- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
masallah hayırlı olsun bu arada :)Merhaba,
16 Kasımda iki embriyo yüklemesi yapıldı.26 kasımda test yaptırdım hamileyim :) Ben de ne kanama ne de başka bir belirti oldu
Çok teşekkür ederimmasallah hayırlı olsun bu arada :)
Cok güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım,benim 9.günüm adet olma moduna girdim canım moralim sıfır karnım gıruldamaya başladı her adet öncesi gibi.İnşallah yanılıyorumdurMerhaba,
16 Kasımda iki embriyo yüklemesi yapıldı.26 kasımda test yaptırdım hamileyim :) Ben de ne kanama ne de başka bir belirti oldu
Progestan kullaniyorum ben canım fitil olarak oksapar kan sulandiricsulandırıcı iğnem var günlükcnm sen crinone jel mi kullanıyorsun igne mi
Hayirli olsun canım ilk kanda ne kadar cik ti bende 21 kasımda transferim oldu 11.gun beta 517 cik tiMerhaba,
merhaba,Hayirli olsun canım ilk kanda ne kadar cik ti bende 21 kasımda transferim oldu 11.gun beta 517 cik ti
Kan testine kadar sabrettin 12. gün kan testinde belli olducnm öncesinde idrarda çıktı mi peki ?
Hiç mertak etme derim moralini bozma kan testine gideceğim gün felaket baş ağrısı tuttu benim baş agrım sadece adet olacağımda ağırırdıCok güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım,benim 9.günüm adet olma moduna girdim canım moralim sıfır karnım gıruldamaya başladı her adet öncesi gibi.İnşallah yanılıyorumdur
Belirti arama kendi adıma söylüyorum hiç bir belirtim olmadı hatta söylediğin gibi adet olacakmış gibi ağrılarım vardıHiç mertak etme derim moralini bozma kan testine gideceğim gün felaket baş ağrısı tuttu benim baş agrım sadece adet olacağımda ağırırdı
tek mi ikiz felan mi sizinki baya yüksek çıkmış masallah kese gözüktü mumerhaba,
ilk kanda 970 ikincisinde 2100
henüz kese görünmeditek mi ikiz felan mi sizinki baya yüksek çıkmış masallah kese gözüktü mu
Merhaba,merhabalar arkadaşlar öncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun negatif görenlere allahım inşallah kucaklarını doldursun dua ediyorum.burada hepımız bırbırımıze destek oluyoruz cok guzel.benımde 1.transferımde olmadı malesef suan 5.gün dondurmus bebegımle:) 7.gunumuzdeyız benım yarın adet tarıhım ve ılk gunden berı adet belırtısı olarak belım agrıyor sizlerin ne alemde test gununu bekleyenler yardımcı olurmusunuz benım ılk transferımdede adet sancısı cekmıstım fakat negatıf oldu
bende transferımın 3.gunu işe başladım oturuyorum pek yormamaya calısıorum kendımı inşallah tutunmustur bebegım sizde inşallah keseyı gorursunuz.sizin kacıncı denemeMerhaba,
Kan tahlili gününe kadar belim ve kasıklarım hafifi agrı vardı düşünmemeye calışın 5 gün evde dinlendim 6. gün işe başladım
Canim tutunmasi icin ignemi kullandin jelmi? Hergun igne vurulmaya gitmek zor oluyor transferden sonra sen ne yaptin tutunmasi icinMerhaba,
Kan tahlili gününe kadar belim ve kasıklarım hafifi agrı vardı düşünmemeye calışın 5 gün evde dinlendim 6. gün işe başladım
Benim ilk denemembende transferımın 3.gunu işe başladım oturuyorum pek yormamaya calısıorum kendımı inşallah tutunmustur bebegım sizde inşallah keseyı gorursunuz.sizin kacıncı deneme
Ilk denemembende transferımın 3.gunu işe başladım oturuyorum pek yormamaya calısıorum kendımı inşallah tutunmustur bebegım sizde inşallah keseyı gorursunuz.sizin kacıncı deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?