Hayırlı olsun Can'ım Rabbim hepimizi tamamına erdirsin yaradanım
cnm masallah rabbim tamamına erdirsin darisi bizlere olsun ins
o kadar zor kı beklemek bazen kafayı yiyecek noktaya geliyorum ya gene olmadıysa ne yaparım diyorum
rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin her duamda tum isteyenlere nasip et, tum bekleyenlere guzel haberler almayı nasip et diye dua ediyorum
sende ins cok guzel bi hamilelik geçirip sağlıkla alırsın kuzunu kucagina
Masalahh allah tamamina erdirsinn.insalabb.kucagina almayida rabbim.nasio etsinnn
cnm nasıl oldunMasalahh allah tamamina erdirsinn.insalabb.kucagina almayida rabbim.nasio etsinnn
ma gününü saymıyorum. toplama 17 kasım da transfer 21 kasımda yapıldı. 4. gün embriyosu olmuyormu. yoksa 3 . gün embriyosu mu oluyorYanlış yazmışım canım yumurta toplama günümü sayıyorsun diye soracaktım.
canım 3 ay sonra bir daha denersin yeterki can sağlığı olsun. maddi olarak hepimiz yıpranıyoruz ama bebek olmayınca paranın da önemi yok. ben böyle düşünüyorum.Arkadaslar bebegim umudum hayalim duam son sansim.beni birakti
Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte nasip atsın insallahArkadaslar bebegim umudum hayalim duam son sansim.beni birakti
Canim cok gecmis olsun uzulme rabbim yardimcin olsun yine denersinizArkadaslar bebegim umudum hayalim duam son sansim.beni birakti
canım doktorunla konuş. ihmal etme. benim de bugün 8 . günüm ama kanama filan olmadıhanımlar 7. günümde az başlayıp çoğalan normal adet kanaması gibi devam eden kanamam var
bugün 8 deyim
bu şekilde olan var mı
herhalde tutunamadı değil mi
Canım senin hamilelik nasıl gidiyor kasık yada bel ağrın varmı mide bulantın oldu mu hiç?M Meleksunduz canım naptin merak ettim seni
Can'ım kaçıncı gün embriyosuydu?kızlar bugün transferin 8 . günü dayanamadım kan testi yaptırdım. 0.0 çıktı. 2 gün sonra yine yaptırıcam. rakam değişir mi acaba.
Evet transferin kaçıncı günündesiniz? Mide bulantısı oluyor mu ?Canım senin hamilelik nasıl gidiyor kasık yada bel ağrın varmı mide bulantın oldu mu hiç?
4. gündü canım . korkuyorum negatif çıkacak diyeCan'ım kaçıncı gün embriyosuydu?
Transferin 19. Günündeyim hafif bel ve kasık ağrım var mide bulantım yok canım önümüzdeki pazartesi keseyi görmeye gidicez inşallah.Evet transferin kaçıncı günündesiniz? Mide bulantısı oluyor mu ?
Arkadaslar bebegim umudum hayalim duam son sansim.beni birakti
Canım umudunu yitirme inşallah test gününde pozitifi görürsün bol bol dua et4. gündü canım . korkuyorum negatif çıkacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?