmamisken simdi cogul gebelik yasiyorum rabbim sana da en kisa zamanda guzel haberler almayi nasip etsin yilma moralini bozma

salı günü transferim gerçekleşti , 3. denemem kızlar korkuyorum ..
Korkma sakin ol stres yapma hatta hic takma normal hayatina devam et tabi kendini zorlamadan benimde 3. Denemem di ve bu defa hic umursamadim normal hayatima devam ettim burda okuyunca belirti aradim kendimde ara sira ama onuda yapma sen cunki kisiden kisiye degisiyor senin kacinci gun embriyosuydu

3. gundu cnm bu sefer düşünmemeye çalışıyorum evde ugrasacak biseyler ariyorum sürekli ins olur nasip kısmet

crione jel kullanıyorum cok afedersiniz son iki idrarım kanli . basına boyle bisey gelen var mı ?

Sizin tuttu sanırım. Kaçıncı gün. kaç tane ve kaç hücreli embriyo transfer edildi.
Yok. Daha test gunumu bekliyorum. Ama ilk iki denemem tutmustu. Ilk denememde kalbi durdu, ikincisinde kimyasal oldu. Digerleri olmadi. Ama hepsi degisik belirtilerdi. Kisacasi uzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…