Can'ım kaçıncı gün embriyosu?Merhba.benimde 24 kasimda transferim oldu.belirti aramaktan yoruldum valla hamile kalan arkadaslar ne gibi seyler yasadiniz ben adet oncesi cok usurum yani sitma tutar resmen yine aynisi oluyo olmadi mi diye dusunuyorumboyle seyler yasayan var mi
3.gun 2 tane biri iyi kalite dedi digeri ise tutmaz dedi dr ama yine de transfer ettiCan'ım kaçıncı gün embriyosu?
Can'ım inşallah tutar Rabbim bilir, hayırlısını versin inşallah. Belirtilerin yavaş yavaş başlayabilir henüz. Belirtilere de takılma çok kişiden kişiye fark ediyor. Bende en belirgin göğüslerim acımıştı 5-6. Günlerde onun dışında çok birşey hissetmedim diyebilirim çok nadir ara sıra adet olucak gibi olup geçmişti ama benim 5. Gün embriyosuydu. Rabbime sığın bol bol dua et3.gun 2 tane biri iyi kalite dedi digeri ise tutmaz dedi dr ama yine de transfer etti
Aslinda belirti aramiyorum da adet belirtisi (usume) basladigi icin soruyorum yani olabiliyor mu diyeCan'ım inşallah tutar Rabbim bilir, hayırlısını versin inşallah. Belirtilerin yavaş yavaş başlayabilir henüz. Belirtilere de takılma çok kişiden kişiye fark ediyor. Bende en belirgin göğüslerim acımıştı 5-6. Günlerde onun dışında çok birşey hissetmedim diyebilirim çok nadir ara sıra adet olucak gibi olup geçmişti ama benim 5. Gün embriyosuydu. Rabbime sığın bol bol dua et
Aldı.m canım dediğin testi ama malesef çıkmadı canım sanırım olmadı bu seferdeBen predictor erken teşhis yaptım. Silik çıktı ama silinmedi. Bi dene istersen
Cok güzel allah kucağına almayı nasip etsin cnmKızlar sonucsonuclarim cik ti 517.8 çıkmış
Maşallah Can'ım, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahKızlar sonucsonuclarim cik ti 517.8 çıkmış
Aldı.m canım dediğin testi ama malesef çıkmadı canım sanırım olmadı bu seferde
Psikolojik de olabilir Can'ım İnan çok etkiliyoruz herşeyi psikolojimiz ile. Rahat bırak kendini biliyorum zor kolay değil ama..A
Aslinda belirti aramiyorum da adet belirtisi (usume) basladigi icin soruyorum yani olabiliyor mu diye
Tesekkur ederim dogru soyluyorsun.bekleyip gorucem bu arada sende hamilesin galiba yeni girdigim icin cokta bilmiyorum hayirli olsunPsikolojik de olabilir Can'ım İnan çok etkiliyoruz herşeyi psikolojimiz ile. Rahat bırak kendini biliyorum zor kolay değil ama..
Test cok gariptir 10 dakika sonra ince bi çizgi oluştu kenarları pembe ama bilemiyorum nedir.benim 3gün embriyosu buarada canımcanım hemen umutsuzluğa kapılma ama kan testini bekle, inşallahh pozitif çıkar.
Çok şükür Can'ım Rabbim tamamına sağlık sıhhatle erdirirse inşallah. Sanada bütün kardeşlerimede nasip etsin yüce Allah ım.Tesekkur ederim dogru soyluyorsun.bekleyip gorucem bu arada sende hamilesin galiba yeni girdigim icin cokta bilmiyorum hayirli olsun
masallah cnm rabbim daim etsin guzelce artsın ins darisi kese ve kalp atışınaKızlar sonucsonuclarim cik ti 517.8 çıkmış
Amin canım inş soktayim hala ya bende anne olacam sonunda inş hayal gibi darısı inş tüm isteyenlere olsunmasallah cnm rabbim daim etsin guzelce artsın ins darisi kese ve kalp atışına
cnm sen crinone jel mi kullanıyorsun igne miAmin canım inş soktayim hala ya bende anne olacam sonunda inş hayal gibi darısı inş tüm isteyenlere olsun
Merhaba,Hamile arkadaşlar hepinizde lekelen me oldu musunuz 8.günüm bende hiç belirti yok
cnm öncesinde idrarda çıktı mi peki ?Merhaba,
16 Kasımda iki embriyo yüklemesi yapıldı.26 kasımda test yaptırdım hamileyim :) Ben de ne kanama ne de başka bir belirti oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?