transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhba.benimde 24 kasimda transferim oldu.belirti aramaktan yoruldum valla hamile kalan arkadaslar ne gibi seyler yasadiniz ben adet oncesi cok usurum yani sitma tutar resmen yine aynisi oluyo olmadi mi diye dusunuyorum boyle seyler yasayan var mi

Merhba.benimde 24 kasimda transferim oldu.belirti aramaktan yoruldum valla hamile kalan arkadaslar ne gibi seyler yasadiniz ben adet oncesi cok usurum yani sitma tutar resmen yine aynisi oluyo olmadi mi diye dusunuyorum boyle seyler yasayan var mi
Can'ım kaçıncı gün embriyosu?

3.gun 2 tane biri iyi kalite dedi digeri ise tutmaz dedi dr ama yine de transfer etti
Can'ım inşallah tutar Rabbim bilir, hayırlısını versin inşallah. Belirtilerin yavaş yavaş başlayabilir henüz. Belirtilere de takılma çok kişiden kişiye fark ediyor. Bende en belirgin göğüslerim acımıştı 5-6. Günlerde onun dışında çok birşey hissetmedim diyebilirim çok nadir ara sıra adet olucak gibi olup geçmişti ama benim 5. Gün embriyosuydu. Rabbime sığın bol bol dua et

Benimde 5.gün başladı göğüs ağrısı biraz dolgunlaştı ara ara kasımda batma oluyor en belirgin belirtileri benim, bugün 8.günüm dondurulmuş 3.gün embriyo transferi

A
Aslinda belirti aramiyorum da adet belirtisi (usume) basladigi icin soruyorum yani olabiliyor mu diye

Psikolojik de olabilir Can'ım İnan çok etkiliyoruz herşeyi psikolojimiz ile. Rahat bırak kendini biliyorum zor kolay değil ama..
Tesekkur ederim dogru soyluyorsun.bekleyip gorucem bu arada sende hamilesin galiba yeni girdigim icin cokta bilmiyorum hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…