transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

ben bunları konuşabılcekmıydım allahıma cok sukur hafta hesaplıyorum allah tum ısteyenlere versın inşallah senınde bebısını hayırlı olsun demeyı unuttum heycandan oluyo bunlar hayırlı olsun allah kucagına almayı nasıp etsın

Ehehe Allah razı olsun canım benim. Rabbim nasip etti bak. İnşallah devamıda gelir. Bundan sonra çok dikkatli ol. Bol bol dinlen

KIZLAR BEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN HİÇ DİNLENEMİYORUM ACAİP UYKUM OLUYOR SABAHLARI
İş yerinde bari yormamaya çalış kendini canım. Ben pozitifi alınca ayrıldım işten. Daha önce bi kaybım olduğundan bunda tadını çıkarmak istedim

İş yerinde bari yormamaya çalış kendini canım. Ben pozitifi alınca ayrıldım işten. Daha önce bi kaybım olduğundan bunda tadını çıkarmak istedim
ŞU AN ZOR KENDİMCE TEMBEL HAMİŞŞ OLMAYAYIM DEDİM BANA KALSA
SON 1 AY KALAYA KADAR ÇALIŞAYIM DEDİM İŞİM OTURARAK ZATEN
AMA DURUM NEYİ GÖSTERİR BİLMİYORUM BULANTILAR BİLE ZORLUYOR BENİ

bende çalışıyorum ama yormuyorum kendımı masa başı iş yapıyorum suan hamılelık belırtısı olarak ne bas donmesı ne mıde bulantısı yok zaten ınsallah anneme cekerım 9 ay boyunca bır kere mıdesı bulanmamıs boylesıde var

ŞU AN ZOR KENDİMCE TEMBEL HAMİŞŞ OLMAYAYIM DEDİM BANA KALSA
SON 1 AY KALAYA KADAR ÇALIŞAYIM DEDİM İŞİM OTURARAK ZATEN
AMA DURUM NEYİ GÖSTERİR BİLMİYORUM BULANTILAR BİLE ZORLUYOR BENİ
Allah yardımcın olsun canım.

Çok erken zaten canım. Benimde bel ağrısı dışında belirtiler 8.haftada başladı zor gerçekten

Merhaba ben de başımdan geçenleri kısaca anlatayım arkadaşlar , İlk denememde ara ara kasıklarıma bıçak sallanıyor iğnelenmeler oluyordu birincisi pozitifti ama çok kanamam oldu dördüncü haftamda buna rağmen bir bebeğin tutunmuştu dört buçuk aylıkken kaybettim onu erken doğum la düşük yaptım maalesef ikinci denememi ise üç gün önce yaptım beklemek ne kadar zormus günler geçmek bilmiyor Allahım sen yardım et

inşallah bu sefer evladın tutunur sana.

Bu sefer hiçbir belirti yok Allahım bu bekleyiş süreci ölüm gibi başımdan atmaya çalışıyorum gece bile unutamıyorum ne fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…