transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

canım idrar testi için çok erken benim bildiğim idrar testi ancak 5 veya 6 haftalık olunca anlaşılabiliyor
inşallah zamanı gelince pozitif sonuç alırsın

Canımmmm ben şuan senin adına çok çok mutlu oldum bence kesin anne oluyorsun senn :) umarım herşey yolundadır ben yapı olarak zaten çok karamsarım hep bardağın boş tarafından bakıyorum. Şuanda da bittim yani ztn bi negatif denemem vardı bu ikinci olucak nasıl altından kalkarım bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun burdaki herkes dualarımda

canım idrar testi için çok erken benim bildiğim idrar testi ancak 5 veya 6 haftalık olunca anlaşılabiliyor

Bir an içime su serpildi yazdığını okuyunca canım çok sağol. Hiç bi belirtim yoktu pek aramamaya çalışıyodum aslında ama cuma günü saol kasığıma böle bi enteresan bişey oldu dikiş diker gbi böle bişey. Sonra umutlanmıştım oyüzden birqzda erken yaptım sanırım. Ama şuan regl belirtilerim var bugün transferimin 9. Günü Allah büyüktür kaldırabileceğimiz kadarını verir böyle düşününce biraz hafifliyor kaygılar sanki

Sabah erken ilk idrall ile deneyin enaz 4 5 saatlik idrar olursa erken dönemde daha sağlıklı sonuç alırsınız. Ben 7. Gün yapmıştın negatif çıkmıştı 8. Gün sabah ilk idrar ile çift çizgiyi görmüştüm geçen sene bu zamanlar allaha şükür kızım 4 aylık allah hepinize tez elden evlat nasip etsin 2017 anne olarak karşılayın işlh .. ve şunuda eklemek isterim belirti aramayın bende hiç belirti yoktu ..

İnşallah canım , Allah bağışlasın ne mutlu sana kız annesi :)

Bugün tekrardan bakıldı 9. Gün 13.55 dr beğenmedi değeri kimyasal olabilir dedi beynim durmuş durumda hamilesin demiyorlar lolllaa ama hayali bile güzel di

Bugün tekrardan bakıldı 9. Gün 13.55 dr beğenmedi değeri kimyasal olabilir dedi beynim durmuş durumda hamilesin demiyorlar lolllaa ama hayali bile güzel di

Dur bakalım canım hemen düşürme yelkenleri belli ki orda bi mücadele var 9. Gün böle şeyleri kınuşmak için çok erken değil mi? Hcg sıfır değil sonuçta. Ben anlayamadım. toparla hemen kendini, ya olduysa ? Yazık değil mi . Lütfen iyi düşünmeye çalış nasıl olsa öyle de böylede beklenicek bari bekleme süresini pozitiif geçirdiğin kar kalsın yanına. Diyorum ama kendim de uygulayamaıyorum o ayrı. Bence olumlu olucak seninki

Amin inşallah diyorum ya bilmiyorum buradaki annelerin değerlerine bakıyorum 9,gün testlerinde hemen hemen aynı rakamlar dr ama olmayabilir demesi otomatik olarak hayal kırıklığına sebeb veriyor Allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize umarım ponçiğim annesinde dir

İnşallah canım Allah var gam yok :)

canım allah kızını sana bağişlasın iyi dileklerin için çok teşekkürler inşallah
allah isteyen herkese nasip etsin

Bnm bgn test günümdü malesef 2. Deneme de negatif. 1. De belirtim yoktu, 2. De transferin 5. Günü kasığıma şiddetli bi iğne batması ve ara ara adet belirtileri oldu. Belirti konusu hurafeymiş onu kendimde test ettim. Takılmamak lazım nası mümkün olcaksa.

Dollenmeyen yumurtalar için birşey dediler mi çok merak ettim.benimde 6 yumurtam toplandi ama sadece 1 i dollendi.Diğer 5 'i için birşey diyemeyiz dediler

Dollenmeyen yumurtalar için birşey dediler mi çok merak ettim.benimde 6 yumurtam toplandi ama sadece 1 i dollendi.Diğer 5 'i için birşey diyemeyiz dediler
Onlarla ilgili her hangi bir şey demediler canım.kaliteleri iyi değildir sanırım.

Onlarla ilgili her hangi bir şey demediler canım.kaliteleri iyi değildir sanırım.
rüya hayal seni çok iyi anlayabiliyorum.
iki yumurta oluştu sadece bir yumurta toplandı bir yumurta döllendi transferimin 8. günü ve sonrası için dr çok olumsuz konuştu canım allah nasip etsin inşallah allah hepimizin yardımcı olsun

Lolllaa senin adına çok üzüldüm
Allah yardımcımız olsun inşallah iyi haberlerini de alırız

Elimizde ne dondurulmuşumuz var ne de bir sonrakinde 1-2yumurtanın ötesine geçecegimizin garantisi. O açıda stresimiz iki kat daha artıyor diye düşünüyorum. Çok şükür pozitifi gördüm ama bitmiyo. Şimdi de kese olacak mı lbebek orda olacak mı kalp atışı olacak mı stresi başladı.Rabbim sana da güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin canım.

Canim benimkiler cok iyi hamdolsun ama doktor birini alma konusunda israrli bu hafta karar verecegiz senin nasil oldu dustumu
Ucuz dogum yapan bir suru insan var eger bi sikinti yaratmicaksa bunyen kabul ediyosa 3 ude kalsin ne guzel olur Allahim yardimcin olsun ama cok zor bir karar olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…