- 25 Kasım 2016
- 49
- 32
- 3
- 33
Inşallah canım yarın ultrasyona gidecem bakılacak inş duruyordur düşük olmamış türY Yasemin kocoglu canım naptin inşallah bir sıkıntı yoktur bebişin seninledir
19.günüm canımKacinci gunun cnm
Yok cnm surup icmiyorumCanım duphalac şurup içiyorsan normaldir. ben normalde hep kabızlık yaşayan biriyim ama şuruptan dolayı günde 2-3 defa tuvalete çıkıyorum
Değerin baya iyi aslında ikiz tutunmuş olabilir kanamalı hamileliğini geçiren çok kişi var tabi düşük yapma olasılığında var ... 2 gün sonra kan ver ve kanama olunca igne veriyor doktor konuş mutlakatransferden sonra 14. gün bhcg 2611 aynı gün regl oldum çok yoğun ve ağır kimyasal gebelik sanırım
Aslında kabızlık sorunum yok şu anda ama bu konuda çok uyardıkları için yaparken tedirgin oluyorum. ananas yiyordum ama kabak çekirdeğini de deniyeceğim. tavsiyen için teşekkürler
Öncelikle tedavin hayırlı olsun, bu mübarek gecede senin ve isteyen herkesin Rabbim duasını kabul etsin inşallah. Dün 5. Gününmüş daha transferinin bırak idrarı tütmüş olsa dahi kanda bile çıkması düşük ihtimal Can'ım. Şakın karamsarlığa düşüp kötü düşünme bol bol dua et. İnşallah hayırlı haberler alırsın.Kızlar selam
Araniza yeni katıldım. Benimde 3.tedavim. 3. Tedavimde 6.gun dondurulmuş embriyo transferi yapildi 1 tane. İki tedavimde bel ağrısı kasik ağrısı çok çektim bu son tedavi de kasik ağrısı ve 2-3 gündür goguslerde sızlama gerilme yaşıyorum korkuyorum ya bu seferki de tutmazsa diye. Transferim 5 aralık da oldu dün idrar testi yaptım su basit idrar testinden, dayanamadım, negatif çıktı. Böyle olup sonradan sevinçli haberler alanlar var mı
Can'ım çok geçmiş olsun. Lütfen kendini suçlama sakın.Herşey Rabbim den. Biliyorum çok zor Allah ım hayırlı günlerde yüzünü güldürsün inşallah.regl olduğum sabahın öncesinde gece progestanı almayı unuttum gece 00:00 da alıyordum(günde 3 defa 8 saatte bir) Uyumuşum sabah 5 te sıçradım hemen aldım 08:00 da da regl oldum hemen doktora gittim. 2 minik kese gördü ama çok kanamam vardı parçalıdoktoruma söyledim eve git dinlen dedi gittim dinlendim giderek arttı kanamam. 2 gün sonra yani bugün sabah keseler yok bhcg 789 çok üzgünüm ilacımı unuttum diyemi böyle oldu
Yok canım ya buradaki pek çok arkadaşın da ananas yediğini söylediğini hatırlıyorum. yanlış mı biliyorum arkadaşlar? umarım diyetisyenin söylediği yanlıştır uyarın için teşekkürler araştıracağımdiyetisyen bana ananasın düşüğe neden olabileceğini söyledi aman lütfen dikkat avakado olmasın o.
Özel merkezlerde çoğunlukla 2 embriyo transferi yapıyorlar galiba. ben 33 yaşındayım 2 embriyo transfer ettiler. Sanırım devlette tek transfer yapıyorlarIyi geceler arkadaslar. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. 30 yaşındayım. 35 yaş altı olup 2 embriyo transfer yapan yok mu?
Yok canım ya buradaki pek çok arkadaşın da ananas yediğini söylediğini hatırlıyorum. yanlış mı biliyorum arkadaşlar? umarım diyetisyenin söylediği yanlıştır uyarın için teşekkürler araştıracağım
Canım ben 24 yaşındayım novaart yaptırdım 2 embriyo transfer edildi ...Iyi geceler arkadaslar. Önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. 30 yaşındayım. 35 yaş altı olup 2 embriyo transfer yapan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?