transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

tubakacint: 49161130 .!.:
Bu arada hepinize cok tesekkur ederim rabbim hepimizin saglikla sihatla bebeklerimzi kucagimiza almayi nasip etsin isteyenlerede tez vakitte nasip etsin insallah
Canim senin kacinci gun embriyosu kondu

Yapmadim daha canim Esim test almaya gitti yapicam inşallah senin kacinci gün embriyosu konmustu benim 3. Gün embriyosu kondu

Yapmadim daha canim Esim test almaya gitti yapicam inşallah senin kacinci gün embriyosu konmustu benim 3. Gün embriyosu kondu
benım 5.gün embrıyosu konuldu inşallah pozıtıf cıkar 2.denemem heycanlanıyorum.herhangı belırtın varmı bende hıcbırsey yok ılk gunlerdekı gıbı agrılarımda yok nolcak bılmıyorum rabbım hayırlısını versınız hepımız ıcın

Canım benim transfer olalı tam 31 gün oldu hala kasık ve bel ağrılarım var Rabbim tez zamanda istediğini nasip etsin inşallah

8 önde kan tahlili günüm yarin yaptircam iinşallahrRabbim isteyen herkese nasip etsin iinşallahkandada bi sorun cikmaz insallahh

Kizlar iyi aksamlar bugun ilk ultrason muayenemizi olduk ve bebeklerimin 3 de tutmus
Ayyy ne guzel ucuzlerin olcak.gozun ayd
8 önde kan tahlili günüm yarin yaptircam iinşallahrRabbim isteyen herkese nasip etsin iinşallahkandada bi sorun cikmaz insallahh
canim gozun aydin kactane transfer etmislerdi kacinci gun embriyosu ve bugun transferin kacinci gunu?

E="asyahayat, post: 49169299, member: 377372"]Ayyy ne guzel ucuzlerin olckoyuldu
n ayd

canim gozun aydin kactane transfer etmislerdi kacinci gun embriyosu ve bugun transferin kacinci gunu?[/QUOTE]
Sagol caniim inşallah Rabbim tamamına erdirir hepimizinkini benim 2 tane koyuldu 3 .gün embriyosuydu

Dün keseyi gördük kalp atışlarını duyduk elhamdulillah pazartesi tekrar gidicez kalp atışlarını duymaya Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu anı yaşamayı..
Aminn canımmm inşallah ; ben ilk keseyi görmek için gittiğimde bana doğum 27 temmuz demişti ama biz 10 u gibi sezeryanla alırız tüp bebek olduğu için dedi Doktorunuz sizlerle hiç böyle birşey paylaştımı ?

Kızlar bugün dondurulmuş 3. gün embriyom transfer edildi. 12 gün sonra test yapacağım. nasıl geçecek onca gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…