transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

evet canım o yüzden stres çok bende. Allah büyüktür Allah ol derse olur diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım.

Merhabalar arkadaslar 26.12.2016 5.gun emriyosu 3tane transfer edildi bu gun 7.gunum 05.01.2017 test gunum.5. Ve 6.gunden itibaren koyu kahverengi kumgibi lekeler geldi peceteye bu gun de acik pembe de geldi peceteye ilk gunden beri bel kasik agrisi mevcut Kafam karisik ......

Elvin bahar doktora gitmelisin. dr bana lekelnme veya kanama olabilir dedi ama olursa bana ulaşmalısın dedi

Canım korkma sakın moralinide bozma yerleşmede olabilir doktorunu ara o gerekeni söyler iğne yaptırır benimde oldu iğne yaptırdık

tesekkur ederim yarin Ariyacagim cumartesi aramistim kahverengi leke icin normal dedillerdi Ben normal Yoldan da gebe kalmistim ondada kanamam olmustu acaba belirtiler ayni olabilirmi ki kisiden kisiye degisiyormus ya belirtiler gebelikten gebeligede degisirmi acaba

Benim transferimin 4. Günü ve hiç belirti yok. Ben de daha onceden normal bi şekilde gebe kaldigimda hic belirti yoktu ,kanamam oldu hic durmadi ve dusukle sonuçlandı.

Kızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişi pek ağrı yok lekelenmede yok ama umudum kırıldı baya.

Merhaba Fidan22 adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi o yüzden moralini bozma. moral çok önemli.Allah ol dedikten sonra olur. Allah yardımcın olsun. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

Merhaba bayanlar. Ben de yeni üyeyim. Ben de tüp bebek yaptırdım. Bu 5. Günüm fakat daha belirti felan hissetmedim. 2 embriyo transfer ettiler. 5. Gün embriyosuydu.

Hayırli olur inşallah transferleriniz arkadaşlar, inşallah hamilesinizdir, Allahim pozitif görüp sağlıklı devam ettirsin, önemli olan o, benim içinde dua edin, 3. kez transfer yaptırmayı düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz yani henüz icraate geçemiyoruz.

Rabbim gönlüne gore versin insallah.neden tereddüt ediyosun

Transferimin 10. Günü hala hiç bir belirti yok çıldıracam... Yarın kan testi yaptıracam iki gün erken ama dayanamıyorum... Ya tutmazsa

Bu arada ben aranıza yeni katıldım merhaba... Sağol cevap verdiğiniz için kişiye cevap nasıl yazılıyor daha tam çözemedim siteyi.

Hanimlar merhaba 2 ocakta dondurulmuş 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bir tane. Bugun dayanamadim idrar testi yaptim negatif cikti. Bu 2. Denemem. Ilk denemede 4. Gun embriyosu cikmisti idrarda ama dusuk oldu igne ile. Tuttugu halde negatif cikmis olabilir mi.. 10. Gun test yapcam ama korkuyorum. Yuzumde de sivilceler cikti.. kasiklarimda ara ara hafif agri da oluyor.. boyle yasayip pozitif goren var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…