transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bu sefer hiçbir belirti yok Allahım bu bekleyiş süreci ölüm gibi başımdan atmaya çalışıyorum gece bile unutamıyorum ne fena[/QUOSakin

Sakin ol bence çok fazla stres yapıyorsun bu bebişi zora sokra dua et ve bekle herşeyin güzel olacağına önce sen kendini inandır sonrada bebişin inansın ve senle kalsın canım

Arkadaşlar merhaba, bugun kontrole gittim bu ay transfere karar verdik umarım bu sefer umduğumuz gibi olur.gecen ay transferimin 1.günü dinlenebildim ikinci gün cenazemiz vardı ve malesef evde dinlenme modunda olamadım belki onunda etkisi olmuştur negatif olmasında diye düşünüyorum. İnşallah bu sefer hayırlı haberler veririm sizlere

inşallah hayırlı olsun pozıtıf sonucu alırsın inşallah

Bu sefer hiçbir belirti yok Allahım bu bekleyiş süreci ölüm gibi başımdan atmaya çalışıyorum gece bile unutamıyorum ne fena
Benimde pek belirtim yoktu transferin 5-6. Günleri çok çok hafif adet olacakmışım hissi ve göğüslerim acımıştı. Bol bol dua et Rabbim e sığın Can'ım. Güzel haberler al inşalllah

kizlar maşallah çoğunuz hamilesiniz ins sağlıkla kucaklarinizada alırsınız. benimde yarin transferim var ne olur banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş. ins mevlam banada nasip eder

kizlar maşallah çoğunuz hamilesiniz ins sağlıkla kucaklarinizada alırsınız. benimde yarin transferim var ne olur banada dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş. ins mevlam banada nasip eder
hepımıze dua edıyorum her seferınde rabbım evlat ısteyenlerın kucagını bos bırakmasın inşallah hayırlı pozıtıf sonuclar alırsın sende ben daha yenıyım keseyı gormedım ama ınsallah gorucem 22sinde kısmetse

sagol canim. ins sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın sende.

Biraz ara verseydiniz canım keşke vücudun toplarlardı çok ilaç kullanıyoruz malum

Buarada yurtdışına çıkacağımız içinde biraz acele ettik dondurulmuşları denemek istedik yoksa aklımız kalacaktı keşke deneseydik diye

Kizlar merhaba yine guzel haberler vermissiniz bende dun bebeklerimin kalp atislarini duydum 3 de cok saglikli ama hafif hafif kanamam oluyor surekli yatiyorum ve inanilmaz sekilde mide bulantim ve kusma oluyor hic yemek yiyemiyorum sizde de oluyor mu acaba benim cogul diyemi bu kadar agir geciyor

ne guzel duymussunuz bebıslerınızı masallah olucak mıden bulansın bız hep bu gunlerı bekledık bulansın bosver az az sık sık ye benımde hala bel agrım gecmedı kasıklarımda bıraz agrıo sende varmıydı boyle seyler

ne zaman kalp atışını duydunuz transferden sonra kacıncı gundu ben 14.gunu ogrendım 15 gun sonra cagırdılar

Tekrardan herkese merhaba, 2 Aralık'ta 2 adet 3. Gün 1. Kalite embriyo transferi yapıldı. Sekizinci günümde lekelenmeler başladı ama önemli olmadığını söylediler. O gün idrar testi Yaptım negatifti. 9. gün silikte olsa çift çizgiyi gördük 10. Gün biraz daha belirginleşti çizgi.aynı gün akşam kasıklarımda yoğun ağrılar başladı. 11 gün sabah testim dahada koyulaşmıştı artık hamileyim diye sevinmeye başladım ve o gün tam okuldan çıkmadan önce tuvalete girdim ve şok oldum çamaşırım kan içindeydi.Hemen hastaneyi Aradım bana bi iğne ismi verdi hemşire onu yaptır hemen gel test yapalım dediler. Zaten test günüme bir gün kalmıştı.İğneyi oldum apar topar hastaneye gittik.Test sonucum 43 çıktı evet hamileyim ama bi terslik vardı kanamam iki gün devam etti.ilk gün koyu renk ve hep pıhtılıydı.ertesi gün akşam normal kana dönüştü ve akşam bir anda kesildi kanama.Dün testi tekrarlamak için gittik ve değerim 19 a düşmüştü.Malesef düşük yaptım.keşke hiç tutunmasaydı hiç ümitlenmeseydim dedim ama bir yandanda hamile kalabildiğimi gördüm en azından diyorum.Dr umda aynı şeyi söyledi.Hayırlısı böyleymiş napalım.Geride 6 tane Donmuş embriyom var. Tek tesellim bu.

Allah hakkınızda hayırlısini versin bir daha böyle acı yasatmasin vücut gebe kalmayı öğrenince kendiliğinden gebe kalanlara da çok kez şahit olduk inşallah siz de mucizenizi yaşarsınız

Geçmiş olsun cnm bende benzerini yaşadım çok üzüldüm keşke negatif olsaydı dedim zor bi durum rabbim yaşatmasın

Allah hakkınızda hayırlısini versin bir daha böyle acı yasatmasin vücut gebe kalmayı öğrenince kendiliğinden gebe kalanlara da çok kez şahit olduk inşallah siz de mucizenizi yaşarsınız
Çok teşekkür ederim. Inşallah öyle olur. Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimizden

Çok teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. Tekrar denedinizmi peki yada düşünüyormusunuz
Evt cnm düşük yaptım 1 ay ara verdim şimdi yine yapıyorum igne aşamasındayım haftaya yumurtalarım toplanacak inş aksilik olmazsa zaten bu 4. Denemem benim .. ilki tutmadı 2. Sinde kızım oldu ...3. Düşük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…