transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İçimi öyle rahatlattin ki anlatamam Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin.insallah

Mrb hanımlar ben 24 yaşındayım ilkinde 2 embriyo transfer oldum ikinicide 3 şuan hamileyim rabbim nasıp ederse inş dondurulmuş emriyo benimki özelde yaptırdım ilki de 2.side bana bağlıydı emriyo sayısı rabbim tüm isteyenlere nasıp etsin ınşallah

Canım bende transferden sonra 5-6gün yedim sonra bunu duyunca bıraktım bende

Ilkinde 8. Gün yaptım hemen cikmadi canım sıkıldı yattım gorumcem baktı birşey var gibi dedi zor gözüküyordu resmen
Geç çıkıyor ve insan emin olamıyor.
Bugün ben biraz korktum açıkçası. Afedersin her lavobaya gittiğimde peceteye nokta kadar kahverengi birşey geldi bu ne demektir

benım gıbı degerlerı olan varmıydı cvp beklıyorum lutfen

benım gıbı degerlerı olan varmıydı cvp beklıyorum lutfen
Canım ben ilkini 11.gün yapmıştım 369çıkmıştı 13.gün 1119 çıktı. 14.güne göre çok güzel çıkmış değerin. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah. Ben 5+5te gitmiştim keseyi görmüştüm. Sen kaç olacaksın 22nde?

inanırmısın ben daha kac haftalık nasıl hesaplanıyor bılmıyorum bıle benım 25 kasımda transferım oldu 5. gun embrıyosuydu 10 aralık test gunumdu ben 9 aralık yanı 14. gun kac testı yaptım 22 aralık kac haftalık olucak bılmıorum

bu arada içimi rahatlattın rabbım keseyıde gormeyı nasıp eder ınsallah doktorum bıdaha test yapmana gerek yok dedı o yuzden yaptırmadım nasıl gecıcem 10 gun bılmıyorum ınsallah duyarım kalp atıslarını o zaman rahatlıcam.ya burdakı yazılar kafamı karıstırdı daha az kan degerlerı yazıyor arkadaslar ondan bır meraklandım

Ehehe sakin ol annesi. En son adet tarihin ne onu söyle hesaplayalım :)

İçini ferah tut. Artık bir anne adayısın bebeğin için strese girmemelisin. Değerin öyle güzelki doktorun gerek duymamış bile tekrarlamaya. Çok okuma araştırma olur mu

İçini ferah tut. Artık bir anne adayısın bebeğin için strese girmemelisin. Değerin öyle güzelki doktorun gerek duymamış bile tekrarlamaya. Çok okuma araştırma olur mu
cok tesekkur ederım allah razı olsun ben en son 05 kasımda adet gordum hesaplayalım bakalım:)

cok tesekkur ederım allah razı olsun ben en son 05 kasımda adet gordum hesaplayalım bakalım:)
Ne demek canım benim. Şuanda 5+3 günlük hamilesin. 22 sinde de yanlış değilse 6+5 olacaksın. Allahın izniyle kalp atışını duyarsın canım benim. Benim hesapladığım son adete göre ama tüp bebek merkezleri embriyonun durumuna göre farklı hesaplayabiliyor. Buda bir kaç gün oynayabiliyor

Değerlerin çok güzel canım benimde 21 kasımda yapıldı transferim 20 gün gittik kesem ve bebeğinin birinin kalbi atıyordu 19 aral ikta diğerleri ne bakmaya gidecez bebişim sana şimsiki tutunsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…