- 31 Ekim 2016
- 108
- 58
- 13
- 38
Benim olmuyorCan'ım sen hamilemisin ? Benim kasık değil tam idrar torbasının orası karnımın altı, böyle iğne batrılıyomuş gibi cız cız oluyo tabiri caizze
Doktoruna sorsaydin canim neden oluyor diyeCan'ım sen hamilemisin ? Benim kasık değil tam idrar torbasının orası karnımın altı, böyle iğne batrılıyomuş gibi cız cız oluyo tabiri caizze
Daha belli degil. Test gunumu bekliyorum. 30 kasim test gunum. O dedigin bende de oluyo ben de ekstradan da kasik agrisi geliyo arada. Bilen varsa ben de merak ediyorum demistim:)Can'ım sen hamilemisin ? Benim kasık değil tam idrar torbasının orası karnımın altı, böyle iğne batrılıyomuş gibi cız cız oluyo tabiri caizze
Can'ım geç saatlerde başladı ama şu an yok, hafif üşüttüm mü acaba.. Can'ım sen progesteron testi yaptırdın mı beta nın yanı da kaç çıktı?Doktoruna sorsaydin canim neden oluyor diye
Anladım canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınDaha belli degil. Test gunumu bekliyorum. 30 kasim test gunum. O dedigin bende de oluyo ben de ekstradan da kasik agrisi geliyo arada. Bilen varsa ben de merak ediyorum demistim:)
Yok yaptirmadim istemedi doktorum sadece kan testi yaptirdim yaptirmak mi gerekiyor senin kacinci gununduCan'ım geç saatlerde başladı ama şu an yok, hafif üşüttüm mü acaba.. Can'ım sen progesteron testi yaptırdın mı beta nın yanı da kaç çıktı?
Benim bugün 14. Günüm Can'ım. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun. Benim doktorum hep istedi bu testiYok yaptirmadim istemedi doktorum sadece kan testi yaptirdim yaptirmak mi gerekiyor senin kacinci gunundu
Profil ayarlarinizdan yapılıyor öyle hatirliyorumArkadaslar bir sey soracagim bu bebek takvimini nasil yapiyorsunuz
Dr. En doğrusunu bilir Allah hakkında hayirlisini nasip etsin. Sen gönlünü ferah tut diğer kardeşlerinin yaşamı için tehdit olacaksa ve senin için bu olması gereken bir durum sakın stres yapıp üzülme böyle bir durumla karşılaşırsak.Cok tesekkur ederim canim ama 3 de tutmussa birini alacagiz dedi doktor ne yapacagim bilmiyorum
Acilen doktoruna bildir bence. Gec kalmaKizlarrrr ne olurrrrr yardim edinnnnnnn..bugun transferin 15.gunu sancim oldu sonra lavaboya gidince peceteyle silince afedersiniz kanamam olduu.bende baya korktum.sirt ustu yattum.ayaklarimi n aktina yastik koydumm.korkuyorum.ne olurrr normal miiii
Canim doktorunu arasana bazi arkadaslar yazmisti boyle lekelenme kanama falan oluyormusKizlarrrrr
Bizede haber ver insallah sorun yokturKizlarrrrr
İnşallah bişey olmaz Can'ım dua et Rabbim e sığın. Hayırlı haberlerleKizlarrrrr
cnm pozitif mi çıkmıştı sonucun ? 11. gunde tahlil yapılıyorKizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?