- 25 Kasım 2016
- 49
- 32
- 3
- 33
Benim sabahları öyle oluyor kalkıp işe gitmek ölüm gibi geliyor vallahiBenim son 3 günüminsallah tahlil içinllütfendua edin birde bende cçok uyuma iisteği oluyor sizdede ooluyormu hic kalkasim yok hic birşey yapmak istemiyorum sizde oöyle oldunuzmu ?
sen yapta senden cesaret alırım senın ne zaman olmustu transferin benım 25 kasımda tek embrıyo transferı olduİdrar testi yapicam canim dayanamıyorum çünkü :)
Merhaba,Bence ikiz olabilir deger yuksek biraz
İlk denemembende transferımın 3.gunu işe başladım oturuyorum pek yormamaya calısıorum kendımı inşallah tutunmustur bebegım sizde inşallah keseyı gorursunuz.sizin kacıncı deneme
Her gün göbek ve kalçadan iğne vuruldum hala devam ediyorumCanim tutunmasi icin ignemi kullandin jelmi? Hergun igne vurulmaya gitmek zor oluyor transferden sonra sen ne yaptin tutunmasi icin
Transfer günü sayılmıyor canım benimde 2 Aralıkta oldu ve aynen adet dönemimdeki gibi ağrım oluyor.Transfer gunu dahil mi cnm benim 3 aralikta oldu
İyiye isarettir insallah. Kacinci gun embriyosu peki test gunun ne zaman.Transfer günü sayılmıyor canım benimde 2 Aralıkta oldu ve aynen adet dönemimdeki gibi ağrım oluyor.
Hayirli olsun canım peki 3unude doguracakmisinKizlar iyi aksamlar bugun ilk ultrason muayenemizi olduk ve bebeklerimin 3 de tutmus
Hayirli olsunKizlar iyi aksamlar bugun ilk ultrason muayenemizi olduk ve bebeklerimin 3 de tutmus
Tebrikler canımmmm. 3 minik kesecik öyle miKizlar iyi aksamlar bugun ilk ultrason muayenemizi olduk ve bebeklerimin 3 de tutmus
Benimde 3 transfer olduda 3ude tutarsa birini alırım dedi o yüzden sordumHayirli olsun canım peki 3unude doguracakmisin
Gozunaydin canım kucağına almakta nasip olsun insallahKizlar iyi aksamlar bugun ilk ultrason muayenemizi olduk ve bebeklerimin 3 de tutmus
Valla bir kese diger ikisinden ufakmis 12. Haftaya kadar bekleyecegiz kendiliginden de durabilirmis gelisimi wger durmazsa alacagiz dedj ama ne yapacagim bilmiyorumHayirli olsun canım peki 3unude doguracakmisin
Gözün aydınGozunaydin canım kucağına almakta nasip olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?