transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Deniz benimde bugün 4.günüm cuma günü transfer oldum ben... Bende açıkçası korkuyorum bu ilk denemem Allah büyüktür yarın rutin kontrol var seninde ilk mi
Canim ayniyiz seninle galiba benimde 5 . gunum bugün hafif kasik agrim oluyor biraz batma gibi onun dişinda hic birşey olmuyor inşallah beraber ogrenicez bebislerimizi :)

Canim ayniyiz seninle galiba benimde 5 . gunum bugün hafif kasik agrim oluyor biraz batma gibi onun dişinda hic birşey olmuyor inşallah beraber ogrenicez bebislerimizi :)
Hastaneye rutin kontrol e geldim herşey yolunda mı diye kan alındı inşallah bugün belirti çıkar belki erkendir umut işte

[QUOTbel Demre, post: 49082913, member: 800341"]Hastaneye rutin kontrol e geldim herşey yolunda mı diye kan alındı inşallah bugün belirti çıkar belki erkendir umut işte [/QUOTE]
Ben 8 inde yaptiricam nasip olursa kacinci gun embriyosu seninki canimm

Salı gün
[QUOTbel Demre, post: 49082913, member: 800341"]Hastaneye rutin kontrol e geldim herşey yolunda mı diye kan alındı inşallah bugün belirti çıkar belki erkendir umut işte
Ben 8 inde yaptiricam nasip olursa kacinci gun embriyosu seninki canimm[/QUOTE]
Salı günü toplandı cuma transfer işte 4.günmü oluyor

Salı gün

Ben 8 inde yaptiricam nasip olursa kacinci gun embriyosu seninki canimm
Salı günü toplandı cuma transfer işte 4.günmü oluyor[/QUOTE]
Benimde carsamba toplandi cumartesi transfer oldu sanirim 3. Gun embriyosu benimkide oyle ayy insallah caniiim ya hayirlisi olur insallah kac embriyo transfer edildi ?

Yaşım
Salı günü toplandı cuma transfer işte 4.günmü oluyor
Benimde carsamba toplandi cumartesi transfer oldu sanirim 3. Gun embriyosu benimkide oyle ayy insallah caniiim ya hayirlisi olur insallah kac embriyo transfer edildi ?[/QUOTE]
Yaşım 35 ten küçük diye 1 tane canım ya senin

Sibel Dtransfer t: 49083427 .!.:
Yaşım

Benimde carsamba toplandi cumartesi transfer oldu sanirim 3. Gun embriyosu benimkide oyle ayy insallah caniiim ya hayirlisi olur insallah kac embriyo transfer edildi ?
Yaşım 35 ten küçük diye 1 tane canım ya senin[/QUOTE]
Bana 2 embriyo tranfsfer edildi canim tutacak oldumu 2 1 farketmiyor hayirlisi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…