- 17 Kasım 2016
- 121
- 63
- 13
- 36
Benim sürekli kasık ve bel ağrım olmuyo hatta bazı günler hiç bişi olmuyor. Arada batıyor gibi yada adet olacakmış hissi oluyor. Benimde bugün 17. Günüm. Bende de yok mide bulantısıTransferin 19. Günündeyim hafif bel ve kasık ağrım var mide bulantım yok canım önümüzdeki pazartesi keseyi görmeye gidicez inşallah.
Erken yapmayın değerler net çıkmaz birde strese sokarsınız kendinizikızlar bugün transferin 8 . günü dayanamadım kan testi yaptırdım. 0.0 çıktı. 2 gün sonra yine yaptırıcam. rakam değişir mi acaba.
Canım kasık ağrım genelde çok yorulunca oluyor bel ağrım devamlı var bulantı sabahları başladı iştahım kesildi gibi biraz ama her gün saat 11 de bir paket hazırladım kendime içinde ceviz badem fındık kuru üzüm siyah üzüm ve gün kurusu onu muhakkak yiyorum magnezyum potasyum e vitamini bebeğin gelişmesi ve zekası için çok önemliCanım senin hamilelik nasıl gidiyor kasık yada bel ağrın varmı mide bulantın oldu mu hiç?
Kaçıncı günündesin Can'ım ? Sen benden önce öğrendin pozitif sonucu. Genelde rahatım ben. Zaten bel ağrısı nerdeyse hiç yaşamadım diyebilirim.Canım kasık ağrım genelde çok yorulunca oluyor bel ağrım devamlı var bulantı sabahları başladı iştahım kesildi gibi biraz ama her gün saat 11 de bir paket hazırladım kendime içinde ceviz badem fındık kuru üzüm siyah üzüm ve gün kurusu onu muhakkak yiyorum magnezyum potasyum e vitamini bebeğin gelişmesi ve zekası için çok önemli
Benimde sürekli ağrım yok ara ara batma gibi bende de oluyor cnmBenim sürekli kasık ve bel ağrım olmuyo hatta bazı günler hiç bişi olmuyor. Arada batıyor gibi yada adet olacakmış hissi oluyor. Benimde bugün 17. Günüm. Bende de yok mide bulantısı
Onlardan bende yiyorum bulantı falan yok bende de cnm keseyi gördünüz mü?Canım kasık ağrım genelde çok yorulunca oluyor bel ağrım devamlı var bulantı sabahları başladı iştahım kesildi gibi biraz ama her gün saat 11 de bir paket hazırladım kendime içinde ceviz badem fındık kuru üzüm siyah üzüm ve gün kurusu onu muhakkak yiyorum magnezyum potasyum e vitamini bebeğin gelişmesi ve zekası için çok önemli
Şükürler olsun dün gördüm canım tekiz dedi doktor 10 aralıkta tekrar gideceğimOnlardan bende yiyorum bulantı falan yok bende de cnm keseyi gördünüz mü?
Minicikmiydi Can'ım kese ölçtümü? GözünaydınŞükürler olsun dün gördüm canım tekiz dedi doktor 10 aralıkta tekrar gideceğim
Canım umarım artış olur moralini bozma sakınkızlar bugün transferin 8 . günü dayanamadım kan testi yaptırdım. 0.0 çıktı. 2 gün sonra yine yaptırıcam. rakam değişir mi acaba.
Deniz benimde bugün 4.günüm cuma günü transfer oldum ben... Bende açıkçası korkuyorum bu ilk denemem Allah büyüktür yarın rutin kontrol var seninde ilk mi4. gündü canım . korkuyorum negatif çıkacak diye
Can'ım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Benimde 9. Gün 207 idi. 5. Gün embriyosu.Kızlar ben tahlil yaptım. Sonuç 201.71 9. günün Nasıl?
Can'ım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Benimde 9. Gün 207 idi. 5. Gün embriyosu.
Can'ım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Benimde 9. Gün 207 idi. 5. Gün embriyosu.
Kızlar transferin 4.günündeyim sizin belirtileriniz ne oldu bende bel ağrısı be hafif çamaşırda lekelenme var yardımcı olun lütfen
Çok korkuyorum bebek yok diye... 3yıl önce normal yolla hamile kaldım sonra tekrar hamile kalamadım ödüm kopuyor boş çıkacak ümitler diyeBen 9. gündeyim hiç lekelenmem olmadı Hep kasık ağrısı oldu hafif hafif ama transfer sonrası normal diye okumuştum.
3Çok korkuyorum bebek yok diye... 3yıl önce normal yolla hamile kaldım sonra tekrar hamile kalamadım ödüm kopuyor boş çıkacak ümitler diye
Kızlar ben tahlil yaptım. Sonuç 201.71 9. günün Nasıl?
Maşallah Can'ım Allah ın izniyle gayet güzel. Sonuna kadar nasip etsin inşallah Rabbimbenim 3. gün embriyosu iyi mi yani Dr daha sormadım
Nette sıkıntı var galiba Allah herkese mutlu haber almayı nasip etsin inşallahMaşallah Can'ım Allah ın izniyle gayet güzel. Sonuna kadar nasip etsin inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?