transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Pozitif alan arkadaşlar idrar testi yaptınız mı? sonuçlarının nasıldı

Merhaba,
16 Kasımda iki embriyo yüklemesi yapıldı.26 kasımda test yaptırdım hamileyim :) Ben de ne kanama ne de başka bir belirti oldu
Cok güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım,benim 9.günüm adet olma moduna girdim canım moralim sıfır karnım gıruldamaya başladı her adet öncesi gibi.İnşallah yanılıyorumdur

Cok güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım,benim 9.günüm adet olma moduna girdim canım moralim sıfır karnım gıruldamaya başladı her adet öncesi gibi.İnşallah yanılıyorumdur
Hiç mertak etme derim moralini bozma kan testine gideceğim gün felaket baş ağrısı tuttu benim baş agrım sadece adet olacağımda ağırırdı

Hiç mertak etme derim moralini bozma kan testine gideceğim gün felaket baş ağrısı tuttu benim baş agrım sadece adet olacağımda ağırırdı
Belirti arama kendi adıma söylüyorum hiç bir belirtim olmadı hatta söylediğin gibi adet olacakmış gibi ağrılarım vardı

E="Rm_angel, post: 49117301, member: 792699"]Cok güzel sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım,benim 9.günüm adet olma moduna girdim canım moralim sıfır karnım gıruldamaya başladı her adet öncesi gibi.İnşallah yanılıyorumdur[/QUOTE]
Bugun benim 7 . günüm bi halsizlik bir uyku hali sürekli yatiyorum ne olacak bilmiyorum korkuyorum

merhabalar arkadaşlar öncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun negatif görenlere allahım inşallah kucaklarını doldursun dua ediyorum.burada hepımız bırbırımıze destek oluyoruz cok guzel.benımde 1.transferımde olmadı malesef suan 5.gün dondurmus bebegımle:) 7.gunumuzdeyız benım yarın adet tarıhım ve ılk gunden berı adet belırtısı olarak belım agrıyor sizlerin ne alemde test gununu bekleyenler yardımcı olurmusunuz benım ılk transferımdede adet sancısı cekmıstım fakat negatıf oldu

Merhaba,
Kan tahlili gününe kadar belim ve kasıklarım hafifi agrı vardı düşünmemeye calışın 5 gün evde dinlendim 6. gün işe başladım

Merhaba,
Kan tahlili gününe kadar belim ve kasıklarım hafifi agrı vardı düşünmemeye calışın 5 gün evde dinlendim 6. gün işe başladım
bende transferımın 3.gunu işe başladım oturuyorum pek yormamaya calısıorum kendımı inşallah tutunmustur bebegım sizde inşallah keseyı gorursunuz.sizin kacıncı deneme

Merhaba,
Canim tutunmasi icin ignemi kullandin jelmi? Hergun igne vurulmaya gitmek zor oluyor transferden sonra sen ne yaptin tutunmasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…