- 29 Kasım 2016
- 35
- 9
- 1
Bel ağrım var birazda kasık... Doktor a dedim çok yatma deyip dalga geçtiAgrin var mi
İzmir kent hastanesi vücudun hareketede ihtiyacı varmış canım ayrıca transferden sonra 1 saat dinlendiriyorlar ya işte ozaman tutacaksa tutarmış tabiki ağır kaldırmamak gerek uzun uzun yürüme yani koru kendini dedi doktorum sen nerde yaptırdınBenim olması 7 gün lekem geldi sen nerde yaptirdin banada doktorum yatma dedi ama ben hep yattım
İnsallah mutlu haberi alirsin rabbim yuzunu guldursunKızlar ben tahlile gidiyorum dua edin lütfen güzel haberlerle geleyim inş
Canım Rabbim hayırlarla karşılaştırsın inşallahKızlar ben tahlile gidiyorum dua edin lütfen güzel haberlerle geleyim inş
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canimKızlar ben tahlile gidiyorum dua edin lütfen güzel haberlerle geleyim inş
Hamile arkadaşlar hepinizde lekelen me oldu musunuz 8.günüm bende hiç belirti yok
Kızlar bugün 10 günüm 8 gün idrar testi yaptım pozitif inşallah kanda da çıkar ilki de böyle olmustu iftarda cik ti kanda da cikti ama hcg yükselmedi düştü kan pıhtılaşması varmış o yüzden düştü şimdi onun ilacında kullaniyorum yarın kan tahlili var çok korkuyorum
Yaptığınız testler basit olanlarından mı?bende yaptım basit olanlarından ikincisi belirginleşiyor sonra kayboluyor ama güneşte baktığımda yeri belli oluyor anlamadım neden boyle
ende lekelenme olmadı kafana takılmasın herkeste olacak diye bişey yokHamile arkadaşlar hepinizde lekelen me oldu musunuz 8.günüm bende hiç belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?