transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım transfer sonrası şişlik bende de oldu 1 haftaya kalmadan geçti inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Can'ım hayırlı olsun öncelikle Rabbim hayırlı sonuç nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Eğer taze embriyo transferi olduysan opu dan dolayı şişliğin olur. Bol bol su iç

Arkadaşlar bugun test günüydü;transferden sonra 12.gün. değerim 93 gebeyim ama sabah önce pembe sonra bordo lekelenmeler adet kanamasına döndü :/ pıhtılı vs sıradan bir adet kanaması .hemşire değerin iyi olduğunu söyleyip düşük de olabilir dedi pzt testi yenileyeceğiz. Düşük önleyici iğneler oldum ana kanama devam

Acaba benzer durumda olAnlar var mı
HAkikaten ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum

Benim son 3 günüminsallah tahlil içinllütfendua edin birde bende cçok uyuma iisteği oluyor sizdede ooluyormu hic kalkasim yok hic birşey yapmak istemiyorum sizde oöyle oldunuzmu ?

Benim son 3 günüminsallah tahlil içinllütfendua edin birde bende cçok uyuma iisteği oluyor sizdede ooluyormu hic kalkasim yok hic birşey yapmak istemiyorum sizde oöyle oldunuzmu ?
İnsallah guzel haberler alirsin canim belirtiler herkeste farkli oluyor o yuzden belirti arama bosuna

Canim gecmis olsun insallah bebegin seninledir simdi nasil oldun merak ettim

Maşallah sübhanallah barekAllah size hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim Rabbimden

10 aralık test günüm ve cok heycanlıyım aklıma geldıkce bı sıcak basıyor:) agrılarım vardı 8.gune kadar adet sancısı gıbı bel ve kasık agrısı ama son ıkı gundur hıcbırsey yok noluyor cok merak edıyorum

aslında benım bugun 10.günüm doktorum 15.gunu test gunu dedıgı ıcın 10 aralık dıyorum ama herkes 12.gunu yapıyor nabsam yapsammı bır test yarın 11.gunum

Ben yarin yapicam inşallah 10. Günüm yarin meraktan ölüorum inşallah hayirli sonuç aliriz :)

tubakayaci, post: 49144849, member: 794722"]İnsallah guzel haberler alirsin canim belirtiler herkeste farkli oluyor o yuzden belirti arama bosuna[/QUOTE]
İnsallah canim inşallah

Kizlar transferin 2.gunu karnima igneler batiyo arada da adet agrisi gibi bisiler oluyo kisa kisa kaldi 7 gunn zaman nasil gecicek yaa

Gerçekten zaman geçmiyor,benim bugün üçüncü günüm normalde adetimden on gün önce karın ağrılarım başlar ve bu sabah itibarıyla ağrılarım başladı çok moralim bozuldu.on gün sonrası adet günüme denk geliyor.14 Aralık hem gelsin hem gelmesin istiyorum.

Transfer gunu dahil mi cnm benim 3 aralikta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…