Hayirli olsun caniiim darisi hepimizin nasina insallahhhtuba159713 .!.:Kizlar iyi aksamlar bugun ilk ultrason muayenemizi olduk ve bebeklerimin 3 de tutmus
Canim senin kacinci gun embriyosu kondutubakacint: 49161130 .!.:Bu arada hepinize cok tesekkur ederim rabbim hepimizin saglikla sihatla bebeklerimzi kucagimiza almayi nasip etsin isteyenlerede tez vakitte nasip etsin insallah
benım 5.gün embrıyosu konuldu inşallah pozıtıf cıkar 2.denemem heycanlanıyorum.herhangı belırtın varmı bende hıcbırsey yok ılk gunlerdekı gıbı agrılarımda yok nolcak bılmıyorum rabbım hayırlısını versınız hepımız ıcınYapmadim daha canim Esim test almaya gitti yapicam inşallah senin kacinci gün embriyosu konmustu benim 3. Gün embriyosu kondu
Canım benim transfer olalı tam 31 gün oldu hala kasık ve bel ağrılarım var Rabbim tez zamanda istediğini nasip etsin inşallahbenımde transferımın oldugu gunden baslayarak 7.gune kadar agrılarım vardı tıpkı adet sancısı gıbı fakar 8-9-10 yanı bugun agrılarım hıc yok o agrılar neydı acaba offff kafmda deli sorular.rabbım ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmaz kucuklarımız dolsun bebişlerimizle buyuk bır umutla test gunumu beklıyorum
Canım yaa çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinBu arada hepinize cok tesekkur ederim rabbim hepimizin saglikla sihatla bebeklerimzi kucagimiza almayi nasip etsin isteyenlerede tez vakitte nasip etsin insallah
Rabbim sonuna kadar nasip etsin inşallah. Transferin kaçıncı günü?Dün keseyi gördük kalp atışlarını duyduk elhamdulillah pazartesi tekrar gidicez kalp atışlarını duymaya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu anı yaşamayı..
ayyyyyy senın kadar sevındım hadı gozun aydın koş kan tahlılıne :) darısı basımaCanim yaptim testi v iki çizgi cikti baya belirgin çok mutluyuuummm
Ayyy ne guzel ucuzlerin olcak.gozun aydKizlar iyi aksamlar bugun ilk ultrason muayenemizi olduk ve bebeklerimin 3 de tutmus
canim gozun aydin kactane transfer etmislerdi kacinci gun embriyosu ve bugun transferin kacinci gunu?8 önde kan tahlili günüm yarin yaptircam iinşallahrRabbim isteyen herkese nasip etsin iinşallahkandada bi sorun cikmaz insallahh
hayırlı olsun canım.Sağlıkla kucağına alırsın ınsallah :)Kizlar iyi aksamlar bugun ilk ultrason muayenemizi olduk ve bebeklerimin 3 de tutmus
İnş öyledir üçüncü gün embriyosu 14 Aralık test günüm. Bugün hemşireyi aradım kabızlık için ilaç sormaya o arada ağrılarımıda söyledim normal dedi moralimizi bozmayacakmışız sanki elimdede offfİyiye isarettir insallah. Kacinci gun embriyosu peki test gunun ne zaman.
Aminn canımmm inşallah ; ben ilk keseyi görmek için gittiğimde bana doğum 27 temmuz demişti ama biz 10 u gibi sezeryanla alırız tüp bebek olduğu için dedi Doktorunuz sizlerle hiç böyle birşey paylaştımı ?Dün keseyi gördük kalp atışlarını duyduk elhamdulillah pazartesi tekrar gidicez kalp atışlarını duymaya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu anı yaşamayı..
HADİ HAYIRLI OLSUNCanim yaptim testi v iki çizgi cikti baya belirgin çok mutluyuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?