- 15 Mart 2016
- 173
- 205
- 33
- 38
İçimi öyle rahatlattin ki anlatamam Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin.insallahÖncelikle tedavin hayırlı olsun, bu mübarek gecede senin ve isteyen herkesin Rabbim duasını kabul etsin inşallah. Dün 5. Gününmüş daha transferinin bırak idrarı tütmüş olsa dahi kanda bile çıkması düşük ihtimal Can'ım. Şakın karamsarlığa düşüp kötü düşünme bol bol dua et. İnşallah hayırlı haberler alırsın.
Çok erken yapmışsın canım varsa bile bu kadar kısa sürede çıkmaz birde o testlere güvenmemelisin ben ikisindede 8. Gün yaptım silik olarak zor cik ti olduğu haldeİçimi öyle rahatlattin ki anlatamam Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin.insallah
Canım bende transferden sonra 5-6gün yedim sonra bunu duyunca bıraktım bendeYok canım ya buradaki pek çok arkadaşın da ananas yediğini söylediğini hatırlıyorum. yanlış mı biliyorum arkadaşlar? umarım diyetisyenin söylediği yanlıştır uyarın için teşekkürler araştıracağım
Canım bebeğin seninle kalmış çok sevindimÇok erken yapmışsın canım varsa bile bu kadar kısa sürede çıkmaz birde o testlere güvenmemelisin ben ikisindede 8. Gün yaptım silik olarak zor cik ti olduğu halde
İçim rahatladı resmen. yoruldum artık inşallah olur bu seferÇok erken yapmışsın canım varsa bile bu kadar kısa sürede çıkmaz birde o testlere güvenmemelisin ben ikisindede 8. Gün yaptım silik olarak zor cik ti olduğu halde
Ilkinde 8. Gün yaptım hemen cikmadi canım sıkıldı yattım gorumcem baktı birşey var gibi dedi zor gözüküyordu resmenİçim rahatladı resmen. yoruldum artık inşallah olur bu sefer
Geç çıkıyor ve insan emin olamıyor.Ilkinde 8. Gün yaptım hemen cikmadi canım sıkıldı yattım gorumcem baktı birşey var gibi dedi zor gözüküyordu resmen
benım gıbı degerlerı olan varmıydı cvp beklıyorum lutfenkızlar merhaba kan sonucum 1500 cıktı tek embrıyo transferı yapıldı . doktorumu arayıp söyledım 22 aralıkta gel hem kese hem kalp atıslarını duyalım dedı. ben testı yaptıgımda 14.gün akşamıydı
allah ısteyen herkese nasıp etsın inşallah bende keseyı gorurum
Canım ben ilkini 11.gün yapmıştım 369çıkmıştı 13.gün 1119 çıktı. 14.güne göre çok güzel çıkmış değerin. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah. Ben 5+5te gitmiştim keseyi görmüştüm. Sen kaç olacaksın 22nde?benım gıbı degerlerı olan varmıydı cvp beklıyorum lutfen
Canım ben ilkini 11.gün yapmıştım 369çıkmıştı 13.gün 1119 çıktı. 14.güne göre çok güzel çıkmış değerin. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah. Ben 5+5te gitmiştim keseyi görmüştüm. Sen kaç olacaksın 22nde?[
Benim de tek embriyo transferi oldu cumartesi günü tahlil günüm bugün kahverengi nokta geldi sizinde lekelenme oldu mubenım gıbı degerlerı olan varmıydı cvp beklıyorum lutfen
lekelenme olmadı herkeste farklı oluyormus bende adet sancılarını yasadım halada belim agrıyor ama lekelenmem olmadıBenim de tek embriyo transferi oldu cumartesi günü tahlil günüm bugün kahverengi nokta geldi sizinde lekelenme oldu mu
Ehehe sakin ol annesi. En son adet tarihin ne onu söyle hesaplayalım :)inanırmısın ben daha kac haftalık nasıl hesaplanıyor bılmıyorum bıle benım 25 kasımda transferım oldu 5. gun embrıyosuydu 10 aralık test gunumdu ben 9 aralık yanı 14. gun kac testı yaptım 22 aralık kac haftalık olucak bılmıorum
İçini ferah tut. Artık bir anne adayısın bebeğin için strese girmemelisin. Değerin öyle güzelki doktorun gerek duymamış bile tekrarlamaya. Çok okuma araştırma olur mubu arada içimi rahatlattın rabbım keseyıde gormeyı nasıp eder ınsallah doktorum bıdaha test yapmana gerek yok dedı o yuzden yaptırmadım nasıl gecıcem 10 gun bılmıyorum ınsallah duyarım kalp atıslarını o zaman rahatlıcam.ya burdakı yazılar kafamı karıstırdı daha az kan degerlerı yazıyor arkadaslar ondan bır meraklandım
cok tesekkur ederım allah razı olsun ben en son 05 kasımda adet gordum hesaplayalım bakalım:)İçini ferah tut. Artık bir anne adayısın bebeğin için strese girmemelisin. Değerin öyle güzelki doktorun gerek duymamış bile tekrarlamaya. Çok okuma araştırma olur mu
Ne demek canım benim. Şuanda 5+3 günlük hamilesin. 22 sinde de yanlış değilse 6+5 olacaksın. Allahın izniyle kalp atışını duyarsın canım benim. Benim hesapladığım son adete göre ama tüp bebek merkezleri embriyonun durumuna göre farklı hesaplayabiliyor. Buda bir kaç gün oynayabiliyorcok tesekkur ederım allah razı olsun ben en son 05 kasımda adet gordum hesaplayalım bakalım:)
Değerlerin çok güzel canım benimde 21 kasımda yapıldı transferim 20 gün gittik kesem ve bebeğinin birinin kalbi atıyordu 19 aral ikta diğerleri ne bakmaya gidecez bebişim sana şimsiki tutunsun inşkızlar merhaba kan sonucum 1500 cıktı tek embrıyo transferı yapıldı . doktorumu arayıp söyledım 22 aralıkta gel hem kese hem kalp atıslarını duyalım dedı. ben testı yaptıgımda 14.gün akşamıydı
allah ısteyen herkese nasıp etsın inşallah bende keseyı gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?