transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Günlerdir burda herkes birbirine destek, dualar temennilerle. Yaşamayan bilemezmiş gerçekten çok zor süreçte birbirine destek olan tüm kadınları tebrik ediyorum. Ben şanslılardanım çok şükür bebeğimiz geliyor. 8.gün evde test yaptım pozitif çıktı, 10. gün kanda 165 çıktı değerim 12. gün bugün ve değerim 617.. Benim ilk denememdi kromozom testi yapılmış 1 tane C kalite 5.gün embriosu transfer edildi. C kalite olduğu için biraz umutsuzluğa düştüm ama şükür ki bebeğimiz de savaştı bize gelmek için. Transferden sonra adet belirtisi gibi belirtiler yaşadım, göğüslerim dolgunlaştı ama herkeste aynı olmayabilir diyorlar. Bana bu mutluluğu yaşatan rabbime şükürler olsun, nerde isteyen varsa onlara da nasip etsin. Yaşamayan bilmez çok zormuş o yüzden ömrüm boyu evlat isteyenlerin duacısı olucam. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun

Hayırlı olsun Can'ım Rabbim hepimizi tamamına erdirsin yaradanım

Masalahh allah tamamina erdirsinn.insalabb.kucagina almayida rabbim.nasio etsinnn

Evet haklısın,belirti aramayı bırakınca insan daha rahat oluyor.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Bu arada 4. gün embriyosu demişsin kaç hücreliydi embriyon
trasferden sonra doktoru telefonla aradım. kaç hücreliydi diye sordum. dosyan şu an önümde değil ama 7 hücreli olduğun hatırlıyorum dedi. Bölünme çok yavaş oluyormuş

cnm masallah rabbim tamamına erdirsin darisi bizlere olsun ins
o kadar zor kı beklemek bazen kafayı yiyecek noktaya geliyorum ya gene olmadıysa ne yaparım diyorum
rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin her duamda tum isteyenlere nasip et, tum bekleyenlere guzel haberler almayı nasip et diye dua ediyorum
sende ins cok guzel bi hamilelik geçirip sağlıkla alırsın kuzunu kucagina

trasferden sonra doktoru telefonla aradım. kaç hücreliydi diye sordum. dosyan şu an önümde değil ama 7 hücreli olduğun hatırlıyorum dedi. Bölünme çok yavaş oluyormuş
7 hücreli 4.gün transferi için bana biraz az geldi canım.Sayarken transfer gününüdemi sayıyorsun cnm

Nekadar güzel allahım bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah dualarını eksik etme canım son 5 günüm benimde

Yanlış yazmışım canım yumurta toplama günümü sayıyorsun diye soracaktım.

Bugün benimdeE="Rm_angel, post: 49052601, member: 792699"]Cnm günaydın nasılsın belirtin var mı?bugun 5.günüm hiç belirtim yok normal mi acaba?[/QUOTE]
Bugun benimde 3 . günüm biraz klasik AĞRIDI cekiyorum korkuyorum acaba biseymi oluyor diye Allah hepimizin yardimcisi olsun canimm

Kızlar iyi akşamlar. Fatma ana otunu bilen varmı?

20 Kasımda transferim oldu. Ogün sayılmıyor mu?

Bende bugun göğüslere agrı oluşmaya başladı onun dışında belirti yok.benim ikinci denemem ilkine göre daha rahatım arada aklıma geliyor yine negatif olursa diye

Bugün benimdeE="Rm_angel, post: 49052601, member: 792699"]Cnm günaydın nasılsın belirtin var mı?bugun 5.günüm hiç belirtim yok normal mi acaba?
Bugun benimde 3 . günüm biraz klasik AĞRIDI cekiyorum korkuyorum acaba biseymi oluyor diye Allah hepimizin yardimcisi olsun canimm[/QUOTE]
Olabilir kasık ağrısı moralini bozma iyi düşün iyi olsun canım

Bugun benimde 3 . günüm biraz klasik AĞRIDI cekiyorum korkuyorum acaba biseymi oluyor diye Allah hepimizin yardimcisi olsun canimm
Olabilir kasık ağrısı moralini bozma iyi düşün iyi olsun canım[/QUOTE]

Bende de var kasık ağrısı kaç gündür inşallah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…