transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim olması 7 gün lekem geldi sen nerde yaptirdin banada doktorum yatma dedi ama ben hep yattım
İzmir kent hastanesi vücudun hareketede ihtiyacı varmış canım ayrıca transferden sonra 1 saat dinlendiriyorlar ya işte ozaman tutacaksa tutarmış tabiki ağır kaldırmamak gerek uzun uzun yürüme yani koru kendini dedi doktorum sen nerde yaptırdın

E="Yasemin kocoglu, post: 49087999, member: 799520"]5 .gun donduruldu canım[/QUOTE]
Yok onu demiyorum transfer kacinci gün oldu onu soruyorum canim gelişimi ona gore oluyormuş ya benimki 3. Gün kondu mesela 12 gün sonra test dedi arkadasimin 5. Gün kondu 10 gün sonra kontrol dedi o yüzden

İnşallah güzel hayırlı haberlerle dönersin. bende yeni geldim cumartesi transferimiz yapıldı ama hiç bir belirti yok moralim bozuldu biraz bende buradan destek almak için geldim

Hamile arkadaşlar hepinizde lekelen me oldu musunuz 8.günüm bende hiç belirti yok

Hiç korkma canım ben de 8. gün idrarda pozitifi gördüm. 10. gün kanda çıktı ve değerim yükseldi çok şükür herşey yolunda. pıhtılaşma için claxene verdi muhtemelen. Düzenli ilaçlarını kullan ve Allaha sığın

Yaptığınız testler basit olanlarından mı?bende yaptım basit olanlarından ikincisi belirginleşiyor sonra kayboluyor ama güneşte baktığımda yeri belli oluyor anlamadım neden boyle

Yaptığınız testler basit olanlarından mı?bende yaptım basit olanlarından ikincisi belirginleşiyor sonra kayboluyor ama güneşte baktığımda yeri belli oluyor anlamadım neden boyle

Ben predictor erken teşhis yaptım. Silik çıktı ama silinmedi. Bi dene istersen

İki gün sonra öğreneceğim artık benim ilk denemede ikinci çizgi cok belirgindi ama kimyasal oldu hayırlısı artık bekleyip göreceğim. Kan sonucun kaç cıktı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…