- 12 Nisan 2016
- 99
- 58
- 88
evet canım o yüzden stres çok bende. Allah büyüktür Allah ol derse olur diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canım.Elimizde ne dondurulmuşumuz var ne de bir sonrakinde 1-2yumurtanın ötesine geçecegimizin garantisi. O açıda stresimiz iki kat daha artıyor diye düşünüyorum. Çok şükür pozitifi gördüm ama bitmiyo. Şimdi de kese olacak mı lbebek orda olacak mı kalp atışı olacak mı stresi başladı.Rabbim sana da güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin canım.
Yok canım aldırdık tek yumurta ikiziymis hepsini düşürecekti mecburen aldırdıkCanim benimkiler cok iyi hamdolsun ama doktor birini alma konusunda israrli bu hafta karar verecegiz senin nasil oldu dustumu
Lolllaa senin adına çok üzüldüm
Allah yardımcımız olsun inşallah iyi haberlerini de alırız
Elvin bahar doktora gitmelisin. dr bana lekelnme veya kanama olabilir dedi ama olursa bana ulaşmalısın dediMerhabalar arkadaslar 26.12.2016 5.gun emriyosu 3tane transfer edildi bu gun 7.gunum 05.01.2017 test gunum.5. Ve 6.gunden itibaren koyu kahverengi kumgibi lekeler geldi peceteye bu gun de acik pembe de geldi peceteye ilk gunden beri bel kasik agrisi mevcut Kafam karisik ......
Canım korkma sakın moralinide bozma yerleşmede olabilir doktorunu ara o gerekeni söyler iğne yaptırır benimde oldu iğne yaptırdıkMerhabalar arkadaslar 26.12.2016 5.gun emriyosu 3tane transfer edildi bu gun 7.gunum 05.01.2017 test gunum.5. Ve 6.gunden itibaren koyu kahverengi kumgibi lekeler geldi peceteye bu gun de acik pembe de geldi peceteye ilk gunden beri bel kasik agrisi mevcut Kafam karisik ......
Merhaba Fidan22 adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı gibi o yüzden moralini bozma. moral çok önemli.Allah ol dedikten sonra olur. Allah yardımcın olsun. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsinKızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişi pek ağrı yok lekelenmede yok amaumudum kırıldı baya.
Rabbim gönlüne gore versin insallah.neden tereddüt ediyosunHayırli olur inşallah transferleriniz arkadaşlar, inşallah hamilesinizdir, Allahim pozitif görüp sağlıklı devam ettirsin, önemli olan o, benim içinde dua edin, 3. kez transfer yaptırmayı düşünüyoruz ama sadece düşünüyoruz yani henüz icraate geçemiyoruz.
Amin inşallah, Allah razı olsun, bilmiyorum henüz eşimde bende ağırdan alıyoruz, daha önce 2 düşüğün verdiği stresten olsa gerekRabbim gönlüne gore versin insallah.neden tereddüt ediyosun
Evet zor bi süreç oluyo benimde 1 düsügüm vardi insan herseye alisiyo sanırım.Amin inşallah, Allah razı olsun, bilmiyorum henüz eşimde bende ağırdan alıyoruz, daha önce 2 düşüğün verdiği stresten olsa gerek
Üzülme benim de 8.gün hiç bir şey yok hayırlısı olsunTransferimin 10. Günü hala hiç bir belirti yok çıldıracam... Yarın kan testi yaptıracam iki gün erken ama dayanamıyorum... Ya tutmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?