- 29 Kasım 2016
- 35
- 9
- 1
Hangi merkezde yaptirdin[/QUOTE]29 nasip bende çift istedim ama demekki doktorumun bildiği bişey var...
Hayırlısı olsun inşallah hepimizeBende ankara tüpbbebekmerkezinde
İnsallah canim nasil gecti kontrolun b[/QUOTE]Sibel Demre, post: 49084012, member: 800341"]Hayırlısı olsun inşallah hepimize
2 3.günümdü duydum yaklaşık 6.hafta içindeyim 5.gün embriyosuyduOooo maşallah Can'ım ne mutlu sana kaç haftalıkmışsın kalp atışlarını duyduğuna göre. Birde kaçıncı gün embriyosuydu senin taranaferin kaçıncı gününde duydun
Söylemeniz şart doktorum öyle dedikızlar doktoruna tup Bebek olduğunu soylemeyen var mı aranızda ?
tup Bebekle hamile kaldığını soylemeyen yanı ?
kendi doktoru dışında baska doktora giden arkadaslar merak ediyorum
Bende söyledim Can'ım. Kontrolleri ona göre yapıyor ve ilaçlarımızdan bilgileri olması lazımkızlar doktoruna tup Bebek olduğunu soylemeyen var mı aranızda ?
tup Bebekle hamile kaldığını soylemeyen yanı ?
kendi doktoru dışında baska doktora giden arkadaslar merak ediyorum
Darısı başına inşallah canım yaOy maşallah gözünaydın canım bende pazartesi günü gidicem inşallah çok heyecanlıyım
Kacinci gun embriosu canim seninkiKızlar bugün 10 günüm 8 gün idrar testi yaptım pozitif inşallah kanda da çıkar ilki de böyle olmustu iftarda cik ti kanda da cikti ama hcg yükselmedi düştü kan pıhtılaşması varmış o yüzden düştü şimdi onun ilacında kullaniyorum yarın kan tahlili var çok korkuyorum
Sonuçlar daha çıkmadı:)[/QUOTE]İnsallah canim nasil gecti kontrolun b
Allah yüzünü güldürsün cnm korkma ins bu sefer bebegin seninle olacak inanıyorumKızlar bugün 10 günüm 8 gün idrar testi yaptım pozitif inşallah kanda da çıkar ilki de böyle olmustu iftarda cik ti kanda da cikti ama hcg yükselmedi düştü kan pıhtılaşması varmış o yüzden düştü şimdi onun ilacında kullaniyorum yarın kan tahlili var çok korkuyorum
5 .gun donduruldu canımKacinci gun embriosu canim seninki
Inşallah canım sekiz senenin sonucunda idrarda pozitif görmek bile mucizemAllah yüzünü güldürsün cnm korkma ins bu sefer bebegin seninle olacak inanıyorum
Gün sayısı önemli mi benim 4.gün konulduda5 .gun donduruldu canım
Bende hiç bilmiyorum ki canım kaçıncı gününGün sayısı önemli mi benim 4.gün konulduda
Benim 4.gün transfer gerçekleşti yani cuma günü bugün 5.günüm kan testine gittim glukoz tsh progesteron ve estradiol e2 testi doktor normal değerlerin dedi ama içim içimi yiyorBende hiç bilmiyorum ki canım kaçıncı günün
Agrin var miBenim 4.gün transfer gerçekleşti yani cuma günü bugün 5.günüm kan testine gittim glukoz tsh progesteron ve estradiol e2 testi doktor normal değerlerin dedi ama içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?