- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
Kizlar gunaydin.dun hastanedeydim gece gec geldik.ben dogudayim.burda zaten iki hastane var tabi hastane denikirse.once ozel e gittik dr izinde gelemez dedi.bizi devlete sevketti.devlette zaten bakmiyo.hemen iki serum bagladi agri kesici igne yaptirmadim korktum.kan aldilar.zaten tuo bebek deyince biz bisey yapamayiz dediker.progesteron diyorum yapin yapamayiz.dediler.bizde memoriili aradik.gidin siz alin yaptirin dedi hemsire.esim aldi iki tane yaptik.serumdan sonra sancim azaldi .ama kanamam afedersiniz adet te bile bende piko oldugu icin kahve leke seklinde olirdu.bu bildigim kan akiyo ....hic bu kadar kotu olammsitim.devlet bana olmadi ambulansla merkeze sevk ederiz dedi.bizde eve geldik.esim cok kotu.ben zaten aglamaktan baska bisey yapamadim..birazdan yine gidecem dua edin ne olur 11 yilimin sonunda kabul olmu duam o..ilk defa ben poztifi gormustumm.ne olur dua edinnnnnn
Çok çok geçmiş olsun inşallah kötü birsey olmayacak bebeğin seninle kalacaktır dualarimizdasinKizlar gunaydin.dun hastanedeydim gece gec geldik.ben dogudayim.burda zaten iki hastane var tabi hastane denikirse.once ozel e gittik dr izinde gelemez dedi.bizi devlete sevketti.devlette zaten bakmiyo.hemen iki serum bagladi agri kesici igne yaptirmadim korktum.kan aldilar.zaten tuo bebek deyince biz bisey yapamayiz dediker.progesteron diyorum yapin yapamayiz.dediler.bizde memoriili aradik.gidin siz alin yaptirin dedi hemsire.esim aldi iki tane yaptik.serumdan sonra sancim azaldi .ama kanamam afedersiniz adet te bile bende piko oldugu icin kahve leke seklinde olirdu.bu bildigim kan akiyo ....hic bu kadar kotu olammsitim.devlet bana olmadi ambulansla merkeze sevk ederiz dedi.bizde eve geldik.esim cok kotu.ben zaten aglamaktan baska bisey yapamadim..birazdan yine gidecem dua edin ne olur 11 yilimin sonunda kabul olmu duam o..ilk defa ben poztifi gormustumm.ne olur dua edinnnnnn
cnm hic telaş etme rabbim ins yardım edecek Allahım yüzünüze baksın size bağışlasın ins uzan istirahat et doktoruna ulaş doğuda nerdesin ?Kizlar gunaydin.dun hastanedeydim gece gec geldik.ben dogudayim.burda zaten iki hastane var tabi hastane denikirse.once ozel e gittik dr izinde gelemez dedi.bizi devlete sevketti.devlette zaten bakmiyo.hemen iki serum bagladi agri kesici igne yaptirmadim korktum.kan aldilar.zaten tuo bebek deyince biz bisey yapamayiz dediker.progesteron diyorum yapin yapamayiz.dediler.bizde memoriili aradik.gidin siz alin yaptirin dedi hemsire.esim aldi iki tane yaptik.serumdan sonra sancim azaldi .ama kanamam afedersiniz adet te bile bende piko oldugu icin kahve leke seklinde olirdu.bu bildigim kan akiyo ....hic bu kadar kotu olammsitim.devlet bana olmadi ambulansla merkeze sevk ederiz dedi.bizde eve geldik.esim cok kotu.ben zaten aglamaktan baska bisey yapamadim..birazdan yine gidecem dua edin ne olur 11 yilimin sonunda kabul olmu duam o..ilk defa ben poztifi gormustumm.ne olur dua edinnnnnn
Allahiiimm sendenn razii olsun .senin gonlundr ne muradinn varsa rahman sana yasatsinnn insalahhhhhhhhhKIZLAR;
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."
melek sündüs burdaki herkes için ve özellikle sana dua edicem kardeşim. Allahım kabul eder inşallah
Aminn canim benimm.dua edin ne olur.degerim dusmus..ben ercisteyimcnm hic telaş etme rabbim ins yardım edecek Allahım yüzünüze baksın size bağışlasın ins uzan istirahat et doktoruna ulaş doğuda nerdesin ?
ins yukselir ins duam seninle sen moralini yuksek tut ins Allah bağışlasın o bebegi size ins cnm dua ediyorum sende Allaha yalvar o olmazları oldurandir .. ins olacak inanıyorumAminn canim benimm.dua edin ne olur.degerim dusmus..ben ercisteyim
Cnm çok geçmiş olsun.dualarımız seninleKizlar gunaydin.dun hastanedeydim gece gec geldik.ben dogudayim.burda zaten iki hastane var tabi hastane denikirse.once ozel e gittik dr izinde gelemez dedi.bizi devlete sevketti.devlette zaten bakmiyo.hemen iki serum bagladi agri kesici igne yaptirmadim korktum.kan aldilar.zaten tuo bebek deyince biz bisey yapamayiz dediker.progesteron diyorum yapin yapamayiz.dediler.bizde memoriili aradik.gidin siz alin yaptirin dedi hemsire.esim aldi iki tane yaptik.serumdan sonra sancim azaldi .ama kanamam afedersiniz adet te bile bende piko oldugu icin kahve leke seklinde olirdu.bu bildigim kan akiyo ....hic bu kadar kotu olammsitim.devlet bana olmadi ambulansla merkeze sevk ederiz dedi.bizde eve geldik.esim cok kotu.ben zaten aglamaktan baska bisey yapamadim..birazdan yine gidecem dua edin ne olur 11 yilimin sonunda kabul olmu duam o..ilk defa ben poztifi gormustumm.ne olur dua edinnnnnn
Cnm günaydın nasılsın belirtin var mı?bugun 5.günüm hiç belirtim yok normal mi acaba?Çok teşekkür ederim Bende fazla kullanıyorum sanıyorum
Daha 6. gündeyim o zaman :)
benim de bugün 7 . günüm ama hala bi belirti yok. henüz erken ama yine de eczaneden test aldım ama tabiki negatif çıktıhanımlar
7. günüm bugün kanama başladı
kahve şuan ama leke gibi değil biraz daha fazla
yerleşme kanaması nasıldır
adete de benziyor adet 1 aralık gibi olması lazım
dr mesaj bıraktım dönmedi henüz
Aminnnn.rabbim karnindaki o meleklerin hatirina versinn insalahh.benim melegiminde bana bagislasinnM Meleksunduz Rabbime emanetsiniz inşallah sorunsuz dönün karnında bebişinle
ama ben doktorumla konuştuğumda kan testine kadar hiçbir belirti olmaz demişti. ben de belirti aramayı bıraktım. sadece test denedim işte. o da erken olduğu için negatif çıktı diye düşünüyorum. Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallahBende belirti için erken olduğunu düşünüyorum ana burada herkez yazıyor ilk günden bel ağrısı kasık ağrısı oldu diye busefer ümitsizliğe kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?