transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sakın böyle düşünme canım şükret ki hamile kalabiliyorsun benimde ilki öyle oldu düştü şimdi araştırıp tekrardan yaptirursiniz ve tutma olasılığı daha yuksek

Benim bel agrim hic olmadi goguslerimde de bi degisiklik yoktu ama adet olacakmis gibi sancim oluyordu

Çok teşekkür ederim. Inşallah öyle olur. Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimizden
Çok doğru rabbim hayırlısini versin
Benim de 3.denemem ve sonuç bugun itibariyle negatif maalesef. Doktorum embriyo için genetik araştırmayi önerdi bakalım bundan sonra neler bekliyor bizi. Herşey bizim için

Sakın böyle düşünme canım şükret ki hamile kalabiliyorsun benimde ilki öyle oldu düştü şimdi araştırıp tekrardan yaptirursiniz ve tutma olasılığı daha yuksek
Evet canım Haklısın biliyorum ama o an canının acısından insan ne dediğini bilmiyor.Allahım affetsin. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Dondurulmuş embriyolarımız var onlarla deniycez bakalım.Dr um iki ay sonra dedi ama hiç beklemeden aralıksız yaptıranlar olmuş. Bende beklemek istemiyorum aslında.Kontrol için gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek

Bugün transferinin 4 gunu ilk başlarda göğüs grim birde rahim ucunda yanma hissettim ama suan hiç birşey hissetmiyorum ne zormuş beklemek. bu arada gecmis olsun en azindan hala umudun var bu asamalara gelemeyen daha evlenmeden 20 yasinda menapoza giren kisiler var. Allahın takdiri vardır elbet vakti saati üzülme deyince sinir oluyorum insanlara bence çekilecek en güzel acı en güzel göz yaşı hayatımız byunca o kadar gereksiz şeylere üzülüp agladikki aile evlat bunun icine girince herşey bitiyor. Avını yasa canım. Bir yüzlü bir evladım olur insallah

Bende iki ay bekledim canım evet çok zor ama sabır ve bu bizim imtihanimiz ve sinavimiz sabretmeyi öğreniyoruz

Daha çok erken canım belkide belirtin olmayacak belirti arama olumlu düşün pozitif olsun sonucun inş

Mrb canım nasıl gidiyor 3uzlerin durumu benimkiler gitti iki kaldı rabbim onları bana bağışlasın inş

Merhaba kızlar annecikler benim transfer ayın 19. Da oldu iki gün üZerine kasık ağrıları ara ara baş ağrıları oluyor kasık ağrısı bugün daha bir yoğun. İnsan korkmuyorda değil adet sancısına benzeyen ama değil dedirten bir ağrı benim sizlere bir sorum olucaktı sizde gaz sıkışması yaşıyormusunuz benim çok gazım oluyor birde belirti olarak göğüslerde hassasiyet karnımda karıncalanma var daha önce böyle olmazdı umarım rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile verir yeni anneler hayırlı olsun rabbim bizede yaşatsın inş

Yemekten sonra 3 yudum soda aliyorum o gaz kalmiyor yenekkeride zeytin yagli yaparsan iyi geldi. 5 haftada bir tuvalete cikan biri olarak simdilik bunu onerebilirim benimde sol kasikta agrim var hic gecmedi iki gundur surekli uyuyorum gozumu acmadan goguslerde dokununca agri var bide ara ara kramp giriyor cok nadir bel agrisi oda cok dolanirsam 12 gunum bugun :)

merhaba bende 23 aralıkta embriyo transferi oldum. fakat benim sadece 1 yumurtam oluştu o da döllendi doktor kalitesi iyi dedi ama çok endişeliyim bende hiç bir değişiklik yok

kızlar çok endişeliyim çünkü doktor yumurta rezervlerin bitmek üzere buna yoğunlaş bi daha düşünme tedaviyi hiç yumurta oluşmayabilir dedi
bende de bi belirti yok
allahım isteyen herkese nasip etsin

kızlar çok endişeliyim çünkü doktor yumurta rezervlerin bitmek üzere buna yoğunlaş bi daha düşünme tedaviyi hiç yumurta oluşmayabilir dedi
bende de bi belirti yok
allahım isteyen herkese nasip etsin
Merhaba. Benimde ilk tüp tedavimde 4yumurta toplandı sadece 2si dolu çıktı. 1i döllendi. Dondurdum transfer yaptırmadım. 2.ilaç tedavimde 3yumurta toplandım sadece yine 1i döllendi. İkisini transfer ettirdim. Şimdi sonuç pozitif. İnşallah seninde öyle olur hiç kafanı takma Rabbim ol derse tek yumurta tek döllenmeyle olur. Zaten asıl ihtiyacımız olan tek yumurta tek döllenme değil mi. Bende de hiç bir belirti yoktu. Hatta bazen unutuyordum transfer oldugunu. İnşallah sana iyi bir örnek olurum stresini azaltmaya yardımcı olurum.

ruya
çok teşekkür ederim inşallah pozitif olur ikimizinde isteyen herkesinde

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım hep okuyodum. Kabus gbi bi gece geçirdikten sonra belki biri içimdeki sıkıntıyı gderir diye yazmak istedm. Bnm 2. Denemem dondurulmş tarnsferi 2 adet 3. Gün embriyosu. Dün transferin 8. Günüydü idrar testi kossskocaman bi negatif kuscak gbi oluyorum pskolojim sıfır ölüm gbi bişey diil mi o his ya napıcaz böyle Allah bizi bebekle sınamasın nolur ya

Canım benim doktorların dediği tarihten önce neden yapıyorsun eğer ki yapıyorsan moralini bozmayacaksin belki var idrar testinde cikmadi nerden bileceksin ki şimdi varsa bile moral yüzünden düşecek

Canım benim doktorların dediği tarihten önce neden yapıyorsun eğer ki yapıyorsan moralini bozmayacaksin belki var idrar testinde cikmadi nerden bileceksin ki şimdi varsa bile moral yüzünden düşecek

Bilmiyorum neden yaptım ki doktorlar 12. Gün diyosa 12. Gündür niye böyle yaptım ama moralim sıfırr bazı arkadaşlrın çıkmış 8. Gün idrar testinde bazılarının çıkmamış, aslında bünyeye göre değişir ama hiç umudum yok şuan tekrar aynı şeyleri yaşıycam ama çok çok haklısın canım kimse gününden önce yapmasın yoksa da yok gününde öğrenirsin niye yapıyosun

Bana dün kan testi yapıldı lolllaa doktorun bakalım demesi üZerine ki 7. Günü transferden sonra 11.42 çıktı ne var diyebildi nede yok yarın 9. Gün testi yapılıcak artış varsa anneyim yoksa hayırlısı demek düşer neden yazdım bunu ben rakam görmeme rağmen stresteyim evde test deneme tatlım sen kafanı rahat tut başka şeylerle uğraş zamanı gelince baktır en iyisi iki gün önceden baktırdılar acabalarda kaldım şimdiden keşke baktırmasaydım olmayan stres açtılar başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…