- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın darısı bize olsun.Belirtin oldumu hiçKızlar ben tahlil yaptım. Sonuç 201.71 9. günün Nasıl?
Maşallah Can'ım Allah ın izniyle gayet güzel. Sonuna kadar nasip etsin inşallah Rabbim
Yok canım kese ölçmedi sadece kalp atışlarını gördüm ❤Minicikmiydi Can'ım kese ölçtümü? Gözünaydın
Oooo maşallah Can'ım ne mutlu sana kaç haftalıkmışsın kalp atışlarını duyduğuna göre. Birde kaçıncı gün embriyosuydu senin taranaferin kaçıncı gününde duydunYok canım kese ölçmedi sadece kalp atışlarını gördüm ❤
Oy maşallah gözünaydın canım bende pazartesi günü gidicem inşallah çok heyecanlıyımYok canım kese ölçmedi sadece kalp atışlarını gördüm ❤
Böyle duygular bana da isteyen herkese inşallahYok canım kese ölçmedi sadece kalp atışlarını gördüm ❤
4. gün embriyosuydu cnmCan'ım kaçıncı gün embriyosuydu?
Canim ayniyiz seninle galiba benimde 5 . gunum bugün hafif kasik agrim oluyor biraz batma gibi onun dişinda hic birşey olmuyor inşallah beraber ogrenicez bebislerimizi :)Deniz benimde bugün 4.günüm cuma günü transfer oldum ben... Bende açıkçası korkuyorum bu ilk denemem Allah büyüktür yarın rutin kontrol var seninde ilk mi
Hastaneye rutin kontrol e geldim herşey yolunda mı diye kan alındı inşallah bugün belirti çıkar belki erkendir umut işteCanim ayniyiz seninle galiba benimde 5 . gunum bugün hafif kasik agrim oluyor biraz batma gibi onun dişinda hic birşey olmuyor inşallah beraber ogrenicez bebislerimizi :)
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin...Hastaneye rutin kontrol e geldim herşey yolunda mı diye kan alındı inşallah bugün belirti çıkar belki erkendir umut işte
Ben 8 inde yaptiricam nasip olursa kacinci gun embriyosu seninki canimm[/QUOTE][QUOTbel Demre, post: 49082913, member: 800341"]Hastaneye rutin kontrol e geldim herşey yolunda mı diye kan alındı inşallah bugün belirti çıkar belki erkendir umut işte
Salı günü toplandı cuma transfer işte 4.günmü oluyorSalı gün
Ben 8 inde yaptiricam nasip olursa kacinci gun embriyosu seninki canimm
Salı günü toplandı cuma transfer işte 4.günmü oluyorSalı gün
Ben 8 inde yaptiricam nasip olursa kacinci gun embriyosu seninki canimm
Benimde carsamba toplandi cumartesi transfer oldu sanirim 3. Gun embriyosu benimkide oyle ayy insallah caniiim ya hayirlisi olur insallah kac embriyo transfer edildi ?[/QUOTE]Salı günü toplandı cuma transfer işte 4.günmü oluyor
Yaşım 35 ten küçük diye 1 tane canım ya senin[/QUOTE]Sibel Dtransfer t: 49083427 .!.:Yaşım
Benimde carsamba toplandi cumartesi transfer oldu sanirim 3. Gun embriyosu benimkide oyle ayy insallah caniiim ya hayirlisi olur insallah kac embriyo transfer edildi ?
Bana 2 embriyo tranfsfer edildi canim tutacak oldumu 2 1 farketmiyor hayirlisi olsun inşallah[/QUOTE]Yaşım 35 ten küçük diye 1 tane canım ya senin
Evet çift istedim hayırlısı inşallah yaşın kaç[/QUOTE]Bana 2 embriyo tranfsfer edildi canim tutacak oldumu 2 1 farketmiyor hayirlisi olsun inşallah
26 yasindayim ben[/QUOTE]Evet çift istedim hayırlısı inşallah yaşın kaç
29 nasip bende çift istedim ama demekki doktorumun bildiği bişey var...[/QUOTE]26 yasindayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?