Yok. Daha test gunumu bekliyorum. Ama ilk iki denemem tutmustu. Ilk denememde kalbi durdu, ikincisinde kimyasal oldu. Digerleri olmadi. Ama hepsi degisik belirtilerdi. Kisacasi uzmeyin kendinizi.
Insallah. Bu 5. Gun embriyosu. 1 tane. 4cc kalite. Fazla iyi kalite degil yani. Yine de son umut. Bekliyoruz.Herşeyim hayırlısı olur İnşallah
Can'ım hayırlı olsun. Benimde 5. Gün 4cc 2 tane transferim oldu. Çok şükür Rabbim e güzel haberi aldım. Rabbim yeter ki ol desinInsallah. Bu 5. Gun embriyosu. 1 tane. 4cc kalite. Fazla iyi kalite degil yani. Yine de son umut. Bekliyoruz.
Ayy cok guzel haber. Darisi basima. Peki cogul mu tekil gebelik mi? Belli mi? Allah devamini da saglar insallah da saglikla sihhatle kucagina da alirsin canim benimCan'ım hayırlı olsun. Benimde 5. Gün 4cc 2 tane transferim oldu. Çok şükür Rabbim e güzel haberi aldım. Rabbim yeter ki ol desin
Amin Can'ım..bende ve herkes de kucağına alır inşallah. Bilmiyorum Can'ım nasipse haftaya inşallah ultrasonum. Rabbim hayırlısını versin tekil çoğul erkek kız farketmez, sağlıklı hayırlı olsun inşallahAyy cok guzel haber. Darisi basima. Peki cogul mu tekil gebelik mi? Belli mi? Allah devamini da saglar insallah da saglikla sihhatle kucagina da alirsin canim benim
Herkese Rabbim nasip etsin inşaallah benim 2 tane 5.gün embriyosu tranfer edildi ikiside tuttu 12. Gün sonucun 579du.Gercekten hic cogul gebelik olan varmi arkadaslar varsa kac tane ve 12.gun kan degeri kacti
Rabbım hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin inşallahsalı günü transferim gerçekleşti , 3. denemem kızlar korkuyorum ..
Oncelikle rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah banada 3 tane 3. Gun embriyo transfer edildi 12.gun degerim 1600 acaba 3 de tutmus olabilirmi ya cok merak ediyorum ultrasona kadar nasil sabredicem bilmiyorumHerkese Rabbim nasip etsin inşaallah benim 2 tane 5.gün embriyosu tranfer edildi ikiside tuttu 12. Gün sonucun 579du.
Hayırlı olsun canım gebeligin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel dileklerin için teşekkür ederim. Degerin 3 de tutmuş olabilir vallaOncelikle rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah banada 3 tane 3. Gun embriyo transfer edildi 12.gun degerim 1600 acaba 3 de tutmus olabilirmi ya cok merak ediyorum ultrasona kadar nasil sabredicem bilmiyorum
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Cok pozitif bir sayfa hemen hemen herkez hamile kalmış inşallah bana da nasip olur.İkinci tüp bebek denemem ilki kimyasaldı, bugün transferimin 3.günü 2 adet 8 ve 9 hücreli embriyo transfer edildi doktorum ve ekibi cok umutlu hepsinin ağzı kulaklarındaydı cok güzel embriyolar rahim çok güzel diyerek transfer yaptılar buarada dondurulmuş transferdi,bu kadar olumluyken günler geçtikçe olmayacağı korkusuna kapılıyorum malesef.
Benimde 23 kasımda oldu transferim şuan belirtim yok sadece arada iğne batar gibi oluyor kasıklarımda belirti midir bilmiyorum. senin sanırım 6. gün daha yoğun belirtin olabilir hangi ilaçları kullanıyorsun şuanBanada 20 kasımda 2 adet 8 hücreli transfer edildi. Sende belirti falan var mı. Ben adet sancısı kadar olmasada sızı çekiyorum.2. denemem. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir İnşallah
Benimde 23 kasımda oldu transferim şuan belirtim yok sadece arada iğne batar gibi oluyor kasıklarımda belirti midir bilmiyorum. senin sanırım 6. gün daha yoğun belirtin olabilir hangi ilaçları kullanıyorsun şuan
Transfer günü sayılmıyor cnm. bende minamix, B12 dilaltı,prednol, cyclo progynova, progesteron fitil,prolutan iğne,crinone jel,2 fitil daha kullanıyorum cnmben çok kullanıyorum. Vitaminler var. Hibor iğne, progestron hem fitil hem iğne, leucositim iğne, estrofem
sen neler kullanıyorsun.Bu arada gün sayarken transfer günü sayılıyor mu?
Cok tesekkur ederim canim ama 3 de tutmussa birini alacagiz dedi doktor ne yapacagim bilmiyorumHayırlı olsun canım gebeligin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel dileklerin için teşekkür ederim. Degerin 3 de tutmuş olabilir valla) 2 gün sonraki değerin nasıl çıkacak bakalım
Transfer günü sayılmıyor cnm. bende minamix, B12 dilaltı,prednol, cyclo progynova, progesteron fitil,prolutan iğne,crinone jel,2 fitil daha kullanıyorum cnm
Bende de oluyo aynisi. Arada sag ve sol kasiktan da geliyo. Cakilip kaliyorum yerime. Ben de merak ediyorum neden oldugunu.Kızlar çok afedersiniz ama mesanenizde (sidik torbasının) orda durup durup bi sızı oluyor mu bıçak batması gibi. Pozitif sonuç aşan arkadaşlar ?
Can'ım sen hamilemisin ? Benim kasık değil tam idrar torbasının orası karnımın altı, böyle iğne batrılıyomuş gibi cız cız oluyo tabiri caizzeBende de oluyo aynisi. Arada sag ve sol kasiktan da geliyo. Cakilip kaliyorum yerime. Ben de merak ediyorum neden oldugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?