- 25 Kasım 2016
- 49
- 32
- 3
- 33
Benimle aynısın canım 5 hafta 3 günlükcok tesekkur ederım allah razı olsun ben en son 05 kasımda adet gordum hesaplayalım bakalım:)
Bende 8.Gün lekem geldi canım 18 gün adet oldum sandım ayaklarinin altına yastıkla doldur yat canımBenim de tek embriyo transferi oldu cumartesi günü tahlil günüm bugün kahverengi nokta geldi sizinde lekelenme oldu mu
Canım bir sıkıntı yok dimi bebişle alakalı ??Benimle aynısın canım 5 hafta 3 günlük
ben bunları konuşabılcekmıydım allahıma cok sukur hafta hesaplıyorum allah tum ısteyenlere versın inşallah senınde bebısını hayırlı olsun demeyı unuttum heycandan oluyo bunlar hayırlı olsun allah kucagına almayı nasıp etsınNe demek canım benim. Şuanda 5+3 günlük hamilesin. 22 sinde de yanlış değilse 6+5 olacaksın. Allahın izniyle kalp atışını duyarsın canım benim. Benim hesapladığım son adete göre ama tüp bebek merkezleri embriyonun durumuna göre farklı hesaplayabiliyor. Buda bir kaç gün oynayabiliyor
Benimle aynısın canım 5 hafta 3 günlük[/QU
3 tane konuldu canım iki kese kesin var 3 belli degil dediberaber sayıcaz o zaman guzel gunlerı sen keseyı gördünmü pekı canım senınde hayırlı olsun bu arada senın ıkı tanemı koyuldu
Cumartesi gittik canım çok şükür yoktuCanım bir sıkıntı yok dimi bebişle alakalı ??
oh oh ne guzel gormussun sen keselerı masallah allah kucagına almayı nasıp etsın yavrularını:)3 tane konuldu canım iki kese kesin var 3 belli degil dedi
Ehehe Allah razı olsun canım benim. Rabbim nasip etti bak. İnşallah devamıda gelir. Bundan sonra çok dikkatli ol. Bol bol dinlenben bunları konuşabılcekmıydım allahıma cok sukur hafta hesaplıyorum allah tum ısteyenlere versın inşallah senınde bebısını hayırlı olsun demeyı unuttum heycandan oluyo bunlar hayırlı olsun allah kucagına almayı nasıp etsın
MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM CANIMMM RABBİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP EYLESİN ARTIKCumartesi gittik canım çok şükür yoktu
KIZLAR BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN HİÇ DİNLENEMİYORUM ACAİP UYKUM OLUYOR SABAHLARIEhehe Allah razı olsun canım benim. Rabbim nasip etti bak. İnşallah devamıda gelir. Bundan sonra çok dikkatli ol. Bol bol dinlen
İş yerinde bari yormamaya çalış kendini canım. Ben pozitifi alınca ayrıldım işten. Daha önce bi kaybım olduğundan bunda tadını çıkarmak istedimKIZLAR BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN HİÇ DİNLENEMİYORUM ACAİP UYKUM OLUYOR SABAHLARI
Amin canım inş rabbim tüm isteyenlere nasıp etsin ınşallahoh oh ne guzel gormussun sen keselerı masallah allah kucagına almayı nasıp etsın yavrularını:)
ŞU AN ZOR KENDİMCE TEMBEL HAMİŞŞ OLMAYAYIM DEDİM BANA KALSAİş yerinde bari yormamaya çalış kendini canım. Ben pozitifi alınca ayrıldım işten. Daha önce bi kaybım olduğundan bunda tadını çıkarmak istedim
Allah yardımcın olsun canım.ŞU AN ZOR KENDİMCE TEMBEL HAMİŞŞ OLMAYAYIM DEDİM BANA KALSA
SON 1 AY KALAYA KADAR ÇALIŞAYIM DEDİM İŞİM OTURARAK ZATEN
AMA DURUM NEYİ GÖSTERİR BİLMİYORUM BULANTILAR BİLE ZORLUYOR BENİ
Çok erken zaten canım. Benimde bel ağrısı dışında belirtiler 8.haftada başladı zor gerçektenbende çalışıyorum ama yormuyorum kendımı masa başı iş yapıyorum suan hamılelık belırtısı olarak ne bas donmesı ne mıde bulantısı yok zaten ınsallah anneme cekerım 9 ay boyunca bır kere mıdesı bulanmamıs boylesıde var
inşallah bu sefer evladın tutunur sana.Merhaba ben de başımdan geçenleri kısaca anlatayım arkadaşlar , İlk denememde ara ara kasıklarıma bıçak sallanıyor iğnelenmeler oluyordu birincisi pozitifti ama çok kanamam oldu dördüncü haftamda buna rağmen bir bebeğin tutunmuştu dört buçuk aylıkken kaybettim onu erken doğum la düşük yaptım maalesef ikinci denememi ise üç gün önce yaptım beklemek ne kadar zormus günler geçmek bilmiyor Allahım sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?