transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Can'ım sen hamilemisin ? Benim kasık değil tam idrar torbasının orası karnımın altı, böyle iğne batrılıyomuş gibi cız cız oluyo tabiri caizze
Daha belli degil. Test gunumu bekliyorum. 30 kasim test gunum. O dedigin bende de oluyo ben de ekstradan da kasik agrisi geliyo arada. Bilen varsa ben de merak ediyorum demistim:)

Cok tesekkur ederim canim ama 3 de tutmussa birini alacagiz dedi doktor ne yapacagim bilmiyorum
Dr. En doğrusunu bilir Allah hakkında hayirlisini nasip etsin. Sen gönlünü ferah tut diğer kardeşlerinin yaşamı için tehdit olacaksa ve senin için bu olması gereken bir durum sakın stres yapıp üzülme böyle bir durumla karşılaşırsak.

Kizlarrrr ne olurrrrr yardim edinnnnnnn..bugun transferin 15.gunu sancim oldu sonra lavaboya gidince peceteyle silince afedersiniz kanamam olduu.bende baya korktum.sirt ustu yattum.ayaklarimi n aktina yastik koydumm.korkuyorum.ne olurrr normal miiii

Kizlarrrr ne olurrrrr yardim edinnnnnnn..bugun transferin 15.gunu sancim oldu sonra lavaboya gidince peceteyle silince afedersiniz kanamam olduu.bende baya korktum.sirt ustu yattum.ayaklarimi n aktina yastik koydumm.korkuyorum.ne olurrr normal miiii
Acilen doktoruna bildir bence. Gec kalma

Canım korkma benim de 21.gun lekelenmem oldu hafif pembemsi kan geldi çok yoğun değil ama doktorum normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…