transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Transferin 19. Günündeyim hafif bel ve kasık ağrım var mide bulantım yok canım önümüzdeki pazartesi keseyi görmeye gidicez inşallah.
Benim sürekli kasık ve bel ağrım olmuyo hatta bazı günler hiç bişi olmuyor. Arada batıyor gibi yada adet olacakmış hissi oluyor. Benimde bugün 17. Günüm. Bende de yok mide bulantısı

Canım senin hamilelik nasıl gidiyor kasık yada bel ağrın varmı mide bulantın oldu mu hiç?
Canım kasık ağrım genelde çok yorulunca oluyor bel ağrım devamlı var bulantı sabahları başladı iştahım kesildi gibi biraz ama her gün saat 11 de bir paket hazırladım kendime içinde ceviz badem fındık kuru üzüm siyah üzüm ve gün kurusu onu muhakkak yiyorum magnezyum potasyum e vitamini bebeğin gelişmesi ve zekası için çok önemli

Kaçıncı günündesin Can'ım ? Sen benden önce öğrendin pozitif sonucu. Genelde rahatım ben. Zaten bel ağrısı nerdeyse hiç yaşamadım diyebilirim.

Benim sürekli kasık ve bel ağrım olmuyo hatta bazı günler hiç bişi olmuyor. Arada batıyor gibi yada adet olacakmış hissi oluyor. Benimde bugün 17. Günüm. Bende de yok mide bulantısı
Benimde sürekli ağrım yok ara ara batma gibi bende de oluyor cnm

Onlardan bende yiyorum bulantı falan yok bende de cnm keseyi gördünüz mü?

Kızlar transferin 4.günündeyim sizin belirtileriniz ne oldu bende bel ağrısı be hafif çamaşırda lekelenme var yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…