- 12 Nisan 2016
- 99
- 58
- 88
canım idrar testi için çok erken benim bildiğim idrar testi ancak 5 veya 6 haftalık olunca anlaşılabiliyorKızlar merhaba aranıza yeni katıldım hep okuyodum. Kabus gbi bi gece geçirdikten sonra belki biri içimdeki sıkıntıyı gderir diye yazmak istedm. Bnm 2. Denemem dondurulmş tarnsferi 2 adet 3. Gün embriyosu. Dün transferin 8. Günüydü idrar testi kossskocaman bi negatif kuscak gbi oluyorum pskolojim sıfır ölüm gbi bişey diil mi o his ya napıcaz böyle Allah bizi bebekle sınamasın nolur ya
Bana dün kan testi yapıldı lolllaa doktorun bakalım demesi üZerine ki 7. Günü transferden sonra 11.42 çıktı ne var diyebildi nede yok yarın 9. Gün testi yapılıcak artış varsa anneyim yoksa hayırlısı demek düşer neden yazdım bunu ben rakam görmeme rağmen stresteyim evde test deneme tatlım sen kafanı rahat tut başka şeylerle uğraş zamanı gelince baktır en iyisi iki gün önceden baktırdılar acabalarda kaldım şimdiden keşke baktırmasaydım olmayan stres açtılar başıma
canım idrar testi için çok erken benim bildiğim idrar testi ancak 5 veya 6 haftalık olunca anlaşılabiliyor
inşallah zamanı gelince pozitif sonuç alırsın
Sabah erken ilk idrall ile deneyin enaz 4 5 saatlik idrar olursa erken dönemde daha sağlıklı sonuç alırsınız. Ben 7. Gün yapmıştın negatif çıkmıştı 8. Gün sabah ilk idrar ile çift çizgiyi görmüştüm geçen sene bu zamanlar allaha şükür kızım 4 aylık allah hepinize tez elden evlat nasip etsin 2017 anne olarak karşılayın işlh .. ve şunuda eklemek isterim belirti aramayın bende hiç belirti yoktu ..canım idrar testi için çok erken benim bildiğim idrar testi ancak 5 veya 6 haftalık olunca anlaşılabiliyor
inşallah zamanı gelince pozitif sonuç alırsın
Sabah erken ilk idrall ile deneyin enaz 4 5 saatlik idrar olursa erken dönemde daha sağlıklı sonuç alırsınız. Ben 7. Gün yapmıştın negatif çıkmıştı 8. Gün sabah ilk idrar ile çift çizgiyi görmüştüm geçen sene bu zamanlar allaha şükür kızım 4 aylık allah hepinize tez elden evlat nasip etsin 2017 anne olarak karşılayın işlh .. ve şunuda eklemek isterim belirti aramayın bende hiç belirti yoktu ..
Darısı sizlere iişh...İnşallah canım , Allah bağışlasın ne mutlu sana kız annesi :)
Bugün tekrardan bakıldı 9. Gün 13.55 dr beğenmedi değeri kimyasal olabilir dedi beynim durmuş durumda hamilesin demiyorlar lolllaa ama hayali bile güzel diCanımmmm ben şuan senin adına çok çok mutlu oldum bence kesin anne oluyorsun senn :) umarım herşey yolundadır ben yapı olarak zaten çok karamsarım hep bardağın boş tarafından bakıyorum. Şuanda da bittim yani ztn bi negatif denemem vardı bu ikinci olucak nasıl altından kalkarım bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun burdaki herkes dualarımda
Bugün tekrardan bakıldı 9. Gün 13.55 dr beğenmedi değeri kimyasal olabilir dedi beynim durmuş durumda hamilesin demiyorlar lolllaa ama hayali bile güzel di
Amin inşallah diyorum ya bilmiyorum buradaki annelerin değerlerine bakıyorum 9,gün testlerinde hemen hemen aynı rakamlar dr ama olmayabilir demesi otomatik olarak hayal kırıklığına sebeb veriyor Allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize umarım ponçiğim annesinde dirDur bakalım canım hemen düşürme yelkenleri belli ki orda bi mücadele var 9. Gün böle şeyleri kınuşmak için çok erken değil mi? Hcg sıfır değil sonuçta. Ben anlayamadım. toparla hemen kendini, ya olduysa ? Yazık değil mi . Lütfen iyi düşünmeye çalış nasıl olsa öyle de böylede beklenicek bari bekleme süresini pozitiif geçirdiğin kar kalsın yanına. Diyorum ama kendim de uygulayamaıyorum o ayrı. Bence olumlu olucak seninki
Amin inşallah diyorum ya bilmiyorum buradaki annelerin değerlerine bakıyorum 9,gün testlerinde hemen hemen aynı rakamlar dr ama olmayabilir demesi otomatik olarak hayal kırıklığına sebeb veriyor Allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize umarım ponçiğim annesinde dir
canım allah kızını sana bağişlasın iyi dileklerin için çok teşekkürler inşallahSabah erken ilk idrall ile deneyin enaz 4 5 saatlik idrar olursa erken dönemde daha sağlıklı sonuç alırsınız. Ben 7. Gün yapmıştın negatif çıkmıştı 8. Gün sabah ilk idrar ile çift çizgiyi görmüştüm geçen sene bu zamanlar allaha şükür kızım 4 aylık allah hepinize tez elden evlat nasip etsin 2017 anne olarak karşılayın işlh .. ve şunuda eklemek isterim belirti aramayın bende hiç belirti yoktu ..
Dollenmeyen yumurtalar için birşey dediler mi çok merak ettim.benimde 6 yumurtam toplandi ama sadece 1 i dollendi.Diğer 5 'i için birşey diyemeyiz dedilerMerhaba. Benimde ilk tüp tedavimde 4yumurta toplandı sadece 2si dolu çıktı. 1i döllendi. Dondurdum transfer yaptırmadım. 2.ilaç tedavimde 3yumurta toplandım sadece yine 1i döllendi. İkisini transfer ettirdim. Şimdi sonuç pozitif. İnşallah seninde öyle olur hiç kafanı takma Rabbim ol derse tek yumurta tek döllenmeyle olur. Zaten asıl ihtiyacımız olan tek yumurta tek döllenme değil mi. Bende de hiç bir belirti yoktu. Hatta bazen unutuyordum transfer oldugunu. İnşallah sana iyi bir örnek olurum stresini azaltmaya yardımcı olurum.
Onlarla ilgili her hangi bir şey demediler canım.kaliteleri iyi değildir sanırım.Dollenmeyen yumurtalar için birşey dediler mi çok merak ettim.benimde 6 yumurtam toplandi ama sadece 1 i dollendi.Diğer 5 'i için birşey diyemeyiz dediler
rüya hayal seni çok iyi anlayabiliyorum.Onlarla ilgili her hangi bir şey demediler canım.kaliteleri iyi değildir sanırım.
Lolllaa senin adına çok üzüldümBnm bgn test günümdü malesef 2. Deneme de negatif. 1. De belirtim yoktu, 2. De transferin 5. Günü kasığıma şiddetli bi iğne batması ve ara ara adet belirtileri oldu. Belirti konusu hurafeymiş onu kendimde test ettim. Takılmamak lazım nası mümkün olcaksa.
Elimizde ne dondurulmuşumuz var ne de bir sonrakinde 1-2yumurtanın ötesine geçecegimizin garantisi. O açıda stresimiz iki kat daha artıyor diye düşünüyorum. Çok şükür pozitifi gördüm ama bitmiyo. Şimdi de kese olacak mı lbebek orda olacak mı kalp atışı olacak mı stresi başladı.Rabbim sana da güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin canım.rüya hayal seni çok iyi anlayabiliyorum.
iki yumurta oluştu sadece bir yumurta toplandı bir yumurta döllendi transferimin 8. günü ve sonrası için dr çok olumsuz konuştu canım allah nasip etsin inşallah allah hepimizin yardımcı olsun
Canim benimkiler cok iyi hamdolsun ama doktor birini alma konusunda israrli bu hafta karar verecegiz senin nasil oldu dustumuMrb canım nasıl gidiyor 3uzlerin durumu benimkiler gitti iki kaldı rabbim onları bana bağışlasın inş
Ucuz dogum yapan bir suru insan var eger bi sikinti yaratmicaksa bunyen kabul ediyosa 3 ude kalsin ne guzel olur Allahim yardimcin olsun ama cok zor bir karar olsa gerekCanim benimkiler cok iyi hamdolsun ama doktor birini alma konusunda israrli bu hafta karar verecegiz senin nasil oldu dustumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?