- 29 Kasım 2016
- 17
- 7
- 1
- 45
Canim tutunmasi icin ignemi kullandin jelmi? Hergun igne vurulmaya gitmek zor oluyor transferden sonra sen ne yaptin tutunmasi icin[/QUOTE surekli gobekden ve kalcadan igne vyruluyorum
Bence ikiz olabilir deger yuksek birazkızlar iyi akşamlar. transferimin 12. günü beta hcg 700 sizce ikiz olma ihtimali var mı?
Canım transfer sonrası şişlik bende de oldu 1 haftaya kalmadan geçti inşallah hayırlı sonuçlar alırsınMerhaba,benimde dün 2 adet embriyo transferim yapıldı. Üçüncü gün embriyosuydu.14 Aralık ta sonuç alacağız kısmetse. Benim karnımda çok şişkinlik oldu ve kasık ağrılarım var hafif.Umarım hepimiz güzel haberler alırız
Can'ım hayırlı olsun öncelikle Rabbim hayırlı sonuç nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Eğer taze embriyo transferi olduysan opu dan dolayı şişliğin olur. Bol bol su içMerhaba,benimde dün 2 adet embriyo transferim yapıldı. Üçüncü gün embriyosuydu.14 Aralık ta sonuç alacağız kısmetse. Benim karnımda çok şişkinlik oldu ve kasık ağrılarım var hafif.Umarım hepimiz güzel haberler alırız
İnsallah guzel haberler alirsin canim belirtiler herkeste farkli oluyor o yuzden belirti arama bosunaBenim son 3 günüminsallah tahlil içinllütfendua edin birde bende cçok uyuma iisteği oluyor sizdede ooluyormu hic kalkasim yok hic birşey yapmak istemiyorum sizde oöyle oldunuzmu ?
Canim gecmis olsun insallah bebegin seninledir simdi nasil oldun merak ettimArkadaşlar bugun test günüydü;transferden sonra 12.gün. değerim 93 gebeyim ama sabah önce pembe sonra bordo lekelenmeler adet kanamasına döndü :/ pıhtılı vs sıradan bir adet kanaması .hemşire değerin iyi olduğunu söyleyip düşük de olabilir dedi pzt testi yenileyeceğiz. Düşük önleyici iğneler oldum ana kanama devam
Acaba benzer durumda olAnlar var mı
HAkikaten ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum
Tesekkur ederimCanim gecmis olsun insallah bebegin seninledir simdi nasil oldun merak ettim
Maşallah sübhanallah barekAllah size hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim Rabbimdencanım benim öncelikle transferin gerçekleştiyse hayırlı olsun en güzel haberleri almanı dilerim canım transferde illaki belirti olacak diye bişey yok bünyeye bağlı kimilerinin hiç bi belirtisi sıkıntısı olmuyor benim aşırı derecede bel ağrım oldu halada devam ediyor o biraz içgüdüsel bişey hissedebiliyorsun sanırım ben hissettim yumurtlama olurken olduğu gibi içim fıkır fıkırdı sanki ayrı bi kalp atıyodu içinde çok hızlı bi şekilde anlamıştım ama yinede umutlarımı kırmasınlar diye kimseciklere eşime bile söylememiştim canım şimdi dördüzlerim var 7 haftalık rabbim bi an önce sanada nasip etsin
kan testımı yoksa ıdrar testımı yapıcanBen yarin yapicam inşallah 10. Günüm yarin meraktan ölüorum inşallah hayirli sonuç aliriz :)
Transfer gunu dahil mi cnm benim 3 aralikta olduGerçekten zaman geçmiyor,benim bugün üçüncü günüm normalde adetimden on gün önce karın ağrılarım başlar ve bu sabah itibarıyla ağrılarım başladı çok moralim bozuldu.on gün sonrası adet günüme denk geliyor.14 Aralık hem gelsin hem gelmesin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?