transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Can'ım hayırlı olsun. Benimde 5. Gün 4cc 2 tane transferim oldu. Çok şükür Rabbim e güzel haberi aldım. Rabbim yeter ki ol desin
Ayy cok guzel haber. Darisi basima. Peki cogul mu tekil gebelik mi? Belli mi? Allah devamini da saglar insallah da saglikla sihhatle kucagina da alirsin canim benim

Ayy cok guzel haber. Darisi basima. Peki cogul mu tekil gebelik mi? Belli mi? Allah devamini da saglar insallah da saglikla sihhatle kucagina da alirsin canim benim
Amin Can'ım..bende ve herkes de kucağına alır inşallah. Bilmiyorum Can'ım nasipse haftaya inşallah ultrasonum. Rabbim hayırlısını versin tekil çoğul erkek kız farketmez, sağlıklı hayırlı olsun inşallah

Herkese Rabbim nasip etsin inşaallah benim 2 tane 5.gün embriyosu tranfer edildi ikiside tuttu 12. Gün sonucun 579du.
Oncelikle rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah banada 3 tane 3. Gun embriyo transfer edildi 12.gun degerim 1600 acaba 3 de tutmus olabilirmi ya cok merak ediyorum ultrasona kadar nasil sabredicem bilmiyorum

Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Cok pozitif bir sayfa hemen hemen herkez hamile kalmış inşallah bana da nasip olur.İkinci tüp bebek denemem ilki kimyasaldı, bugün transferimin 3.günü 2adet 8 ve 9 hücreli embriyo transfer edildi doktorum ve ekibi cok umutlu hepsinin ağzı kulaklarındaydı cok güzel embriyolar rahim çok güzel diyerek transfer yaptılar buarada dondurulmuş transferdi,bu kadar olumluyken günler geçtikçe olmayacağı korkusuna kapılıyorum malesef.

Oncelikle rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah banada 3 tane 3. Gun embriyo transfer edildi 12.gun degerim 1600 acaba 3 de tutmus olabilirmi ya cok merak ediyorum ultrasona kadar nasil sabredicem bilmiyorum
Hayırlı olsun canım gebeligin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel dileklerin için teşekkür ederim. Degerin 3 de tutmuş olabilir valla ) 2 gün sonraki değerin nasıl çıkacak bakalım

Banada 20 kasımda 2 adet 8 hücreli transfer edildi. Sende belirti falan var mı. Ben adet sancısı kadar olmasada sızı çekiyorum.2. denemem. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir İnşallah

Banada 20 kasımda 2 adet 8 hücreli transfer edildi. Sende belirti falan var mı. Ben adet sancısı kadar olmasada sızı çekiyorum.2. denemem. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir İnşallah
Benimde 23 kasımda oldu transferim şuan belirtim yok sadece arada iğne batar gibi oluyor kasıklarımda belirti midir bilmiyorum. senin sanırım 6. gün daha yoğun belirtin olabilir hangi ilaçları kullanıyorsun şuan

Benimde 23 kasımda oldu transferim şuan belirtim yok sadece arada iğne batar gibi oluyor kasıklarımda belirti midir bilmiyorum. senin sanırım 6. gün daha yoğun belirtin olabilir hangi ilaçları kullanıyorsun şuan

ben çok kullanıyorum. Vitaminler var. Hibor iğne, progestron hem fitil hem iğne, leucositim iğne, estrofem

sen neler kullanıyorsun.Bu arada gün sayarken transfer günü sayılıyor mu?

ben çok kullanıyorum. Vitaminler var. Hibor iğne, progestron hem fitil hem iğne, leucositim iğne, estrofem

sen neler kullanıyorsun.Bu arada gün sayarken transfer günü sayılıyor mu?
Transfer günü sayılmıyor cnm. bende minamix, B12 dilaltı,prednol, cyclo progynova, progesteron fitil,prolutan iğne,crinone jel,2 fitil daha kullanıyorum cnm

Hayırlı olsun canım gebeligin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel dileklerin için teşekkür ederim. Degerin 3 de tutmuş olabilir valla ) 2 gün sonraki değerin nasıl çıkacak bakalım
Cok tesekkur ederim canim ama 3 de tutmussa birini alacagiz dedi doktor ne yapacagim bilmiyorum

Kızlar çok afedersiniz ama mesanenizde (sidik torbasının) orda durup durup bi sızı oluyor mu bıçak batması gibi. Pozitif sonuç aşan arkadaşlar ?

Kızlar çok afedersiniz ama mesanenizde (sidik torbasının) orda durup durup bi sızı oluyor mu bıçak batması gibi. Pozitif sonuç aşan arkadaşlar ?
Bende de oluyo aynisi. Arada sag ve sol kasiktan da geliyo. Cakilip kaliyorum yerime. Ben de merak ediyorum neden oldugunu.

Bende de oluyo aynisi. Arada sag ve sol kasiktan da geliyo. Cakilip kaliyorum yerime. Ben de merak ediyorum neden oldugunu.
Can'ım sen hamilemisin ? Benim kasık değil tam idrar torbasının orası karnımın altı, böyle iğne batrılıyomuş gibi cız cız oluyo tabiri caizze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…