- 31 Ekim 2016
- 108
- 58
- 13
- 38
3.gun canimCanim senin kacinci gun embriyosu kondu
Cok tesekkur ederim rabbim hepimize hayirliisi ile kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi rabbimCanım yaa çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallah transfer den sonra bugün 27. Günüm darısı tüm isteyenlerin başına inşallahRabbim sonuna kadar nasip etsin inşallah. Transferin kaçıncı günü?
Yok canım doğum konusu hiç açılmadı daha inşallah hayırlısıyla ogünlere kavuşmak nasip olur..Aminn canımmm inşallah ; ben ilk keseyi görmek için gittiğimde bana doğum 27 temmuz demişti ama biz 10 u gibi sezeryanla alırız tüp bebek olduğu için dedi Doktorunuz sizlerle hiç böyle birşey paylaştımı ?
Bugüne kadar kanamaniz felan oldu mu benim 17.gunum tutmuştu ama bugün kanama basladiAmin canım inşallah transfer den sonra bugün 27. Günüm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Bugüne kadar kanamaniz felan oldu mu benim 17.gunum tutmuştu ama bugün kanama basladi[/
yok canım hiç çok şükür kanamam olmadı sadece su gibi çok hafif akıntı geliyor. Dr nu aradın mı?Bugüne kadar kanamaniz felan oldu mu benim 17.gunum tutmuştu ama bugün kanama basladi
Nasıl birşey yok. Serum takkuorlar birsürü kişiye tanık olduğum. Acile git mutlakaAradım igneyiğneyi dün yaptırdık başka yapacak birşey yok dedi
bencede hemen hastaneye gitmen lazım prolutonu tekrar vurabilir serumda bağlayabilir ne yi bekliyormuşAradım igneyiğneyi dün yaptırdık başka yapacak birşey yok dedi
Gözünaydın, Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah :)Kizlar bugün kan tahlilim vrdi 216 cikti :)
hemen öyle düşünmeyin bişey olmaz inşallah,, her kanamada bebek düşecek diye bişey yok. hamileliğinin büyük bölümünü kanamayla geçirenler var.Kızlar bebeğim düşüyor galiba kanamam var tup bebekti 17.gunum tutmuştu elimizden birşey gelmiyor ya
hayırlı uğurlu olsun. darısı başımıza.Kizlar bugün kan tahlilim vrdi 216 cikti :)
Kızlar salı günü transferim oldu hafif hafif kasık ağrım var. bir sürü ilaç verdiler onları kullanıyorum. ama asıl sıkıntım kabızlık için şurup vermelerine rağmen büyük tuvaletimi yaparken çok tedirgin olmambir de iç çamaşırımda sürekli bir ıslaklık var. umarım hepsi normal şeylerdir...[/QUOTE ıslaklık bendede oluyor canım ama sıkışık fransa olmuyorum ıslak oluyor surekli
Kacinci gunundu canim?Kizlar bugün kan tahlilim vrdi 216 cikti :)
Canim cig kabak cekirdegi ye bol bol hem tutunmasi icin hemde kabizligi geciriyo ben rahatladim bunun sayesindeKızlar salı günü transferim oldu hafif hafif kasık ağrım var. bir sürü ilaç verdiler onları kullanıyorum. ama asıl sıkıntım kabızlık için şurup vermelerine rağmen büyük tuvaletimi yaparken çok tedirgin olmambir de iç çamaşırımda sürekli bir ıslaklık var. umarım hepsi normal şeylerdir...
Aslında kabızlık sorunum yok şu anda ama bu konuda çok uyardıkları için yaparken tedirgin oluyorum. ananas yiyordum ama kabak çekirdeğini de deniyeceğim. tavsiyen için teşekkürlerKacinci gunundu canim?
Canim cig kabak cekirdegi ye bol bol hem tutunmasi icin hemde kabizligi geciriyo ben rahatladim bunun sayesinde
Y Yasemin kocoglu canım naptin inşallah bir sıkıntı yoktur bebişin seninledirAradım igneyiğneyi dün yaptırdık başka yapacak birşey yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?